Dişleri çıkmıyor

nazifeazize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
38
2
86
45
Antalya
Merhabalar,
Benim kuzumun 7.5 aylıkken alt dişlerinin ikisi de çıktı. Ama 10.ayımıza gireceğiz nerdeyse daha diş falan yok :sinifsinif: doktorumuz sorun değil diyor; ama ben endişeleniyorum. Sizde de böyle bir şey oldu mu?

bizimki de aynı 2 dişle duruyor. Ama sorun edilecek bişey olduğunu düşünmüyorum zamanı gelince çıkar nasılsa. :hulya:

Benim kızım ilk dişlerini 9 ay 3 haftalıkken çıkardı.Şimdi ağzında 12-13 tane diş var hepsinide 3 ay içinde patlattı.İçinizi rahat tutun benim kızımınkiler ki çıktısempatiksalakcinni

aynı durumdayız..alt dişler 6 ay 3 haftalıkken çıktı...şu an üst dişin biri beyaz beyaz görünüyoz,kabarmış da iyice ama 3 ay oldu patlayamadı gitti..iştah miştah kalmadı yavrumda zayıfladı gittii:sinifsinif:

ben de korkuyorum acaba kalsiyum eksikliği falan mı var ki:uhm:

merhaba...
Nil de alt dişleri 6.5 aylıkken çıkardı şu anda 10. ayın içindeyiz ve üst dişler daha geçen hafta çıktı... yakında sizinkilerde çıkar bence sorun etmeyin...

biz de 2 disliyiz,ama ben hic sorun etmedim elbette cikacak yani ,ayrica kalsiyum eksikliginden oldugunu dusunmuyorum,gun icinde ceylinin yedigi sut ve yogurdu dusunursek :)) bence yakindir gelmeleri kafana takma.

benımkınınd eiki diş avr arka rakaya gelır artık dedıler 10.ayımız..6 aylıkkenken cıkmıstı

biz de 2 disliyiz,ama ben hic sorun etmedim elbette cikacak yani ,ayrica kalsiyum eksikliginden oldugunu dusunmuyorum,gun icinde ceylinin yedigi sut ve yogurdu dusunursek :)) bence yakindir gelmeleri kafana takma.

ahhh ahhh hadi sütü ii kötü mamayla,çorbayla yediriyorum(inek sütüne alerjimiz var,keçi sütü kullanıyorum) ama yoğurda düşman benim kızım..meyveli,pekmezli,ayran şeklinde,daninosu,babaymix i hepsini denedim de yediremedim:sinifsinif:

ondan korkuyorum,kalsiyum eksikliğinden:2:

benimkide ilk baslarda yogurt sevmiyordu, sonra ben yemeklerin yanina cacik yapinca onada parmagimla yediriyordum ,oyle oyle yogurda alisti,sonra herseyi hemen hemen yogurda karistirip verdim,sebzeleri tek basina yemedigi icin yogurda karistirip veriyorum,kurtaricim oldu yani.sen de oyle dene bakalim,kasikla almayi reddediyorsa parmaginla tattir azicik salatalik rendelesen icine birazda sarmisak nane belki oyle alisir.

bir de keci yogurdunun yedigin zaman agizdaki kokusu cok agir,bende hic sevmezdim keci yogurdunu cocukken, belki ondan sevmiyordur .formul sutlerinden yogurt yapan arkadaslar vardi burda okumustum,denemediysen birde oyle yogurt yapmayi denesen,ama bence kesin denemissindir onu da :1rolleyes:

ayy sağol canım nasıl düşünemedim...benimki salatalık kemireyi seviyo..mutlaka cacık deniycema.s.keçi sütü kay marka..koku gelmiyo ama bilmiyom ki..formül sütlerde de inek sütü kullanıyo ondan onu kullanamıyorum

canım bildiğm kadarıyla alerjisi olanlar için milupanın özel maması var...onu deneyebilirsin.
bir d kay bence pek hijyenik değil...

canım bildiğm kadarıyla alerjisi olanlar için milupanın özel maması var...onu deneyebilirsin.
bir d kay bence pek hijyenik değil...

milupanın mı???araştırayım canım...kay marka dışında keçi sütü üreten başka marka yok ki:1no2:köyden hakiki keçi sütü buldum..o da o kadar kötü kokuyodu ki, biz bile yiyemedik yoğurdunu:bbo:bi daha da almadık zaten..koyun sütü de kokuyo malesef,onu da denedim..bu paket süt kokmuyo en azından...

Zeze, benim kızımın da ilk başta mamaya alerjisi oldu. Doktorumuz milupanın hypo alerjen mamasını verdi. Eczanelerde satılıyor. Onu kullandık, alerji falan kalmadı. Sonra da bünye alıştı herhalde, inek sütüne alerjiden eser kalmadı opuyorumnanaktan

Bu arada herkese çok teşekkür ederim. İçim rahatladı. Ben de kafama takmıyordum; ama arası bu kadar uzun olunca -hiç de duymamıştım, duyduklarım hep birer ay arayla diş çıkardı- tedirgin olmuştum.

anladım canım..kandan alerji testini de yaptırdım..sonuçları pzt. çıkcak..belki bizim de kalmamıştır..çünkü zamanla geçiyomuş..dikkat edersen daha çabuk geçiyomuş..belki bizde de kalmamıştır,yani inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

benımkıde ıkı dişte kalmiştı ama bu hafta bırden 4 çıktı çıkacak 2sı tam çıktı obur ıkısı de elı kulağında.yanı merak etmeyın çıkar arkadaşlar.

benim kızımda 10 aylık hiç dişi yok doktora götürdüm varda bizmi göremiyoruz diye doktor baktı yok üzüldüm acaba eksiklikmi var diye oda birde çıkartır geç çıkarması daha iyi süt dişlerini geç değiştirir dedi acaba doğrumu ya of offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…