• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim çürük müü

EyiAszs

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
372
220
18
Alt dişlerim çok ince ve yamuk ortadan bıtane alttan öıkmış yani baya vardıda ben geç farkettim bana söyleyenler sayesinde neyse bnm o dişi nasıl aldırmma lazım

Alt dişlerim çok ince ve yamuk ortadan bıtane alttan öıkmış yani baya vardıda ben geç farkettim bana söyleyenler sayesinde neyse bnm o dişi nasıl aldırmma lazım
dişim çuruk mu ile yamukluk carpıklık arasında bag kuramadım? ve sorun cok karmasık. altan cıkmıs bı tane ? ama baya var? baskası soylemıs bı de senın agzındakı dişi? sen aynaya bakarken fırcalarken farketmemıs mıydın? nasıl bıseyden bahsettıgını gozumde canlandıramadım. lutfen daha duzgun ve detaylı yazar mısıs

dişim çuruk mu ile yamukluk carpıklık arasında bag kuramadım? ve sorun cok karmasık. altan cıkmıs bı tane ? ama baya var? baskası soylemıs bı de senın agzındakı dişi? sen aynaya bakarken fırcalarken farketmemıs mıydın? nasıl bıseyden bahsettıgını gozumde canlandıramadım. lutfen daha duzgun ve detaylı yazar mısıs

Hem dişçiye hem de psikiyatriye randevu al. Diş hekimi muayene eder bakar.
Teşekkürler 😂🤣😅

Fazla dişin varsa çekerler. Eğer çarpıklıktan dolayı ise belki diş teli gibi bir uygulamayla yerine oturturlar. Onun da parası tuzlu gelir size. Birkaç dişçiye gösterin. Biri kolaya kaçmak ister, biri paraya bakar vs.

Back
X