Dişlerim:(

Sephora, İzmir için uygun Dr söylermisin..
edit: söylemişsin :)

Dentatent ağız ve diş bakırköyde burayı bilen var mı peki kampanya varmış 399 euro tanesi ama ek ücret çıkar mı bilmem

Kredi cekmeniz bana mantiksiz geldi. Biraz biriktirin sonra rahatca yaptirin..
Ve baska bir doktora daha gidin..

Eyup'te Burkay Doruk Özer diye bi doktor var.. Mutlaka gıdın ve muayene olun.Benim diş fobim vardı Muayene esnasında bana anlattıgı hıkayelerı ardı ardına yakalamaya ve devamını merakla beklerken, dişimin işlemini bitirmiş oluyor.Ben farkına bile varmadım bir gün.. Cok ıyı bir doktordur.Hıc agrı sızı hıssetmedım.. Fiyat konusunuda gorusmenız gerekli..

Evet anne sutu eksikligindendr belki de. Cunku ben de cok alamamism
Dediginiz gibi yaptirin o zaman. Yani kokler de mevcut degilmis, implant en iyisi. Simdilik 2tane yaptirin bi bakalim..
Benim de su an yine disim agriyor. Hayatimn her safhasinda dis agrisi cekiyorum. Ya kiriliyor ya apse olup sisiyor. Usandim

Gecmis olsun, dt. tavsiyesi veremeyecegim fakat bence daha fazla ertelemeyin gecici cozumlerle vakit kaybetmeyin.

Kredi cekmek cok mantikli hatta hatta ev/araba icin cekmekten daha da mantikli,agiz sagligi genel sagligi etkiliyo cunku.

Allah yardımcımız olsun hep sağlam dişli insanlara kıymetini bilin iyi bakın diyorum içimde kanayan yara benim çünkü

Yeni konu açtım ama kimsecikler bilgi vermedi akşam randevum var zirkonyuma karar verdik 5 diş 4000 tl bakırköy dentadent kliniğinde nasıl sizde ?

Yeni konu açtım ama kimsecikler bilgi vermedi akşam randevum var zirkonyuma karar verdik 5 diş 4000 tl bakırköy dentadent kliniğinde nasıl sizde ?

Zirkonyum implant bence uygun. Kaplamaya bile tek dise 600 demislerdi bana,kanal tedavisi haric. Onu da yaptrsak 1000i gecicek yani.. bence 4dis 5bin guzel fiyat... Guvenilir bir yer ise yaptirin. Hayirli olsun bu arada :)

Zirkonyum implant bence uygun. Kaplamaya bile tek dise 600 demislerdi bana,kanal tedavisi haric. Onu da yaptrsak 1000i gecicek yani.. bence 4dis 5bin guzel fiyat... Guvenilir bir yer ise yaptirin. Hayirli olsun bu arada :)
Benim ki zirkonyum kaplama zaten aslında metal kaplama yaptıracaktım hatta ödemesinide karttan hallettik sonra nikel ve kobalt alerjim var doktora sordum olmaz dedi zirkonyum kaplama yaptırıyorum implant isterdim ama 7000 civarı tutuyordu şuan 4000 bin de bile zorlanacağız .5 diş 4000 bin tl tanesi 800 tl den.Piyasa araştırmasında en yüksek rakama yaptırıyorum 475-670 e kadar en son fiyat aldım.Bakalım durduk yere pahalı yapacak değillerdir sanırım inşallah sağlam istediğim gibi olur .Teşekkür ederim:)

Anadolu yakasinda bayan bir doktor var ozel ,cok iyidir fiyatlarida cok uygundur 4 bin istemislerdi ozel hastanede ki tedavi bile dogru tedavi degildi 1.5 tl yaptirdim memnun kaldim cok zariftir hastalarida çoktur ama size uzak kalirmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…