- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.637
- 43
- 27
- Konu Sahibi Maybelater
-
Kayınvalidem ve kayınpederim , esimin amcaları halaları vs bu kisilerle küsler .köyde evlerimiz iç içe. Bu durumda esimin kuzenleri vs yaşıtım olan kimse bizimle konuşmuyorKim kimle küs bi halt anlamadim.
Konu sahibinin eşi ailesi ile küsmüş diye anladım. Yanılmış da olabilirim.Kim kimle küs bi halt anlamadim.
Sizin kayinvalideniz ve kayinpederiniz,Kayınvalidem ve kayınpederim , esimin amcaları halaları vs bu kisilerle küsler .köyde evlerimiz iç içe. Bu durumda esimin kuzenleri vs yaşıtım olan kimse bizimle konuşmuyor
Çünkü yaz başı köyde işler başlıyor mayıs gibi, Eylül ekime kadar sürüyor mecburen gidiliyor. Hiç iş olmasa bile köylerinden vazgeçmeyen bir aileSizin kayinvalideniz ve kayinpederiniz,
Kayinpederinizin kardesleri ile küsler.
Dolayisiyla onlarin cocuklari sizle de konusmuyor.
Anladim ben simdi.
Ee peki koydeki neredeyse herkesle kus iken neden koye gidiliyor?
Burası malesef öyle değil karadenizdeyiz herkes iç içe yerleşmiş durumda ve çay zamanı falan mayıs ayından ekim ayına kadar küs de olsalar aynı ortamdalar , aynı ortamda çay toplarlarBeni dışlayanı ben de dışlarım umrumda olmazlar yokmuşlar gibi davranırım ayrıca köyde neden insanlarla muhatap olmak zorundasınız bizim de köyde evimiz var köy sakin kimseler yok o kadar hoşumuza gidiyor ki
Aynı ortamda olmasak bunu kabullenemeyecek biri değilim , ister istemez aynı ortama maruz kalınca rahatsız oluyorum bu durumdan malesefHerkesin herkesle samimi olamayacağını, bazı insanların bazı insanlarla görüşmek istemeyebileceğini kabullenirseniz sorun kalmaz.
Değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmemek sadece size zarar verir. Zorla benimle konuşun beni aranıza alın diyemeyeceğinize göre mecburen kabulleneceksiniz ya da kendinizi yemeye devam edeceksiniz.Aynı ortamda olmasak bunu kabullenemeyecek biri değilim , ister istemez aynı ortama maruz kalınca rahatsız oluyorum bu durumdan malesef
Ee aynı ortamda toplayın ne olacak işinizi yapın gidin kulaklık takın müzik dinleyin hiç de dert değil yaniBurası malesef öyle değil karadenizdeyiz herkes iç içe yerleşmiş durumda ve çay zamanı falan mayıs ayından ekim ayına kadar küs de olsalar aynı ortamdalar , aynı ortamda çay toplarlar
Evet aynen de böyle. Bizimkiler evet küsler ama bana da konuşma sende tavır al demezler aslaKarşı tarafın tavırları bana sıkıntılı geldi. Kayınaile ile görüşmeyebilirler ama sizi neden dışlıyorlar ki ? Sizi de onların uzantısı olarak mı görüyorlar ? Bizim ailede de küslük bir gelenektir. Ama küs olunan insanın oğlu ile kızı ile veya gelini ile küsülmez, kimle meselesi varsa ona küser tavır alır insan. Dayımla senelerdir görüşmeyiz ama yengemizle görüşür kahve içer muhabbet ederiz memlekete gittiğimde. Saçmaymış sizinkiler, boşverin takmayın.
Evet aynen de böyle. Bizimkiler evet küsler ama bana da konuşma sende tavır al demezler asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?