- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Sephora, İzmir için uygun Dr söylermisin..Ablam 18 yaşında ilk implantlarını taktırdı. Yıl 1992'ydi ve türkiyede yapılan ilk implanttı. Ardan geçen 23 senede tık demedi. Sadece küçük yaşta yapıldığı için yüzüyle uyumu günden güne kötüleşti. Geçen sene vidalara hiç dokunmadan üzerine yeni diş yaptılar tamamının. Şahane oldu.
Ömür boyu sizi rahat ettirecek bişey için vereceğiniz paraya asla üzülmeyin. Bir yolu bulunur, ödenir.
İzmirde olsanız harika bir doktor önerirdim ama malesef istanbul için bişey diyemem.
Kesinlikle ...ben de eşime yaptırıcam
kök dişi kalmadı adamcagızın
bence de yaptırın hiç acımayın paraya
diş çok önemli gerçekten
Tamam sonra sadece tekrar yapıştırıyor yeniden yüklü miktar ödemiyorsun canımOlur ama en fazla 5 sene dayanır dedi
Şimdilik sol tarafta 2 tane var eksik doktor 1 tane oraya yaptırsan yeter dedi boyutları varmış yanındaki 2 diş de dolgu var komple kaplama vs yaptırsan bile en fazla 5 yıl gider dedi yandaki dişlerde sağlam değil zaten dedi kıt diye gidiyor anlamıyorum en iyisi implant dedi bilmiyorum artık bende en azından 2 eksik diş yerine 1 tane implant yandaki dolgularıda biraz onarırlar 1 tane de implant da sağ tarafa düşündüm.Diğer 2 kardeşimin maşallahı var dişlerine fırça bile sürmezler bende kendimi bildim bileli doktordayım dolgu kanal çektirme bakım ama ağzımın içi mağara gibi anne sütü hiç almamışım sanırım ondan
Allah yardımcımız olsun hep sağlam dişli insanlara kıymetini bilin iyi bakın diyorum içimde kanayan yara benim çünküEvet anne sutu eksikligindendr belki de. Cunku ben de cok alamamism
Dediginiz gibi yaptirin o zaman. Yani kokler de mevcut degilmis, implant en iyisi. Simdilik 2tane yaptirin bi bakalim..
Benim de su an yine disim agriyor. Hayatimn her safhasinda dis agrisi cekiyorum. Ya kiriliyor ya apse olup sisiyor. Usandim
Yeni konu açtım ama kimsecikler bilgi vermedi akşam randevum var zirkonyuma karar verdik 5 diş 4000 tl bakırköy dentadent kliniğinde nasıl sizde ?
Benim ki zirkonyum kaplama zaten aslında metal kaplama yaptıracaktım hatta ödemesinide karttan hallettik sonra nikel ve kobalt alerjim var doktora sordum olmaz dedi zirkonyum kaplama yaptırıyorum implant isterdim ama 7000 civarı tutuyordu şuan 4000 bin de bile zorlanacağız .5 diş 4000 bin tl tanesi 800 tl den.Piyasa araştırmasında en yüksek rakama yaptırıyorum 475-670 e kadar en son fiyat aldım.Bakalım durduk yere pahalı yapacak değillerdir sanırım inşallah sağlam istediğim gibi olur .Teşekkür ederim:)Zirkonyum implant bence uygun. Kaplamaya bile tek dise 600 demislerdi bana,kanal tedavisi haric. Onu da yaptrsak 1000i gecicek yani.. bence 4dis 5bin guzel fiyat... Guvenilir bir yer ise yaptirin. Hayirli olsun bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?