- Konu Sahibi nazifeazize
-
Merhabalar,
Benim kuzumun 7.5 aylıkken alt dişlerinin ikisi de çıktı. Ama 10.ayımıza gireceğiz nerdeyse daha diş falan yok :sinifsinif: doktorumuz sorun değil diyor; ama ben endişeleniyorum. Sizde de böyle bir şey oldu mu?
Merhabalar,
Benim kuzumun 7.5 aylıkken alt dişlerinin ikisi de çıktı. Ama 10.ayımıza gireceğiz nerdeyse daha diş falan yok :sinifsinif: doktorumuz sorun değil diyor; ama ben endişeleniyorum. Sizde de böyle bir şey oldu mu?
Merhabalar,
biz de 2 disliyiz,ama ben hic sorun etmedim elbette cikacak yani ,ayrica kalsiyum eksikliginden oldugunu dusunmuyorum,gun icinde ceylinin yedigi sut ve yogurdu dusunursek :)) bence yakindir gelmeleri kafana takma.
ahhh ahhh hadi sütü ii kötü mamayla,çorbayla yediriyorum(inek sütüne alerjimiz var,keçi sütü kullanıyorum) ama yoğurda düşman benim kızım..meyveli,pekmezli,ayran şeklinde,daninosu,babaymix i hepsini denedim de yediremedim:sinifsinif:
ondan korkuyorum,kalsiyum eksikliğinden:2:
benimkide ilk baslarda yogurt sevmiyordu, sonra ben yemeklerin yanina cacik yapinca onada parmagimla yediriyordum ,oyle oyle yogurda alisti,sonra herseyi hemen hemen yogurda karistirip verdim,sebzeleri tek basina yemedigi icin yogurda karistirip veriyorum,kurtaricim oldu yani.sen de oyle dene bakalim,kasikla almayi reddediyorsa parmaginla tattir azicik salatalik rendelesen icine birazda sarmisak nane belki oyle alisir.
bir de keci yogurdunun yedigin zaman agizdaki kokusu cok agir,bende hic sevmezdim keci yogurdunu cocukken, belki ondan sevmiyordur .formul sutlerinden yogurt yapan arkadaslar vardi burda okumustum,denemediysen birde oyle yogurt yapmayi denesen,ama bence kesin denemissindir onu da :1rolleyes:
ayy sağol canım nasıl düşünemedim...benimki salatalık kemireyi seviyo..mutlaka cacık deniycema.s.keçi sütü kay marka..koku gelmiyo ama bilmiyom ki..formül sütlerde de inek sütü kullanıyo ondan onu kullanamıyorum
canım bildiğm kadarıyla alerjisi olanlar için milupanın özel maması var...onu deneyebilirsin.
bir d kay bence pek hijyenik değil...
Zeze, benim kızımın da ilk başta mamaya alerjisi oldu. Doktorumuz milupanın hypo alerjen mamasını verdi. Eczanelerde satılıyor. Onu kullandık, alerji falan kalmadı. Sonra da bünye alıştı herhalde, inek sütüne alerjiden eser kalmadı opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?