• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Divina kullananlar buraya....

bende de kist çıkmıştı.. doktorum bunu verdi. bir haftadır kllanıyorum. bekarım ve doğum kontrl hapı olduğunu sizlerden öğrendim. kendimi bir acayip hissediyorum şimdi:50:

Yaklaşık 1 aydır sürekli lekelenmem vardı doktora gittim kist olduğunu söyledi diana35 verdi 1 ay içtim ama lekelenmem düzelmedi aynen devam etti hatta çoğaldığını söyleyebilirim tekrar gittim doktora ilaçın dozu yetmemiş dedi ve ilaçımı değiştirdi 2 kutu divina almamı söyledi birinci kutuyu sabah ikinici kutuyu akşam içmemi yani 1 ayda 2 kutu içmemi söyledi reglimin 5. günü başlayacağım ama ilaçın prospektüsünü okudum 1 ayda 1 kutu içilmelidir yazıyor ama benim doktorum 2 kutu birden verdi lütfen bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olsun panik yaptım korkmaya başladım :(((

Merhaba arkadaşlar, bayadır bu konuya bir şey yazan olmamış olabilir ama belki bana cevap verecek biri çıkar :( divina bittikten kaç gün sonra adet oldunuz? 7 gün içinde olunur diyor ama benim merak ettiğim genelde kaç gün sonra olunuyor. cevaplandırabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce gebeliğimin 12.haftasında kalp atışaları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.2 ay oldu ama lekelenme ve kanama kesilmedi şimdi 2.kez oldum parça kalmış olabilir diye:(doktorum divina tablet verdi kulanan arkadaşalr var mı acaba?

Mrb arkadaşlar doktorum divina ilacını verdi ama niye verdi diye sormadım kürtaj oldum düşük yapmıştım içimi temizlemek için kürtaj yaptı onara bu ilacında yazmış fırsatım olmadı sormaya bu ilacı kullananlar bilgi verebilir mi gebeliğe Nasıl bi etkisi oluyor ayrıca kilo ve kıllanma yapar mı ?

Selam cnm bende hipo hipo hastasiyim yillar olmus sen yazali ama belki gorursun kader arkadasimi tanimak isterim

Merhaba bende hipo hipo hastasıyım da sizinle bu konu hakkında konuşmak istiyorum, cevap verirseniz çok memnun olurum, sırf size yorum yazmak için hesap açtım o yüzden çok bilmiyorum da özelden mesaj yazılıyorsa ordan konuşsak

Merhaba arkadaşım divina bittikten 3 4 gün sonra adet görülebiliyor hatta kimisinde ilaç bitmeden görülüyor adet

Merhaba.evet banada duygusallk yapıyordu divina ama şimdi arıyorum arıyorum bulamıyorum ilacımı sizin oralarda varmı lütfen cevap yazın 😔

Back
X