- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- 48
Merhaba . Sadece sizin için üye oldum. Bu macunun ismini banada söylermisiniz.Bende de bu tarz bir problem olmuştu, doktora çürüğüm mü var acaba diye kontrole gittim. Doktor bana son zamanlarda antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu ki gerçekten kullanıyordum. Bazı antibiyotikler diş etlerinde hassasiyete neden oluyormuş, hatta daha da ilginci; şimdi sen süt falan da içiyorsundur diye güldü ki içiyordum o daha da hassaslaştırıyormuş ve sende çürüğün falan varmış gibi hissediyormuşsun. Bana kendi diş macunu numunelerinden vermişti, 1 ay bunları kullan diye. Gerçekten de 2 haftada sorun ortadan kalktı. Seninde belki böyle birşey olabilir.
İdiş macunun ismini lütfen paylaşımBende de bu tarz bir problem olmuştu, doktora çürüğüm mü var acaba diye kontrole gittim. Doktor bana son zamanlarda antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu ki gerçekten kullanıyordum. Bazı antibiyotikler diş etlerinde hassasiyete neden oluyormuş, hatta daha da ilginci; şimdi sen süt falan da içiyorsundur diye güldü ki içiyordum o daha da hassaslaştırıyormuş ve sende çürüğün falan varmış gibi hissediyormuşsun. Bana kendi diş macunu numunelerinden vermişti, 1 ay bunları kullan diye. Gerçekten de 2 haftada sorun ortadan kalktı. Seninde belki böyle birşey olabilir.
Merhaba. Öğrenebildiniz mi? Diş macununun ismini? Lütfen paylaşın. Lütfen . Bende muzdaribimdiş macunun ismi nedir bana özelden msj atarsan sevinirim,20 lik dişim çekildi ama ağrı devam ediyor,başka dişimde ağrıyormuş demek ki,onada bakıcak
Diş macununun ismini paylaşırsanız sevinirimdiş macunun ismi nedir bana özelden msj atarsan sevinirim,20 lik dişim çekildi ama ağrı devam ediyor,başka dişimde ağrıyormuş demek ki,onada bakıcak
diş macunun ismi nedir bana özelden msj atarsan sevinirim,20 lik dişim çekildi ama ağrı devam ediyor,başka dişimde ağrıyormuş demek ki,onada bakıcak
diş macunun ismi nedir bana özelden msj atarsan sevinirim,20 lik dişim çekildi ama ağrı devam ediyor,başka dişimde ağrıyormuş demek ki,onada bakıcak
Merhaba . Bir çare buldunuz mi? Benimde ağrıyo3 yıldırBen toplam 3 4 doktora gittim kimi 20likten dedi çektirdim geçti 3 ay sonra gene başladı ağrımaya sinüzittendir dediler ilaç kullandım geçti sonra tekrar başladı bi ara bi doktor nevraljiden şüphelendi ama ağrım hafif ve ağrı kesiciyle geçiyor nevraljide elektrik çarpması şeklinde ve şiddetli ağrı olur her ağrı kesiciyle de geçmez dediler çaresiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?