Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
senin aklın baya bi karışık.

amme hizmeti mi yapayım dedin bi yandan da.
böyle kapsamlı açıklamalar yapmışsın.
evdeki kadına destan gibi öğütler yazmışssın.peki onu aldatan kanı bozuk adamlara bir önerin var mı
diva hanım.
ya da kendin gibilere neler tavsiye edersin.bi de onu duyalım.
tek derdimiz erkeğin nefsinin körelmesi mi ,aman dışarı kaçmasın diye.
şu yazdığın mesajda sırf cinsellik üzerine öğütlerin var.
şaşırtıcı değil.
zaten "evinde mutlu değil bende mutluluğu buluyor" klişesine sığınmayan teeek bir 2.kadın daha görmedim.
siz o adamla gününüzü gün edin,kendi kendinize fantazi bi dünya yaratın suçu da evdeki kadına atın.
ne kolaymış bu böyle.
sen ne kadar suçluysan aklını cinsellikle bozmuş karısını aldatan o adam müsvettesi de o kadar suçlu.
burada seni eleştirirken kimse sütten çıkmış ak kaşık olma derdinde değil.
kınama derdinde de değil.
butür konularda sert yorum yapanlar öncelikle evdeki kadına ve o masum çocuklara acıdığı için sert yazarlar ki biri de benim.bunu gözardı ediyorsunuz.

gözümün önüne yıkılacak bir yuva ve darmadağın olacak çocuklar gelir.
senin hiçbir üzüntün,bahanen vs. bu masumlara döktürülecek gözyaşları ile kıyaslanamaz.
amaç seni yerden yere vurmak değil,oh çekmek hiç değil.
Herkesten büyük Allah var ve kulu kul değil rabbi yargılayacaktır.
burada benim gibi evdeki masumlar üzerinden hassasiyet taşıyarak yorum yazan insanların derdi de yargılamak değil.bunun üzerinden savunma yapılmasının,eleştiri yapan üyelere parmak sallanmasının gereği yok.
sen hatanı gerçekten anladıysan mesele yok.
bundan sonrası vicdanına kalmış bişey diva.
herkes susar ama vicdan susmaz eğer dile gelirse.