• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişilik,cilve

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Kızlar ben genelde sessiz sakin ve biraz içe dönük biriyim, eşime karşı ise eğlenceli ve çocuksu olduğumu fark ettim, vajinismus sorunu sebebiyle de pek kadınsı taraflarımı göremedi, ama artık biraz daha dişi ve çekici olmak istiyorum, güzel birkaç gecelik aldım, parfüm aldım ama gecelikleri giyemedim komik duruma düşecekmiş gibi hissediyorum, bu süreçte kendi kadinligimla pek barışık olmadığımı fark ettim işve cilve vs yapamıyorum, genelde çocuksu davranıyorum ama bundan memnun değilim özetle bana ne tavsiye edersiniz? Biraz cinsel hayatım toparlarsın biraz daha kendimi çekici hissedecek biseyler yapayım istiyorum

Cilve olayları bence içten gelen şeyler. Ben de pek cilve yapmasını beceremem ama ev arkadaşımı görmeniz lazım. Ben bile bu kız neymiş diyorum. Kız yürürken bile ben burdayım diyor resmen. Bakalım takip edicem burayı bize debirkaç tüyo gelir belki

Cilve olayları bence içten gelen şeyler. Ben de pek cilve yapmasını beceremem ama ev arkadaşımı görmeniz lazım. Ben bile bu kız neymiş diyorum. Kız yürürken bile ben burdayım diyor resmen. Bakalım takip edicem burayı bize debirkaç tüyo gelir belki
Ne yapıyor ki mesela? Nasıl giyiniyor nasıl konuşuyor? Çok gülen birisi mi? Güleryüzlü olmak dişil enerjinin en büyük şartıymış, ben biraz melankolik biriyim özellikle vajinismus beni hepten duygusal ve alıngan yaptı hemen hemen her gün ağlıyordum

Ne yapıyor ki mesela? Nasıl giyiniyor nasıl konuşuyor? Çok gülen birisi mi? Güleryüzlü olmak dişil enerjinin en büyük şartıymış, ben biraz melankolik biriyim özellikle vajinismus beni hepten duygusal ve alıngan yaptı hemen hemen her gün ağlıyordum
Evet çok sık güler, gider erkek arkadaşına bir göz kırpar, bir eller bir seyler yapar, kıvrak birisidir

Gülmek birinci görevim o zaman 😁 bide ailesi filan da beni beğensin istiyorum ama işte ne yapacağım bilmiyorum ki....

Dişil enerji yükseltme meditasyonları var ben yapmıştım çok önceden ise yaradimi çok emin değilim ama kendimi iyi hissetmiştim

Benim vaktim çok öyle şeyler de yapabilirim zaten meditasyon seviyorum

Back
X