cem yılmaz ın özlü bi sözü var bu tip doktorlar için
hangi sözü??
bu arada ben başka doktora gittim film çekildi,bu ayın 8 ine gün verdi,problem varmış..
doktora gittim,dişim ağrıyo sağ arka taraflar hangisi dedi gösterdim doktor bırkac dişime dokundu hangisi dedi hepsi acıdı dokunduklarınızın dedim,film istedi çektirdim,ama senın birşeyin yok ,olur böyle bazen hormonlardan dedi 8 aydır böyleyim..hala devamediyor sancım
ama anladım ki arka sağ en sondaki 20 lik galiba ağrıyor,bırsey yiyemiyorum ,su çıkıyor sanki dişimden tadı kötü,doktora gitsem gene birşeyın yok der mi acaba..benım gıbı olanınız oldu mu?
merhaba problem neymiş?bende hemen hemen aynı sorunu yaşıyorum.
problem neymiş? bide bişey sölicem doktorlar morfin vuruyolar ya uyuşuyu sora işleme girişirken afedersiniz öküz gibi bastırıyolar yada aletleri öle kullanıyolar sora agrısı devam ediyo morfin etkisi kaybettigindene el varmış arkadaş bu doktorlarda tuttuklarını haşat ediyolar
Bende de bu tarz bir problem olmuştu, doktora çürüğüm mü var acaba diye kontrole gittim. Doktor bana son zamanlarda antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu ki gerçekten kullanıyordum. Bazı antibiyotikler diş etlerinde hassasiyete neden oluyormuş, hatta daha da ilginci; şimdi sen süt falan da içiyorsundur diye güldü ki içiyordum o daha da hassaslaştırıyormuş ve sende çürüğün falan varmış gibi hissediyormuşsun. Bana kendi diş macunu numunelerinden vermişti, 1 ay bunları kullan diye. Gerçekten de 2 haftada sorun ortadan kalktı. Seninde belki böyle birşey olabilir.
Dişlerinizi sıkıyor olabilir misiniz?
Dişlerinizi fırçalarken kanama oluyor mu ?
Dişlerinizde henüz röntgende gözükmeyecek derinlikte bir çürük başlamış olabilir. Diş taşlarınız varsa, diş etlerinizde sıkıntılar varsa dişler ve diş etleri arasında diş eti oluğu sıvısı diye bir sıvı var, ağzınıza o sıvı geliyor olabilir. Ağrı nasıl bir ağrı ?
ben de 1-2 ay önce gittim 20lik dişimi çektirmeye, 3 tane iğne yaptı, konuşurken ağzım kaymaya başlayınca heh oldun sen dedi,
lak lak yapa yapa çekti bi güzel 3 köklü bana eziyet eden dişimi :)
onun sırasındaki bütün dişlerim diş etim, başım, dişim, kulağım, boğazım komple ağrıyordu, çok şükür ki kurtardı beni bu dertten
uyuşukluk geçtikten sonra biraz ağrım oldu haliyle, ilaç aldım.
zaten o adam olmasa ben naparım bilmiyorum, kurtarıcı ve güvenebildiğim tek diş hekimi.
onu tanımadan önce ise gittiğim biri vardı ki ilk gidişimdi
ama yazlıkta (adada) olduğu için sürekli gidebileceğim bir yer değil.
mecburiyetten gitmiştim bundan 6-7 sene evvel. kıvranır vaziyette olunca ve adada olduğun için..
adam işini öyle ustalıkla yaptı ki, millet yiyemezsin içemezsin diyordu ben 3-4 saat sonra hiiiç sıkıntı duymadan yedim içtim.
iltihap ve diş eti kanaması çok yaşarım ben, diş taşlarım çok olur.
bu tamamen bizde genetikmiş, bir de stresle orantılı olabiliyor benim
geçmiş olsun ne güzel kurtulmuşsun ,banada diğer 20 lik dişinide çekelim dedi,halbu ki ağrısı sızısı yokmuş,ama gereksiz dişmiş,koku yaparmış kolay çürürmüş en iyisi aldırmak dedi,o dişimde kararsızım ! dolgulu olan dişim çok ağrıyor fılmde birşey çıkmadı,dolguyu açıp bakacak
20 lik dişimi çekti,ama ağrı hala devam ediyor...gene gün verdi dolgulu olan dişimin dolgusu sökülüp yeniden yapılacak belkide problem o dişimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?