kararlı görünüyorsun, ama o da senin kadar kararlı ise...MERHABA
Öncelikle bu sitede yeni oldugum icin derdimi nasil ne sekilde anlatacagimi ,sonuclarinin ne olacaginikimlerin nasil etkilenecegini dusunmeden yazdim.Kimi agir elestirdi kimimedeni bir sekilde dogru yolda olmadigimi belirtti. Ki zaten biliyordum. Disardan yuzune söylenilddigindeisin ciddiyetini daha iyi kavruyorsun.
2 gundur görusmedim onunla , dun seni seviyorum diye msj yazmis cevap vermedim.En kisa zamanda arar beni ve bir sekilde ayrilmamiz gerektigini söylucem.Kavgaci bagirip cagiran bir tip degilim.Hakkini helal etkarina da bir daha haksizlik etme, kendine iyi bak ama bir daha arama deyip kapaticam. Kararim kesin inanin buna. sinirlenecek bagirip cagiracak ben bitiririm falan diyecek cunku taniyorum nassil tepki verecegini. Aci vermeye baslamisti zaten yoruldugumu hissediyorum.Aldiklarini da geri vericem. 3 tane bileklikzincir ve telefon almisti.Cok aci cekecem biliyorum cunku seviyorum. Bitmesi lazim. Karisi zaten amcasinin kizi kesinlikle birakmaz .Istemem bosansin zaten.O tarafin hic gunahi yok. bikeresinde sormustum vicdan azabi cekmiyomusun sucluluk duymuyon mu seni seviyorum derdi herseferinde.
inanmicaksiniz simdi msj geldi -naber Cicim - diye cevap vermicem . Bugun isyerinde arkadan gördum sadece onun oldugu bölumden hic gecmedim . Kocasi aldatanlar inanin erkeklerin hic umuru degil karilarinin yanina gelip hicbirsey olmamis gibi davraniyorlardir kesin ama benim gibi öteki kadinlar aci ceken ve uzulen sanmayin ki mutlular . butun herkesten özur dilerim kendimden nefret ediyorum . yeni bir sayfa aciyorum.
erken evlendirdiler kocam benden buyuktu,baba evinde cikip baska bir baba evine geldim sanki.Uyusmadik hicbir zaman. Ve bitti.bU ILISKI DE BIR ANDA OLDU INANIN KAFAMI KALDIRIP KIMSEYE BAKMAMISTIM. ASIK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI BOSLUKTAYDIM. yurtdisindayim .Ekmegimin pesindeyim. Allah yardimcimiz olsun. IYI AKSAMLAR.
ACELE YAZDIM KUSURA BAKMAYIN INSALLAH ANLARSINIZ.
Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
Merhaba
Hersey bitti.
Insallah yakinda kafamda da bitirim.
Acikca söyleyim canim yaniyor .
Chefime gitmis beni aramis heryerde. tel. da cevap vermedim bir hafta gitmedim ise biraz rahatsizlandim. Chefim geldi ....... seni sordu dedi -bisey hakkinda konusacaktim demis . Cok uzgun yorgun gözukuyordu bisey mi oldu dedi chefim. Is hakkinda diye sordu. Hicbir bilgim yok dedim. Galiba bittigini kesin anladi artik biraz fazlaca gururlu biri . Öyle rahatsiz ediyim yoluna cikiyim yapmaz. Iste böyle durum rabbim insallah affeder .
Selamlar......
Merhaba
Hersey bitti.
Chefime gitmis beni aramis heryerde. tel. da cevap vermedim bir hafta gitmedim ise biraz rahatsizlandim. Chefim geldi ....... seni sordu dedi -bisey hakkinda konusacaktim demis . Cok uzgun yorgun gözukuyordu bisey mi oldu dedi chefim. Is hakkinda diye sordu. Hicbir bilgim yok dedim. Galiba bittigini kesin anladi artik biraz fazlaca gururlu biri . Öyle rahatsiz ediyim yoluna cikiyim yapmaz. Iste böyle durum rabbim insallah affeder .
Selamlar......
O senin tarzin galiba cok sukur o tipte erkek avcisi degilim. Olan oldu herkes kendi yoluna . Önemli olan hatayi telafi etmek. Kimse duymadi kimse uzulmedi . Cok sukur bitti. Anlamissindir umarim.Boş ver dışarda bi ton erkek var zıplarsın birine
( Can çıkar huy çıkmaz )
İstersen biz duyuralım adamın karısına. Ciddiyim bak.. Kalkıp bi de burda millete utanmadan hakaret mi ediyorsun sen??O senin tarzin galiba cok sukur o tipte erkek avcisi degilim. Olan oldu herkes kendi yoluna . Önemli olan hatayi telafi etmek. Kimse duymadi kimse uzulmedi . Cok sukur bitti. Anlamissindir umarim.
Allah bosluga dusmus kadin cikarmasin kocalarimizin karsisina , artik boyle dua edicez.İstersen biz duyuralım adamın karısına. Ciddiyim bak.. Kalkıp bi de burda millete utanmadan hakaret mi ediyorsun sen??
O senin tarzin galiba cok sukur o tipte erkek avcisi degilim. Olan oldu herkes kendi yoluna . Önemli olan hatayi telafi etmek. Kimse duymadi kimse uzulmedi . Cok sukur bitti. Anlamissindir umarim.
O senin tarzin galiba cok sukur o tipte erkek avcisi degilim. Olan oldu herkes kendi yoluna . Önemli olan hatayi telafi etmek. Kimse duymadi kimse uzulmedi . Cok sukur bitti. Anlamissindir umarim.
Merhaba
Hersey bitti.
Selamlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?