- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
-
vallaha iş annende bitiyor ama nasıl ikna edersin dikkat etmeye hiçbir fikrim yok. keşke aklı başına gelse de dikkat etse yediğine içtiğinebatmandayım bide, ki ankarada da olsam iş güç hayat gailesi...bende gebelik şekeri çıkmıştı ondan beri her 6 ayda ha1bc baktırıyorum
rahmetli babam şeker akıllı insan hastalığı derdi haklı valla, gerçi oda yüksek tansiyona bağlı aort damarı yırtığı sonucu vefat etti 20 küsür seneye dayanan yüksek tansiyonu varmış haberi yokmuş doktoru demişti
Annem tarafı komple diyabeti...
Yıllardır annem diyabeti günde iki kez insulin kullanıyor.
Bende bu ameliyatı hic duymadım.
Çok geçmiş olsun...babanın da mekanı cennet olsun tatlim
vallaha iş annende bitiyor ama nasıl ikna edersin dikkat etmeye hiçbir fikrim yok. keşke aklı başına gelse de dikkat etse yediğine içtiğine
Bu ameliyati bende biliyorum baba tarafim hep şeker hastasi olduğu icin. Ancak ameliyatin sonuçlarını, uzun vadede faydali mi zararli mi olduğunu ancak bir 8 9 yil sonra bilebiliriz bana kalirasa çünkü yanlış bilmiyorsam daha 2 3 yil once bulunan bir şey. Yaygin degil bu yüzden.
Ameliyatla ilgili bilgim yok
Geçmiş olsun, Rabbim yardımcın olsun demek istedim
Şeker çok zor bir hastalık
İştahlı insana her türlü kısıtlama çok zor geliyor, bende midemden çekiyorum ama kaçamak yapmadan duramıyorum
Şeker çok hayati sonuçları olan bir hastalık, bir psikaytrist yardımı alsanız faydası olurmu acaba, babanı kaybettikten sonra belli ki bırakmış kendini
Teşekkür ederim
zaten şeker varsa doktor hemen tansiyona da bakıp kardiyoloji muayenesine yolluyo
annemi götürdüm kardiyolojiye ilk anjiyo dedi sonra 6 ay sonra kontrole gelin dedi 6 ay doldu gidelim desem bin bahane naz mızmızlık, hava kötü emen bebeğim var yetemiyorum her yere
Annen kaç kilo ,mide küçültme ameliyatı gibi birşey bence çünkü belirli kilonun üstüne yapmıyorlar.birine zorla kendine baktıramıyosunuz, bide bişeylerin sürekli benim zorlamamla olmasını sevmiyorum
Annen kaç kilo ,mide küçültme ameliyatı gibi birşey bence çünkü belirli kilonun üstüne yapmıyorlar.
canım çok geçmiş olsun, allah şifasını da versin.
bizde de diyabet ırsi ama bizimkiler çörekotu bal falan idare ediyorlar. bi de dediklerine göre hareket çok düzenliyormuş, aklında bulunsun.
teşekkür ederim
annemin tek hareketi ev işi işte günlük ne yapıyorsa
valla biraz abes olabilir, size saçma da gelebilir ama çok ciddi söylüyorum o yüzden şekeri yükseliyor. küçük teyzem de aynı durumda çünkü. bütün gün evin içinde. iğne kullanıyor ve tansiyonu da var. diğer teyzelerim ona göre daha aktif hareket ettiklerinden onların o kadar ilerlemedi.
halk eğitim kursu falan ayarlasanız? en azından git-gel düzenli yürüyüş olur, kafası da meşgul olur. anladığım kadarıyla kardeşin de il dışında okuyor yani annenin kendinden başka sorumluluğunu aldığı kimse yok.
babamınki 150den aşağı düşmüyordu, 15 gün memlekette kaldılar, ağaç falan dikmiş toprakla uğraşmış çapalamış yorulmuş, şekeri 80lerde şu an. yani annenin tabi ki öyle imkanı yok ama evin içinde dönüp duruyor yine de. hareket şart.
yok kardeşim okumuyo baş başa oturuyolar, kursa falan da arkadaş lazım tek gitmem diyo artık ankaraya gelince etamin kursuna yemek kursuna falan mı gitsek napsak bilemedim domestik oldu iyice annem
Hiç sanmam dikkat edeceklerini, gün kültürü hakim olur orda da diye düşünüyorum ama sosyallik açısından artı tabi
Zaten boğazını tutamadığı için son çare olarak ameliyat gündemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?