- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Evliliğin ilk zamanları saftiriktim bunları yapmıyordum ama şimdi jetonum düştü geç değil daha 5 aylık evliyim yani şu an bunları yapıyorum aramıyorum sormuyorum sinirimi bozan bi görümcem vardı iletişimi kestim bende 1 ay önce gördüm kendilerini ama burdaki kv görümce kadar kötü değiller benimki tedbir sadece ve gitmemekle cok iyi yapıyorsun gerçekten lafını esirmeyen yüz vermeyen gelinler daha seviliyor cünkü cekiniyorlar senden eşine fazla üstelemeden anlattn demek ama daha fazla onları kötüleme ters tepmesin yaptıklarını görmesini sağlamışsın ne güzel bu yeter benceAy valla helal sana. Dediklerini uyguluyor musun peki bir değişiklik var mı ? Bende inatçıyımdır biri kuyruğuma bastı mı kolay kolay samimi olamıyorum. Dediğin gibi oturmaya gittiğimizde konuşmuyorum halının desenlerini inceliyorum telefona bakıyorum. Bir akrabası var kadın böcek gibi bakıyor mesela, herkesi öpüyorum merhaba diye onu öpmüyorum annesi ona da çok bozuluyor.
Hiç hoş değil böyle şeyler ama malesef savaşı başlatan onlar. Benim eşimde taraf tutmaz ama son olanların üzerine birikenleri de dillendirince haklı olduğumu anladı sanırım. 1 aydır hastanolmasına rağmen gitmedik bile. Ha eşim gitmiştir belki o ayrı ama ben ne nasıl oldun diye arıyorum ne de gidiyorum sonuçta el kızıysam el kızı gibi davranırım bende
Bu duyguları içinde yaşa sakın eşine sorma ne dedi sana diye benim eşim zaten sonradan gelip anlatıyor bana her şeyi :) saf kv gelin bi şey bilmiyor sanıyor :) yani sen eşine karşı cool dur merak etme dışlanıyorum üzülüyorum falan demeİnsan güceniyor ama. Artık eşimin ailesi benim. Gizli saklı ne olabilir ki. Dostumuyum ben onun benden saklasın nikahlı karısıyım. Çok ayıp geliyor böyle şeyler inan. O fitneliği de anası veriyor ya ona iyice deliriyorum
Ben de oyle. Hicbir sey yapmadigi halde ceyreklerin bazilarini istediler esim arada kaldi diye verdik. Sonra bir sure sonra eve alisveris yapmis esya almis yani baza su bu. Ya sen borcum var diyorsan once onu odesene. Onu duyunca cinlerim tepeme cikti iyice ben borcum varken bir sey almam once o bitsin diye bunun aldiklari acil bir sey bile degil oyle keyfi esyalar. Onu duyunca hakkimi haram ettim uzulerek verdim ben magdur oldum...
baştan konuşulması gereken en önemli şey takılar zaten ne oluyorsa en baştan takı yüzünden oluyor.
takılar gelinindir yasal olarak bu böyle
koyarsınız eşinizle bir kasaya orada durur.
siz evi görmeden ev tutmak ne demek eşiniz baya anneci bu durumda.
eşinizin seymaka görmeden ev tutamayız demesi lazımdı , büyük ana kuzusu baştan sizin arkanızda durmamış zaten sizde baştan ses çıkarmayarak kabul etmişsiniz ben eşimin beynini yerdim burnundan getirirdim şahsen ilk eviniz ve görmeden tutuyorsunuz misafir misiniz siz evde her işinizi gelip kaynana yapsın o zaman
Bu duyguları içinde yaşa sakın eşine sorma ne dedi sana diye benim eşim zaten sonradan gelip anlatıyor bana her şeyi :) saf kv gelin bi şey bilmiyor sanıyor :) yani sen eşine karşı cool dur merak etme dışlanıyorum üzülüyorum falan deme
Eve kum torbası al :)Bazen tutamıyorum kendimi valla gidip tokatlayasım geliyor kendisini
Söyleme dediği konu ne? Buna göre değişir çok şey.
Evi tutmuş olabilirler uyun denk gelmiştir olmuştur birşey.
Takıları kendileri almış olabilirler. Ben de gitmedim benim bileziklerim alınırken falan. Gerek yok dedim. Ölçü verdim KV aldı ona göre. Sonuçta bana göre bileziklerin hiçbiri güzel değil nasılsa doğru düzgün takmıcam dedim. almaya gitmedim.
Yani demem o ki sadece bu iki olaydan yola çıkarak herşeye karışıyorlar demek yanlış olur.
Belki duysam üzüleceğin birşey veya konu KV ile ilgili birşey duymanı istenmedi
Ay bir ara geliyordu yedek anahtar vardı onda kapı çaldığında açılmadığında bile çat diye giriyordu müsait mi değil mi anlamaz. Sonrasında istedim anahtarı. Biraz yakın oturuyoruz zırt pırt gelme durumu vardı son olanlardan sonra elini ayağını çekti ama çevremdeki arkadaşlarımın kayınvalideleri okadar güzelki anne kız gibiler üzülüyorum valla
Ne kadar süredir evlisin peki canım ? Düğünden sonra çözülebildi mi yoluna girdimi biraz
Ahahajhsjska çok iyi demişsin bahaneye bak. Kendi evlerinin de yedeğini versinler ozaman. Benimkide özellikle biz işteyken gelirdi etrafa bakmaya sonra bir huylandım dedim birşeyler yapar birde aldım anahtarıterbiyesiz keşke yatakta bassaydı sizi bir daha yolunu değiştrir sizin evin önünden geçmezdi.
ben daha evlenmeen anahtar verilmeyecek ailelere dedim.
kp laf soktu balayından sonra evde ampulun değiştirilmesi gerekiyordu verseydiniz anahtar yapardık diye.
evde yokken ampulu kimi aydınlatacaktı dedim sustu bir daha da lafı olmadı.
Canım daha çok yeniymiş inan bana ilk 1 sene böyle başladıysa böyle gider ama birazda senin elinde. Sallamazsan mesafe koyarsan senin için daha rahat olur. Benim için hiç önemi olmayan insanlar ama tabiki insan ister istemez kafaga takıp üzülüyor kolay değil elbette heleki kendi ailende hiçböyle görmediysen3 aylik evliyim ama hicbir sey anlamadim bu stres sıkıntilar cok agir geldi cok kotu seyler yasadim o yuzden atamiyorum aklimdan bi turlu normalde de hassas biriyim hic boyle seylerle karsilasmamistim o yuzden daha da yara birakti bende.
Canım daha çok yeniymiş inan bana ilk 1 sene böyle başladıysa böyle gider ama birazda senin elinde. Sallamazsan mesafe koyarsan senin için daha rahat olur. Benim için hiç önemi olmayan insanlar ama tabiki insan ister istemez kafaga takıp üzülüyor kolay değil elbette heleki kendi ailende hiçböyle görmediysen
Size sormadan takı alabilirler bu bir hediye,ister kullanırsınız ister ömrünüzün sonuna kadar elinizi surmezsiniz. Ama oturacaginiz evin sizden habersiz tutulması aynı değil.Esinizi karşınıza alıp kırıp dökmeden karşılıklı konuşun,siz o evin üyesi olarak görülmediğiniz sürece mutlu olamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?