• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva 1- Yasak Ask

Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.

Sakin sakin yorum yaptım konuna
Tamam olabilir, her hata insan içindir dedim
Ancak şu yazdıkların olmadı
Beni aldatmasın diye kocamı doyuracaksam; kendim baştan sonsuza dek aç kalmaya razıyım
Erkekleri doyurmakla değilde, karılarını memnun etmekle meşgul edersen kocanda bulamadığın o sevgiyi bulursun belki
Şu yazdıkların erkek elinden dökülmüş satırlar, azıcık edep yahu, insanı iyi niyetine pişman ediyorsunuz

Ben bu kk daki kadinlardan hicbir sey anlamadim baska bir konuda kadin aldatilmis kocasi aglamis zirlamis yalvarmis o adama etmediginiz laf kalmadi kadinada affetme dediniz buradaki kadinin o adamdan farki ne de iyi dileklerde bulunuyorsunuz niye erkek oldugunda yorumlar baska kadin oldugunda yorumlar baska buradaki kadinin samimi olduguna nasil kanaat getirdiniz?

Ben bu kk daki kadinlardan hicbir sey anlamadim baska bir konuda kadin aldatilmis kocasi aglamis zirlamis yalvarmis o adama etmediginiz laf kalmadi kadinada affetme dediniz buradaki kadinin o adamdan farki ne de iyi dileklerde bulunuyorsunuz niye erkek oldugunda yorumlar baska kadin oldugunda yorumlar baska buradaki kadinin samimi olduguna nasil kanaat getirdiniz?

tuuuu kaka desek ne olucak canım benım
yargılamak sorgulamak bize düşmezki ( en azından kendi adıma söylüyorum )

hayatımda büyük ne konuştuysam kınadıysam başıma geldi.

konu sahibide zaten hatasının farkında bizde (kk kadınları olarak genelleme) yapıyorum.

hatandan dön.dedik.

Sadece kendi adıma cevap verebilirim ; hatamı anladım, pişmanım, üzgünüm, bu yoldan döndüm diyen insana sürün, beter ol, geber diyemem. Kocam da olsa demem ancak evliliği yürütmem o ayrı bir mesele. Zaten hatasını kabul ediyor, ben bu yoldan döndüm diyor, ben böyle bir insana hakaret etmem, yapı ve görüş meselesi bazı şeyler. İnsanlar bu tip hışımla yüklenebiliyor ancak benim duruşum bu. İyi olmak isteyene Allah yardım etsin derim; yaptığının vebali onun Allah ile arasındadır, kim kimden alacaklıdır, kim neden yapmıştır, kimin niyeti nedir ancak o biliyor, hakim değilim, savcı değilim neden pişman olmuş birine sürün, beter ol diyeyim ya da bedduaları arka arka sıralayınca elime ne geçer ?? Her zaman umarım ki, yazdıklarımız kulağa küpe olsun, bir yanlışı düzeltmeye destek olabileceksek ne ala, forumun amacı da bu değil mi ? Paylaşmak, dertleşmek, iyi bir şeyler bulmak

Sadece kendi adıma cevap verebilirim ; hatamı anladım, pişmanım, üzgünüm, bu yoldan döndüm diyen insana sürün, beter ol, geber diyemem. Kocam da olsa demem ancak evliliği yürütmem o ayrı bir mesele. Zaten hatasını kabul ediyor, ben bu yoldan döndüm diyor, ben böyle bir insana hakaret etmem, yapı ve görüş meselesi bazı şeyler. İnsanlar bu tip hışımla yüklenebiliyor ancak benim duruşum bu. İyi olmak isteyene Allah yardım etsin derim; yaptığının vebali onun Allah ile arasındadır, kim kimden alacaklıdır, kim neden yapmıştır, kimin niyeti nedir ancak o biliyor, hakim değilim, savcı değilim neden pişman olmuş birine sürün, beter ol diyeyim ya da bedduaları arka arka sıralayınca elime ne geçer ?? Her zaman umarım ki, yazdıklarımız kulağa küpe olsun, bir yanlışı düzeltmeye destek olabileceksek ne ala, forumun amacı da bu değil mi ? Paylaşmak, dertleşmek, iyi bir şeyler bulmak
Tamam madem bu sizin yapiniz sadece size soylemiyorum bu arada sizin ustunuzden genelleme yapiyorum diger konularda aldatip pisman olmus insanlar icin neden bu yorumlar yapilmiyor? Neden bu kadinin samimi olduguna inandiniz ama aldatan adamlarin hepsi samimiyetsiz?

Est benim kusura bakacağım bişey yok

Bana göre de bu hata değil seçimdir. Evli ama olsun demiş sonuçta ha bilmez sonra öğrenir o başka onu kabul ederim. Evli adam ile işim ne de diyebilirdi sonuçta değil mi ?

İleri de başına gelirse kocana da metresine de aynı şekil dersin ikisi de bi hata yapmış hata illa bilmeden yapılan şeyler değildir diye...

seçim diyelim.. sonuçta bu yanlıştan dönmek isteyen hatta döndüğünü iddia eden bir kadın var..
ben hata, yanlış yada seçim herneyse , yinede oh iyi olmuş denilmesine karşıyım.
ayrıca konu ben değilim..eşim böyle bişey yaparsa sonucunada göze almış demektir..
bundan sonra bu kadına yapılan hiçbir kötü söz hakaret yapılanları değiştirmeyecek.
bununda farkına varmak lazım diye düşünüyorum

tuuuu kaka desek ne olucak canım benım
yargılamak sorgulamak bize düşmezki ( en azından kendi adıma söylüyorum )

hayatımda büyük ne konuştuysam kınadıysam başıma geldi.

konu sahibide zaten hatasının farkında bizde (kk kadınları olarak genelleme) yapıyorum.

hatandan dön.dedik.
Ya bilmiyorum ben hatasının farkında olduguna inanmıyorum.Birkaç sayfa önce aldatılan kadınlara tüyo veriyordu.Söyle yapın böyle yapın diye.

Ya bilmiyorum ben hatasının farkında olduguna inanmıyorum.Birkaç sayfa önce aldatılan kadınlara tüyo veriyordu.Söyle yapın böyle yapın diye.
hatasının farkında değilsede kendi sorunu canım
ne yapalım.
insan herşeyden kaçsada kendi vicdanından kaçamıyor.
hayat onun seçim onun.
yaptığı çok büyük yanlış.

bakın şöyle bişeyde var.konu sahibesi de evli, görüştüğü o adamda.ki bişeyler baya yaşanmış ,iki tarafında çocuğu var.eğer aldatılan eşlerden biri tazminat davası açarsa paralarını çatır çatır yer.gün yüzü göremessiniz bidaha.benden uyarması.davayı açtınız boşanma aşamasındasınız diyelim tam boşanmadan size yuva yıktığınız için dava açılabilir.işin hiç ahiret kısmına girmiyorum.Allah yoluna iletsin.

Konu sahibide mi evliymiş.?

bana diyorsan neden kızdığımı alıntıladığım mesajda görebilirsin.
kaldı ki tanımadığımız bir insan kin güdecek değiliz.
sen basit bir hata olarak görebilirsin, olabilir.
ancak yukarıdaki mesajdaki çarpıklık ta benim kanımı dondurdu.
bilemiyorum benim kabul edebileceğim,insan haysiyetine onuruna yakışır bir tavır değil.
evdeki kadını suçlayan,koca dışarı gidiyorsa evdeki kadın suçludur diyen bir anlayışı ben hoşgöremem.
uçkuruna sahip çıkmayan,"nefsi köreltilmediği için mecburiyetten dışarı başka kadınlarla ilişki yaşamaya gidiyor" diyen zihniyeti de hoşgöremem.

sizin mesajınızı hatırlamıyorum ama konu sahibinin yaptığı hatadan daha büyük bi hatası o mesajı yazmak olmuş
kesinlikle kabul edilecek bi mesaj değil.. kadın evde saçı fönlü gezmiyor diye başka kadına gidecekse cehenneme kadar yolu var diyebilirim sadece.. benim anlatmak istediğim bu forumda sadece ezildim hor görüldüm aldatıldım diyenlere mi yardımcı olacağız.. hiç ben yanlış yaptım ama hatadan dönmek istiyorum diyenlere elimizi uzatmayacak mıyız..
oh olsun beter ol demek vicdanımızı rahatlatıyorsa devam edelim.. ama ben kendi adıma biri yardım istiyorsa ona bundan sonrası için yardım etmek olur yapacağım tek şey.. öncesi kendi vicdanı ve Allah arasındadır

Son düzenleme:
Tamam madem bu sizin yapiniz sadece size soylemiyorum bu arada sizin ustunuzden genelleme yapiyorum diger konularda aldatip pisman olmus insanlar icin neden bu yorumlar yapilmiyor? Neden bu kadinin samimi olduguna inandiniz ama aldatan adamlarin hepsi samimiyetsiz?

Aldatan erkek yani eş, sürekli birlikte yaşadığımız insan, 2. kadınla aynı konumda değil benim için, aldatılırsam güvenim sarsılır, benden başka birini arzulamış olduğunu düşünürüm eşimin, güvenemem ki bir daha. Ki affedilen adamların bunu bir daha yapmayacağının garantisi yoktur. Affedilip de bunu yüzsüzlük haline getirmiş erkeklerle dolu ortalık. Herkesin görüşüne saygım var ancak ben aldatan adamı affetmem, böyle bir ilişki söz konusu olduğunda benim muhatabım kocamdır, 2.kadın beni ilgilendirmez, ne sayar söverim, ne de intikam almaya kalkarım, söz konusu bile değildir benim için, bu yüzden diyorum ki aldatan adamla, 2. kadının konumu farklıdır bana göre. Güvenemediğim bir adamı hayat arkadaşım olarak tutmam hayatımda. Diğer kadın kim dış kapının dış mandalı bana ne ? Doğru yolu bulsun, hayatını devam ettirsin ama kocam öyle değil .... Bu yüzden ki yaptığım yorumlar da ılımlılık farkı görülür, dereceleri bir değildir

Son düzenleme:
Aldatan erkek yani eş, sürekli birlikte yaşadığımız insan, 2. kadınla aynı konumda değil benim için, aldatılırsam güvenim sarsılır, benden başka birini arzulamış olduğunu düşünürüm eşimin, güvenemem ki bir daha. Ki affedilen adamların bunu bir daha yapmayacağının garantisi yoktur. Affedilip de bunu yüzsüzlük haline getirmiş erkeklerle dolu ortalık. Herkesin görüşüne saygım var ancak ben aldatan adamı affetmem, böyle bir ilişki söz konusu olduğunda benim muhatabım kocamdır, 2.kadın beni ilgilendirmez, ne sayar söverim, ne de intikam almaya kalkarım, söz konusu bile değildir benim için, bu yüzden diyorum ki aldatan adamla, 2. kadının konumu farklıdır bana göre. Güvenemediğim bir adamı hayat arkadaşım olarak tutmam hayatımda. Diğer kadın kim dış kapının dış mandalı bana ne ? Doğru yolu bulsun, hayatını devam ettirsin ama kocam öyle değil .... Bu yüzden ki yaptığım yorumlar da ılımlılık farkı görülür, dereceleri bir değildir
kesinlikle katılıyorum. burda birkaç ay önce benzer bir konu açılmıştı, babası annesini aldatmış ama konu sahibi başlıktan başlamak üzere sadece babasının sevgilisine yönelik hakaret edip durmuş, baba sütten çıkmış ak kaşık.

ben de aldatılsam muhattabım eşimin sevgilisi değildir. beni bilip bilmemesi ona sayıp sövmemi de gerektirmez. kesinlikle ulaşmaya çalışmam , hakaret etmeye çalışmam, hakkında hiçbir sey düşünmem bile. dusunulmesi, sayıp sövülmesi gereken tek kişi eşimdir. eşim onunla olmasa belli ki başkasıyla olacaktı diye düşünürüm, belki o zaman değil ama en geç birkaç ay içerisinde. vay efendim kocası yerinde oturuyormuş da elin kadını bakmış, musallat olmuş bilmem ne. kendinizi kandırmayın hanımlar

Aldatan erkek yani eş, sürekli birlikte yaşadığımız insan, 2. kadınla aynı konumda değil benim için, aldatılırsam güvenim sarsılır, benden başka birini arzulamış olduğunu düşünürüm eşimin, güvenemem ki bir daha. Ki affedilen adamların bunu bir daha yapmayacağının garantisi yoktur. Affedilip de bunu yüzsüzlük haline getirmiş erkeklerle dolu ortalık. Herkesin görüşüne saygım var ancak ben aldatan adamı affetmem, böyle bir ilişki söz konusu olduğunda benim muhatabım kocamdır, 2.kadın beni ilgilendirmez, ne sayar söverim, ne de intikam almaya kalkarım, söz konusu bile değildir benim için, bu yüzden diyorum ki aldatan adamla, 2. kadının konumu farklıdır bana göre. Güvenemediğim bir adamı hayat arkadaşım olarak tutmam hayatımda.[/Q

Ama ben sizin aldatıldıgınız durumu kastetmedim kı burada kk da aldatıldım diye konu açan birçok hanım var birkaç gün önce birtanesine denk geldim hatta.Adam aglıyormus sureklı , yalvarıyormus.O kadına kesinlikle affetme dendi , numara yapıyor kocan bunlar timsah gözyasları dendi.Ben yapılan yorumları söylüyorum yoksa sizin aldatıldıgınız durumda tabıkı muattab kocanız.Ama bu kadında suan 2. kadın durumunda buda bence o adamla esdeger.Benim söylemek istedigim su ki o adamda bu kadında samimiyetsiz.Birine tüü kaka deyip digerine iyi dilekler çifte standarta girer.

bakın şöyle bişeyde var.konu sahibesi de evli, görüştüğü o adamda.ki bişeyler baya yaşanmış ,iki tarafında çocuğu var.eğer aldatılan eşlerden biri tazminat davası açarsa paralarını çatır çatır yer.gün yüzü göremessiniz bidaha.benden uyarması.davayı açtınız boşanma aşamasındasınız diyelim tam boşanmadan size yuva yıktığınız için dava açılabilir.işin hiç ahiret kısmına girmiyorum.Allah yoluna iletsin.
Ben evli degilim!!

Ben size diyim bir süre sonrada cok kez ayrıldık ama yapamadık dersiniz. Ne diyim inşallah o kadına yaşadıklarınızın aynısını sizde yaşarsınız. Siz o adam için çocuklarınızın şerefini sattınız. Yeri gelir aman diye inler onları göremezsiniz. O ş......zinde allah cezasını versin. Karısı boşanmak isterse bu evden kefenle cikarsin der sana seni seviyorum der. Vaz geçme sen o.. çocuğuna layiksin diyer kadını onun elinden kurtar. Düşmüşsünya bir boşluğa senin erkek versiyonunda o boşluğa düşüp tecavüz edip adam öldürüyorlar.ne yani aaaa bir hataymis olur canim önemli olan hatayı Anlaman degil o hataniz yüzünden o çocuklarda sağlıklı hayat kuramiyacak aldatılan kadında eski haline dönemeyecek. Senin gibiler başkasının artigiyla beslenen ZAVALLILAR sınız. Bu saydıklarım ağır geldiyse şimdiden kafana koy ve birak yok yapamadık duramadik dersen iste busun..

Ama ben sizin aldatıldıgınız durumu kastetmedim kı burada kk da aldatıldım diye konu açan birçok hanım var birkaç gün önce birtanesine denk geldim hatta.Adam aglıyormus sureklı , yalvarıyormus.O kadına kesinlikle affetme dendi , numara yapıyor kocan bunlar timsah gözyasları dendi.Ben yapılan yorumları söylüyorum yoksa sizin aldatıldıgınız durumda tabıkı muattab kocanız.Ama bu kadında suan 2. kadın durumunda buda bence o adamla esdeger.Benim söylemek istedigim su ki o adamda bu kadında samimiyetsiz.Birine tüü kaka deyip digerine iyi dilekler çifte standarta girer.

Benim zaten böyle bir durumum yok çok şükür :)) Ama cevap verirken olaylar karşısında kendi tutumumuzu baz alarak, kendi görüşümüzle cevap veriyoruz. Verdiğim cevap kendi değerlendirmelerim içindir, kendimde nasıl düşünüyorusam başkasına da öyle yorum yaparım. 2. kadını muhatap almadığım için burada konu açan kişiye hakaret etmem, ben hatamı anladım diyenin de üzerine basmam, anlatmak istediğim bu. Konu koca olunca tabiki yorumum değişecek, çünkü onu algılayış şeklimi bir önce ki mesajda anlattım. Affetme, samimiyetsiz derim çünkü kendimin ki yapsa affetmem, ben böyle düşünürken buradaki bir kadına affet de demem

Kesinlikle haklısınız. kadınlar genelde 2.kadınları suçlamaya daha meyilli. tabi ki onlar da suçlu. ama bizimle evlenen, bize sadakatle bağlanması gereken kişi eşlerimiz olmalı. önce erkek suçlu kesinlikle.

bu arada konu sahibini yargılamadım ve anlamaya çalıştım ama kadınlara verdiği tavsiyeler tek kelimeyle mide bulandırıcı. beyefendiler aldatmasın diye bir taraflaımızı mı yırtacağız. aldatırlarsa cehenneme kadar yolları var!

Back
X