Diva 1- Yasak Ask

Hem beni kastettin diyorsun sonra da kendimi uyarilmis hissetsem farkli tona gecerdim diyorsun.acikcasi amacini anlamis degilim.
o farkli ton imasina da gerek yok arkadasim.ne dusunuyosan yaz acikca.
boyle tehdit kokulu bi tavir olmus ki nahos kacti.
dedigim gibi muhatabim konu sahibi ve yorumlarini okumadigim birine de soyleyecek biseyim yok.
olur kk da boyle alinganliklar .tavsiyem genis dusun. Anlamadan dinlemeden de kimseye tas atiyosun kaciyosun yazma.
hadi selametle

bence ne kastettiğimi gayet açık yazdım.sizin mesajınızdan yaptığım alıntı orada konuyu farklı noktaya çekmeye çalışmanın anlamı yok.
sizi tehdit etmedim, uyarınızı üzerime alınmadığımı zaten uyarıldığımı düşünsem bu şekilde yazmayacağımı ifade ettim.
ancak siz beni ısrarla saldırgan olarak göstermeye çalışıyorsunuz.
mesajınızda "ben gerçekçiyim, yazım senin beğeni kriterlerine uymadı, kimseyi pışpışlamam" diye yazmışsınız haliyle sizinle aksi yorum yapan biri olarak cevap yazdım. çünkü bunu tersine çevirirseniz "benim gibi düşünmeyenler gerçekçi değildir, senin beğeni kriterlerine uyanlar seni pışpışlıyor"dur.sizin dedikleriniz de benim dediklerim de ortada.
gerçekten bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.
ben yazmam gerekenleri yazdım, söyleyecek başka bir şeyim yok. yorumlarımı okuyup okumamanızla zerrece ilgilenmiyorum, ilgilendiğim insanlar zaten okuyorlar. tavsiyelerinizi sizden tavsiye isteyenlere saklayın, tavsiyelerinizle de ilgilenmiyorum.
bu gerçekten bu konuda yazdığım son mesaj, işin polemiğe dökülmesine gerek yok. belli ki birbirimizi anlayamayacağız. alıntılasanız da cevap vermeyeceğim.
iyi akşamlar.

Biraz fazla uzatmadin mi.benden alinti yapan sensin yazdiklarimi tersine duzune ceviren sensin zerrece ilgilenmiyorum diyen de sensin.
cok hossun gercekten:))
Sen rahat ol senlik bi yorumum yok zira okumadim. Birak konu sahibi cevap versin.
Ben de ilgilendigim yorumlari alintilayip cevap yazmisim okudugun uzere.
senin mesajin bunlarin arasinda yok farkindaysan.
tavsiyem halen gecerli durduk yerde tas atip kaciyosun suclamalarina kalkisma oldu mu.bak burdayim gordugun uzere:))

Umarım sende yasattığını yasarsinda o kadınlar neler çekiyor iyi anlarsın

merhaba Kadinlar Kulubu uyeleri.
Valla sagolun önce kizdim ne kadar agir yaziyosunuz diye ama bunlari yuzume duyunca iyi oldu. Beni cesaretlendirip hirslandirdiniz. Ondan da tiksiniyorum kendimden de. Fine.
Bazilari hala suphe ediyorlar sözumde durmucam diye kararim hala gecerli .

Hepinize basarilar bazi katilimcilar hamile galiba Allah tamamina erdirsin.
Saygilarimla......

Herkes adına doğru bir karar vermişsiniz. Bence hiç konuşmadan bitirin. Yoksa size gene zırvalamaya başlıcak kabdırabilmek için içine sindiremezse yada korkarsa tehdit vs savurabilir bu yüzden işinizi ve evinizi biliosa mutlaka değiltirin size hlaşamasın bir daha izinizi kaybettirin. Birazda Allahtan korkun evli barklı adamla ne işiniz var. Rabbim doğru yola kavuştursun!...

gerçi benimki de soru...telefonlar,bilezikler...
ayyy nesse susuyorum ben...
sen bu adamı bıraksan yarın başkasına dadanırsın...enayi erkek çok nasıl olsa
Artık enayi yerine konulan bayan mı erkek mi oluo acaba böyle bi düşünce mantığını aklım almıyor gerçekten.

seni hiç samimi bulmadım...
ya gerçek değilsin,ya da piskolojin bozuk...

En azından doğru bir karar vermişsin ' diva1 ' umarım dediğin gibi olur her şey uzaklaşırsın ondan. O da akıllanır belki (Hiç sanmıyorum ama neyse).

sen evli bir adamla bir ilişki yaşıyorsun ve bitirip bitirmeme konusunu mu tartışıyorsun kendi içinde?

Hepinize basarilar bazi katilimcilar hamile galiba Allah tamamina erdirsin.
Saygilarimla......
kendi adima tesekkur ederim diva iyi dileklerin icin hamile bir katilimcin olarak:))
yorumlarin faydasi oldu ise ne ala.

Hayattki en büyük erdemlerden biride kişinin hatasını anlaması ve bu hatadan dönmesidir.. Yanlız ilahi adalete inanan bir kk üyesi olarak sakın ama sakın tekrar barışma çünkü artık hata ettim pişmanım dedin gözün gerçeği gördü , şu saaten sonra bu bilincine rağmen bu ilişkiyi devam ettirirsen allahın gazabından kork derim .. O yüzden güçlü ol evlatların için ayakta dur , hislerini kalbine göm önüne bak , elbet sana uygun biri karşına çıkacak elbet sende mutlu olacaksın ama sakın bir daha geri dönme sonun çok fena olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…