Disimi fircalarken midem bulaniyor

Disimi fircalarken macun geriye mi kaciyo ne resmen kusasim geliyor her seferinde.kafami one egip fircaliyorum agzimda kopuk biriktirmemeye calisiyorum. Ne yapsam bos. Oguresim geliyo sik sik. Iskence gibi dis fircalak.Baskasinda da duymadim boyle bi sorun. Cozumunu bilen var mi

benim genellikle arkadaki dişleri fırçalarken olur. O da gag reflex sanırım.

Dilimi fırçalarken oluyor bende de ama eğlenceli geliyor. :deli:
Ne zaman başladı bulanmaya? Hep mi vardı yeni mi oldu? Az macun ve ıslatmasan fırçalarsan daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir de şarjlı makinalar daha pratik, gacır gucur uğraştırmıyor. Pratik olduğu için bulanmasını engelleyebilir.

Bi ben öyleyim sanıp aaa başkalarına da varmış dedim şu an.. tabi bi işime yaramayacak birazdan yine ogurecegim :)

Köpük bence sebep uzun fircalamak çok zor bu yüzden.. 2 buklum dış fircaliyorum.. ben de ağzında fırça evi dolaşan bi kere tukurup oh diyip gidenlerden olmak isterdim..

Not: elmalı olan bi macun var o en fenasi..

Bence de köpüğün yogunlugundan kaynaklaniyor. Ben dis macunu degistirdim. Reklam gbi olmasin ama prdntx kullanıyorum simdi tavsiye ederim. Hic kopurmuyor ve tuz icerdigi icin disleri daha iyi temizliyor. Bende mide kalkmasi sadece dilimi fircalarken oluyor hatta bazen ufak çaplı istifra (nasil fircaliyorsam dilimi artik kucuk dilime kdr :D ) macun cokcok onemli. Ayrica arkdslarima da tavsiyem gargaranizi kozmetik urunleri ile yapmayın. 2 gunde bir az bir suya bol tuz ekleyip gargaranizi yapabilirsiniz. Dokrotumun tavsiyesi ve cok memnunum.

Bendede bir takinti varki sormayin.. dis fircasi midemi bulandirir, islak olursa daha kotu oluyorum.. acaba baska biri dokundumu diye, bir kere kullandigim dis fircami ertesi gun cope attigimi bilirim.. :işsiz::işsiz::işsiz:

Disimi fircalarken macun geriye mi kaciyo ne resmen kusasim geliyor her seferinde.kafami one egip fircaliyorum agzimda kopuk biriktirmemeye calisiyorum. Ne yapsam bos. Oguresim geliyo sik sik. Iskence gibi dis fircalak.Baskasinda da duymadim boyle bi sorun. Cozumunu bilen var mi
Aynısı teyzemde de var . Psikolojık kesinlikle. Sabahları fırçalıyorsan öğürebilirsin.
Sen de akşamları fırçala

Aç karnına dişlerinizi fırçalamamaya çalışın. Sensodyne'in temizleyen kısmı ufak olan fırçaları var, onlardan tercih edebilirsiniz. Boğazınıza yakın olan dişleri fırçalamayı da en sona bırakabilirsiniz.

Dilimi fırçalarken oluyor bende de ama eğlenceli geliyor. :deli:
Ne zaman başladı bulanmaya? Hep mi vardı yeni mi oldu? Az macun ve ıslatmasan fırçalarsan daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir de şarjlı makinalar daha pratik, gacır gucur uğraştırmıyor. Pratik olduğu için bulanmasını engelleyebilir.

Yillardir var. Az macun kullanmayi denedim. Zaten macunu islatmiyorum baslarken.genelde arka disleri fircalarken oluyo tabii. Ama hic fircalamasan da olmaz icime sinmez. Cok dis macunu degistirdim hep ayni. Cocuk macunu demis birisi onu kullanacagim bi de Esimde rahatsiz sesimi duymaktan yine mi,yapma sunu diyip duruyo. Bu site de sacma sapan bi suru soru varken saglikla ilgili boyle bi konuyu gereksiz sacma veya uydurma bulmalarini anlamiyorum. Insani kusturcak kadar rahatsiz eden bi problem.bi de yillardir devam ediyor.ileri akillilar fircayi girtlagina sokma demis bi de.

o bendede var cnm o yuzden sırf dislerimi fırcalamak icin bile dusa girerim o zaman daha rahat oluyo bendede öyle ögürme hastalıgı var sanki

Evlimisiniz? Ben hamileyken oyle oluyodum onun disinda hic yasamadim fircayi agzima sokar sokmaz oguruyodum

Bende de oldu bir dönem ama sonra geçti. Neden oldu bilmiyorum psikolojik mide bulantısı şikayetim var zaten her şeysen bulanır.

İlgisi varmı bilmiyorum ama bunu yaşadığım bir dönemde midemde helicobakteri tanısı konmuştu tedavi sonrası yaşamadım uzun süre ama yine başladı bu aralar ,sadece sabahları yaşıyorum bende

İlgisi varmı bilmiyorum ama bunu yaşadığım bir dönemde midemde helicobakteri tanısı konmuştu tedavi sonrası yaşamadım uzun süre ama yine başladı bu aralar ,sadece sabahları yaşıyorum bende
Evet o da yapıyor bende de vardı o dönem sonra geçti. Zaten bu bakteri tekrarlıyor

bu konuyu açmayı ben düşünmüştüm , denk geldi :)) benim de felaket midem bulanıyor sabah aksam kusacak kadar..fırça mi sorun macun mu midem mi kafam yandi..
ha birde dış fircalama sesinden de nefret ederim hele ki bu ses başkasından geliyorsa

Bendede aynı sorun vardı fırçayı diş fırçalamadan önce ıslatma dedi doktor öyle fırçalamaya başladım geçti

Bu bakteri 10 kişiden 6 sında vardır demişti doktor ilâç tedavisi yetersiz ülkemizde .mümkün oldukça dışarıdan yemek yememek gerekirmiş
İlaç da pek iğrenç anam iç bitmiyor tonlarca ilaç valla içim şişti onları içmekten. 2 sene de bir içiyorum bıktım

Back
X