• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva 1- Yasak Ask

Su an saglikli dusunemiyorum kafamda yapacagim planlarim var kariyerime odaklanip isimde yukselebildigim kadar calisicam.Evlenmeyi de dusunmuyorum zaten . Burda turk dernegi var oraya baslamayi dusunuyorum. Kuran okutuluyor sohbet veriliyor haftanin bir gunu.Aktif spor yapan biriyim . Hersey yoluna girecek, Allahim affetsin beni . Kimseye kizmiyorum disardan konusmasi herkese kolay gelir. Sizler aktif yazi yazan uyelersiniz bu site cok guzel biraz okudum . Yikici olmayin lutfen yapici olun. Insan gercekten etkileniyor yazdiklarinizdan. Suclu bile sucu ispat edilene kadar sucsuzdur. Ben hataliyim inkar etmedim zaten. Bunlar anlatiliyor ki insanlar ibret alsin. Keske bu ben olmasaydim.

Su an saglikli dusunemiyorum kafamda yapacagim planlarim var kariyerime odaklanip isimde yukselebildigim kadar calisicam.Evlenmeyi de dusunmuyorum zaten . Burda turk dernegi var oraya baslamayi dusunuyorum. Kuran okutuluyor sohbet veriliyor haftanin bir gunu.Aktif spor yapan biriyim . Hersey yoluna girecek, Allahim affetsin beni . Kimseye kizmiyorum disardan konusmasi herkese kolay gelir. Sizler aktif yazi yazan uyelersiniz bu site cok guzel biraz okudum . Yikici olmayin lutfen yapici olun. Insan gercekten etkileniyor yazdiklarinizdan. Suclu bile sucu ispat edilene kadar sucsuzdur. Ben hataliyim inkar etmedim zaten. Bunlar anlatiliyor ki insanlar ibret alsin. Keske bu ben olmasaydim.

Seçimi yapan sendin...

Su an saglikli dusunemiyorum kafamda yapacagim planlarim var kariyerime odaklanip isimde yukselebildigim kadar calisicam.Evlenmeyi de dusunmuyorum zaten . Burda turk dernegi var oraya baslamayi dusunuyorum. Kuran okutuluyor sohbet veriliyor haftanin bir gunu.Aktif spor yapan biriyim . Hersey yoluna girecek, Allahim affetsin beni . Kimseye kizmiyorum disardan konusmasi herkese kolay gelir. Sizler aktif yazi yazan uyelersiniz bu site cok guzel biraz okudum . Yikici olmayin lutfen yapici olun. Insan gercekten etkileniyor yazdiklarinizdan. Suclu bile sucu ispat edilene kadar sucsuzdur. Ben hataliyim inkar etmedim zaten. Bunlar anlatiliyor ki insanlar ibret alsin. Keske bu ben olmasaydim.[/QUOT
gerçekten üzüldüğün belli, senin için bundan sonrası önemli.
burada asıp kesmelerine bakma..
bu yazanların hepsi bir gün senin yerinde olabilir..
sen kendini bil bundan sonra..
kendini bilirsin asla ve asla üzülmezsin.

gerçekten üzüldüğün belli, senin için bundan sonrası önemli.
burada asıp kesmelerine bakma..
bu yazanların hepsi bir gün senin yerinde olabilir..
sen kendini bil bundan sonra..
kendini bilirsin asla ve asla üzülmezsin.

Phufffff 13 sayfa vurun kahpeye yapilmis. KOnuyu kapatttirin bence, ne dertlesebilirsiniz, ne de bir seyler kazanirsiniz bu topikten anca taslanirsiniz.

yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm . Ama size değil adattaığınız o kadına..
Bundan sonrası için bolca tövbe et. ve telefonunu , iş yerini değiştir. Çünkü bu pislik senin peşini bırakmaz..
Sen hata yapıp anladım diyorsun ama eğer orada kalıp telefonunu değiştirmezsen bundan sonrası daha kötü olacak..

bakın şöyle bişeyde var.konu sahibesi de evli, görüştüğü o adamda.ki bişeyler baya yaşanmış ,iki tarafında çocuğu var.eğer aldatılan eşlerden biri tazminat davası açarsa paralarını çatır çatır yer.gün yüzü göremessiniz bidaha.benden uyarması.davayı açtınız boşanma aşamasındasınız diyelim tam boşanmadan size yuva yıktığınız için dava açılabilir.işin hiç ahiret kısmına girmiyorum.Allah yoluna iletsin.

Bazen secimler yanlis olabiliyor iste sel olurda tutunursun o dali birakmamak icin ama sonunda dayanamzsin etkisine salak gibi koyverdim kendimi sonucunu dusunmeden.

Seçim yanlış olabilir ama sonuç bellidir sen yanlış olsa da aman ya demişsin olay bundan ibaret. En başından belliydi sonun senin ve kim bilir sen gibi evli ama fark etmez diyen kadınlar da vardı senle beraberken ...

Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
senin aklın baya bi karışık.:KK62:
amme hizmeti mi yapayım dedin bi yandan da.
böyle kapsamlı açıklamalar yapmışsın.
evdeki kadına destan gibi öğütler yazmışssın.peki onu aldatan kanı bozuk adamlara bir önerin var mı
diva hanım.
ya da kendin gibilere neler tavsiye edersin.bi de onu duyalım.
tek derdimiz erkeğin nefsinin körelmesi mi ,aman dışarı kaçmasın diye.
şu yazdığın mesajda sırf cinsellik üzerine öğütlerin var.
şaşırtıcı değil.
zaten "evinde mutlu değil bende mutluluğu buluyor" klişesine sığınmayan teeek bir 2.kadın daha görmedim.
siz o adamla gününüzü gün edin,kendi kendinize fantazi bi dünya yaratın suçu da evdeki kadına atın.
ne kolaymış bu böyle.
sen ne kadar suçluysan aklını cinsellikle bozmuş karısını aldatan o adam müsvettesi de o kadar suçlu.
burada seni eleştirirken kimse sütten çıkmış ak kaşık olma derdinde değil.
kınama derdinde de değil.
butür konularda sert yorum yapanlar öncelikle evdeki kadına ve o masum çocuklara acıdığı için sert yazarlar ki biri de benim.bunu gözardı ediyorsunuz.:KK62:
gözümün önüne yıkılacak bir yuva ve darmadağın olacak çocuklar gelir.
senin hiçbir üzüntün,bahanen vs. bu masumlara döktürülecek gözyaşları ile kıyaslanamaz.
amaç seni yerden yere vurmak değil,oh çekmek hiç değil.
Herkesten büyük Allah var ve kulu kul değil rabbi yargılayacaktır.
burada benim gibi evdeki masumlar üzerinden hassasiyet taşıyarak yorum yazan insanların derdi de yargılamak değil.bunun üzerinden savunma yapılmasının,eleştiri yapan üyelere parmak sallanmasının gereği yok.
sen hatanı gerçekten anladıysan mesele yok.
bundan sonrası vicdanına kalmış bişey diva.
herkes susar ama vicdan susmaz eğer dile gelirse.

bazı yorumlara donup kalıyorum her seferinde
yahu kadın pişman işte bitirmiş.. daha ne öfkesi ne kini
bundan sonraki hayatı için bi kaç iyi dilek dileseniz ölür müsünüz..
hatalar insanlar için sende bende oda başkasıda bu hataya düşebilir..
ben konu sahibini kutluyorum en azından bugünü için doğru karar vermiş..dün yaptığı hataların telafisi yok ama hatadan dönmüş olmasınıda yürekten destekliyorum.. Allah bundan sonra doğru yolu göstersin..

ben konu sahibini kutluyorum en azından bugünü için doğru karar vermiş..dün yaptığı hataların telafisi yok ama hatadan dönmüş olmasınıda yürekten destekliyorum.. Allah bundan sonra doğru yolu göstersin..

Hatayı bana tam olarak açıklayabilirmisiniz ? Evli biliyor ama sıkıntı yok takılalım diyor resmen ve cidden hata nerede bana açıklayın lütfen

Hatayı bana tam olarak açıklayabilirmisiniz ? Evli biliyor ama sıkıntı yok takılalım diyor resmen ve cidden hata nerede bana açıklayın lütfen

hata illa bilmeden yapılan şeyler değildir.. insan bile bilede hata yapar.. konu sahibi evli olduğunu bile bile birlikte olmuş.. hata işte tama olarak bu...
herkesin olaya bakışı farklıdır.. ben bu konumdaolan birine oh iyi olmuş diyemiyorum.. kusura bakmayın:)

bana diyorsan neden kızdığımı alıntıladığım mesajda görebilirsin.
kaldı ki tanımadığımız bir insan kin güdecek değiliz.
sen basit bir hata olarak görebilirsin, olabilir.
ancak yukarıdaki mesajdaki çarpıklık ta benim kanımı dondurdu.
bilemiyorum benim kabul edebileceğim,insan haysiyetine onuruna yakışır bir tavır değil.
evdeki kadını suçlayan,koca dışarı gidiyorsa evdeki kadın suçludur diyen bir anlayışı ben hoşgöremem.
uçkuruna sahip çıkmayan,"nefsi köreltilmediği için mecburiyetten dışarı başka kadınlarla ilişki yaşamaya gidiyor" diyen zihniyeti de hoşgöremem.

evli bi adam. konuyu okumadım bile. evli olan biriyle birliktelik yaşayan birini haklı göremiyorum malesef.

MERHABA

Öncelikle bu sitede yeni oldugum icin derdimi nasil ne sekilde anlatacagimi ,sonuclarinin ne olacaginikimlerin nasil etkilenecegini dusunmeden yazdim.Kimi agir elestirdi kimimedeni bir sekilde dogru yolda olmadigimi belirtti. Ki zaten biliyordum. Disardan yuzune söylenilddigindeisin ciddiyetini daha iyi kavruyorsun.
2 gundur görusmedim onunla , dun seni seviyorum diye msj yazmis cevap vermedim.En kisa zamanda arar beni ve bir sekilde ayrilmamiz gerektigini söylucem.Kavgaci bagirip cagiran bir tip degilim.Hakkini helal etkarina da bir daha haksizlik etme, kendine iyi bak ama bir daha arama deyip kapaticam. Kararim kesin inanin buna. sinirlenecek bagirip cagiracak ben bitiririm falan diyecek cunku taniyorum nassil tepki verecegini. Aci vermeye baslamisti zaten yoruldugumu hissediyorum.Aldiklarini da geri vericem. 3 tane bileklikzincir ve telefon almisti.Cok aci cekecem biliyorum cunku seviyorum. Bitmesi lazim. Karisi zaten amcasinin kizi kesinlikle birakmaz .Istemem bosansin zaten.O tarafin hic gunahi yok. bikeresinde sormustum vicdan azabi cekmiyomusun sucluluk duymuyon mu seni seviyorum derdi herseferinde.
inanmicaksiniz simdi msj geldi -naber Cicim - diye cevap vermicem . Bugun isyerinde arkadan gördum sadece onun oldugu bölumden hic gecmedim . Kocasi aldatanlar inanin erkeklerin hic umuru degil karilarinin yanina gelip hicbirsey olmamis gibi davraniyorlardir kesin ama benim gibi öteki kadinlar aci ceken ve uzulen sanmayin ki mutlular . butun herkesten özur dilerim kendimden nefret ediyorum . yeni bir sayfa aciyorum.
erken evlendirdiler kocam benden buyuktu,baba evinde cikip baska bir baba evine geldim sanki.Uyusmadik hicbir zaman. Ve bitti.bU ILISKI DE BIR ANDA OLDU INANIN KAFAMI KALDIRIP KIMSEYE BAKMAMISTIM. ASIK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI BOSLUKTAYDIM. yurtdisindayim .Ekmegimin pesindeyim. Allah yardimcimiz olsun. IYI AKSAMLAR.
ACELE YAZDIM KUSURA BAKMAYIN INSALLAH ANLARSINIZ.

Acı çektiğinize zerre kadar ınanmıyorum ama çekiyosanızda daha da beter olursunuz umarım

hata illa bilmeden yapılan şeyler değildir.. insan bile bilede hata yapar.. konu sahibi evli olduğunu bile bile birlikte olmuş.. hata işte tama olarak bu...
herkesin olaya bakışı farklıdır.. ben bu konumdaolan birine oh iyi olmuş diyemiyorum.. kusura bakmayın:)

Est benim kusura bakacağım bişey yok

Bana göre de bu hata değil seçimdir. Evli ama olsun demiş sonuçta ha bilmez sonra öğrenir o başka onu kabul ederim. Evli adam ile işim ne de diyebilirdi sonuçta değil mi ?

İleri de başına gelirse kocana da metresine de aynı şekil dersin ikisi de bi hata yapmış hata illa bilmeden yapılan şeyler değildir diye...

Back
X