Dişilik

Adamdan önce kendin zaten o enerjiyle doluyosun. Ve kendin daha çok zevk alıyosun.

Ipek saten bulabiliyor musunuz? Saten diye kalın kötü plastik bir kumaştan satılıyor hep. Ipek saten bildiginiz bir marka varsa soyler misiniz?
Piyer kardinlerim iyi ya ipek değil ama kalın da değil.

Bi avuç bi taraf için mi jlo ile aynı ölçüdeler bak.
ben seksi takımcıyım ya, dantelli bralet + tanga takımları hatta + jartiyer , bodysuitler falan.saç, hafif bi makyaj.kendimi öyle görünce acaip mutlu oluyorum

Birilerini gecelikler, fileler kesmiyor latex kostüm talep ediyor Ama karısı darlanırım ben klostrofobim var diyor aslaa diyor
birilerine şöyle temmuz ortasında latex batman kostümü giydir bakıyım terletir kokar haşur huşur olur , giymek dert çıkartmak dert

ben seksi takımcıyım ya, dantelli bralet + tanga takımları hatta + jartiyer , bodysuitler falan.saç, hafif bi makyaj.kendimi öyle görünce acaip mutlu oluyorum
Makyajli öpmüyor benimki. Pismiş makyaj yapış yapışmış. Halbuki al yanak görüntüsü renkli dudak görüntüsü orgazm olduktan sonra kan hizlandiginda oluyor. Yani tahrik ediciligi var. Ama yapmiyor benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…