Dıss Diisss Diiissss

qokqiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
25
2
1
Kizlar kizim 8 aylik hala hic bi disi cikmadi. Bu son 3 gundur cok huysuz gece uykusu gunduz uykusu cok kotu hep bi mizmizlik herseye agliyo herseyden bikiyo. Galiba artik disleri cikicak ondan bu huysuzluk gorunurde bisey yok kabatma patlama ama cikicak heralde. Ne yapabilirim onu rahatlatmak icin? Siz hangi dis jelini kullandiniz hangisi daha iyi. Yada daha dogal yontemler varmi? Tabi bide dis cikmalarina gaz problemimizde eklenince baya bi kotu oldu yardim edin lufffeenn:KK43:

Canim bu belirtiler dis olmayabilir benim oğlumda öyleydi her belirtiyi dis diye bekledik 12.ayda ilk disi patladı suan 14 aylik ve 3 tane disi var eger dis diyosan klasik eline pirasa soğan serin dislik havuc gibi rahatlatici seyler ver dis jelini pek onermiyolar ama zor durumda kalirsan kullan bence

Bende o aylarda dis cikaricak sanmistim ama yasini doldurunca cikardi jel kullanmadim canim hic bende havuc pirasa elma erik soguk seyler vermistim hep ama bi baslayinca o dis huysuzlugu o zman goruceksin karanfil yagi surmem icin vermislerdi bana dis cikarirken rahatlatiyo diye ama ben hic bisey kullanmadim kendi kendine cikariyo bebis

Back
X