• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Divina kullananlar buraya....

hopeless13

sen olmadan asla
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
161
3
316
42
İzmir
arkadaşlar ben hipogonadizm hastasıyım ve dün doktorum 3 aylığına çocuk tedavisini erteledi ve bana divina adlı bir ilaç verdi kullanan arkadaşlarım çok iibir ilaç olduğunu söyledi benim kullanmamdaki amaç 3 ay boyunca kullanbıp rahim ve yumurtalıkları geliştirmek kullanmış olanlar varmı aranızda acaba gerçekten rahim ve yumurtalıklar büyüyormu

canım ben zaten pko hastası olduğum için adet olamıyorum divina kullanınca oluyordum sadece o faydası var başka bi faydası olmadı senin hastalığın farklı ama

arkadaşlar ben geçen ay 10 gün kadar menegon iğne vurdum sonra doktor iğneleri kesti ve adet olunca tekrar gel başka ilaçla başlayacaz dedi ben adet olmadım ve bu ilacı verdi bugün 6 cı gün çok fazla göbeğim şiş acaba adet olamadım o yüzdenmi yoksa menegon kullandığım içinmi birde acayip midem bulanıyorbu yan etkisi acaba hepmi devam edecek yoksa vucut alışınca geçermi anlamadım şuan göbeğim nerdeyse 5 aylık hamileler gibi şiş doktora görünmelimiyim bilmiyorum divina kullunanlardada bu sorunlar oluyormu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Merhabalar sevgili arkadaşlar bende adet düzensizliği var.Tüp bebek için tedaviye başladık yaklaşık1.5 aydır.doktorum divina verdi 4 gündür kullanıyorum ama hala hastalanmadım.bilgisi olan varsa lütfen yazsın ilacın bitmesi mi lazım ?

mrb ben adet duzensızlıgı var doktorum bana erken menapoz dedı ve dıvına verdı adet gordum yumurtalıklar duzelırmı benım bebegım olurmu arkadaslar bana bılgı verırmısınız

rabbim ol dedikten sonra olamayacak bişeyyok ama bildiğim kadarıyla erken menepozda divina ii işe yarıyormuş rabbim şifa versin

Merhaba Arkadaşlar,
bende de çikolata kisti var. doktorum divina verdi. 2 kutu bitti şimdi ara dönemdeyim. bi sıkıntısını yaşamadım ama hassasiyet yapmış olabilir belki . herşeye çok hüzünleniyorum bazen :5:
Sağlıklı günler dilerim.

bende myom var ve adet kanamalarım uzun ve yoğun geçiyor doktor bana divina verdi.adettim azalsın yada kesilsin diye..sizin yazdıklarınız okuyunca kafam karıştı şimdi..

Arkadaşlar ben de polikistik over hastasıyım doktorum şeker ilacı glucophage adeti dengeleyebilir belki demişti ancak düzene girmedi. farklı bir doktora gittim bu ilacın ilk kutusunu bitirdim. doktorumun bana dediğine göre doğum kontrol hapı gibi kullanılıyor ve doğum kontrol hapı gibi adeti düzene sokuyor ancak gebeliğe engel olmuyormuş. ilk kutu bitti 7 gün ara verin diyordu, ilacın bittiği ikinci günü adet oldum, adetin 5. günü yani ilacın bitişinin 7. günü tekrardan kullanmaya başladım. normalde fazla kanamam olmuyordu kanamayı biraz fazlalaştırıyor.

ben ilk evliligimden 2 tane cocugum var ama 2.eşimden korunmadıgımız halde hamıle kalamadım doktora gıttım klomen verdı sonra asırı agrılı gunler tekrar gıttım baska dokdora klomene ıhtıyacımın olmadıgını yumurtalıklarımın normal oldugunu soyledı ve sadece 5mm kıst oldugunu soyledı antıbıyotık ve dıvına verdı bu ayı pas gecıyoruz dedı sımdı ben merak edıyorum dıvına dogum kontrol hapımıdır cunku bana dedıgı bunlarla hamıle kalabılırsın kafam cok karısık bana yardım edın acılll adet duzensızlıgım yok gunu gunune 28 gun arayla

Son düzenleme:
Divina'yı sonunda uzman bir doktora sorma şansım oldu. Başka bir doktor tarafından Pko'lu olduğum ve doğum kontrol hapı kullanmak istemediğim için aldığım bu ilacın aslında sadece menapoz döneminde düzensizlik yaşayıp adetini düzene sokmak isteyen hanımlara verildiğini öğrendim. Aman diyeyim eğer sorununuz PKO ise bu ilacı kullanmayın. :20:

Back
X