• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyabetliyim ve kilo veremiyorum :(

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Ablalar 3 yıllık tip1 diyabetliyim 17yaşındayım 69 kiloyum doktor hep kızıyor ama ben gram kilo veremiyorum. Günde 30 dk yürüyorum sağlıksızda beslenmiyorum ama olmuyo :( Diyetisyene gittim tonlarca para verdim karşılığında vermek yerine 4 kilo aldım :43:
hiç bi zaman zayıfta olamadım :43: leğen gibi kalçam var nasıl eritirim nasıl zayıflarım ufak tüyosu önerisi olan var mı ? size yoldaşda olabilirim yani :43: zayıflamak istiyorum doktor dalga geçti :(( yoksa umrumda değildi :14:

ama canım benim sen zaten daha gelişme çağındasın.daha 17 yaşındasın ve 3 senedir diyet yapıyosun.
1.si 13 ve 19 yaş arası diyet çok zararlı ve etki etmez.
2.si senin şimdi et, süt, beyaz peynir, yoğurt yemen lazımki kemiklerin gelişsin.
yani bence hiç komplekse girme.insanların seni nasıl gördüğü değil senin nasıl hissettiğin önemli.kendinle barışık ol..
oda nasıl bi doktorsa dalga geçiyor falan onuda anlamış değilim.yerinde olsam o doktorada gitmezdim zaten.
ama yediklerine dikkat etmelisin tabiki.hamburger gibi sağlıksız şeyler yeme.çikolata abur cubur yeme.akşam 7 den sonra ağır yemek yeme.yürüyüşe devam et.bence ilk hedefin daha fazla kilo almamak olsun.onu başarırsan vermeyide başarırsın..

ama canım benim sen zaten daha gelişme çağındasın.daha 17 yaşındasın ve 3 senedir diyet yapıyosun.
1.si 13 ve 19 yaş arası diyet çok zararlı ve etki etmez.
2.si senin şimdi et, süt, beyaz peynir, yoğurt yemen lazımki kemiklerin gelişsin.
yani bence hiç komplekse girme.insanların seni nasıl gördüğü değil senin nasıl hissettiğin önemli.kendinle barışık ol..
oda nasıl bi doktorsa dalga geçiyor falan onuda anlamış değilim.yerinde olsam o doktorada gitmezdim zaten.
ama yediklerine dikkat etmelisin tabiki.hamburger gibi sağlıksız şeyler yeme.çikolata abur cubur yeme.akşam 7 den sonra ağır yemek yeme.yürüyüşe devam et.bence ilk hedefin daha fazla kilo almamak olsun.onu başarırsan vermeyide başarırsın..

diyet değil abla diyabet yani şeker hastalığı

Canım benim bende diyabetliyim 4 aydır sıkı diyet ve spor yaptıgım halde ancak4 kilo verdim diyetisyen güya bana verdigi listeye ayda 4 vereceğimi söylemişti ama ben 4 ayda 4 kilo verdim sanırım diyabet kilo verdirmiyor ben artık böyle düşünüyorum

Back
X