• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişimde başlayan küçük leke , dişçiye gitsem mi ?

Arkadasim bende de ayni durum vardi..on disimde..ben curumeye basladi sandim...korktum..disciyr gittim...meger tartarmis o...tartar siyah da olabiliyor yani...ve sadece dis dibinde olmuyor ust ve on dislerde de olabiliyor...temizledi iki dakkada ..

Benim on disimde olmamisti ama kardesimin arkadasinda oldu kahvrrengimsi 13 yasinda filandi cocuk. Disciden sonra bembeyaz olmus lekeden iz kalmamis .curuk olmayan yere dolgu yapilmaz canim ayrica koladan filan uzak dur
Umarım dolgu olmaz , ne kadar çok uzak durmaya çalışsam daha fazla içiyorum. Yasak daha cazip hale geliyor :/

Arkadasim bende de ayni durum vardi..on disimde..ben curumeye basladi sandim...korktum..disciyr gittim...meger tartarmis o...tartar siyah da olabiliyor yani...ve sadece dis dibinde olmuyor ust ve on dislerde de olabiliyor...temizledi iki dakkada ..
İnşallah öyle bir şeydir. Çok sağolunn.

Çürük başlangıcı olabilir mi acaba
İşte olursa başlangıç olduğundan başka işlem olabilir mi dolgu dışında , çünkü dişimde bir dolgu var arada ağrı yapıyor korkuyorum haliyle böyle olacak diye.

İşte olursa başlangıç olduğundan başka işlem olabilir mi dolgu dışında , çünkü dişimde bir dolgu var arada ağrı yapıyor korkuyorum haliyle böyle olacak diye.
Dolgunun ağrı yapmaması lazım, yaptırdıktan sonraki 2 ay süresince ara sıra ağrılar bende de oldu ama sonra geçti.
Dolgu haricinde bir işlem uygulanacağını zannetmiyorum, uygulansa bile basit bir şeye benziyor alt tarafı leke. Telaşlanmamanızda fayda var. Diş hekiminize güvenin ya da dolgunuzdan memnun kalmadıysanız başka doktor araştırın.

ben gıttım bugun dolgu yaptılar geldım ....2 saat oldu sukur sıkıntım yok..........ama senıj dolgu arada agrı yapıyorsa duzgun yapmamış olabılırler...en fazla 1 hafta sızlar sonra gecer normalde
dolgudan boşuna korkma düşse dişini kaybetmıyon sonuçta gene doldurtturuyon :)

Back
X