Dıyar baķirda ikamet eden ler lütfen bi bi ses verinnnnnnnnn

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Arkadaslar kısa bi özet geceyim 2 yıllık ewliyim dogma buyume izmir aslen mardin liyim eşimin tayıni dolayisiyla evlenip buraya yerleştik....
Diyarbakirdan arkadaşlar yazarsa ki lütfen yazın sorunumu ifsa edeyim

Guveneceğin dostu sanal ortamda bulabilecek misin :KK57:

Ayni konuyu bir başkasi açmis olsa inanin tepkim şu olurdu milletin işi gücu yok heralde
Belkide gercekten sacma farkindayim ama napabilirim bir umut gercekten kendimi iyi hissetmiyorum

Offf haklisiniz ama gercekten bunaldim inanin bnde bole bir konuyla karşilaşsam tepkim tıpkı sizinki gibi olurdu
E siz bizi de anlıyorsunuz madem, bu durumda bir şey yapamayacağımızı da biliyorsunuz o zaman. Gerçi ben de Diyarbakır'da ya da yakınında değilim ama orada olsam da ben de görüşelim diye aklımdan geçirmezdim elbette.
Yani burası size bu konuda bir çıkış yolu sunamaz. Hem biri çıksa size "Ben güvenilirim, gel görüşelim," dese bile siz görüşebilecek misiniz sahiden? Buranın 10 yıllık üyesi bile olsa nasıl güvenebilirsiniz? Güvenmeyin lütfen, ama takılın buralarda, konuları gezin, yorumlayın, bir sürü alt forum var, o şekilde sıkıntınızı biraz atarsınız belki.

E siz bizi de anlıyorsunuz madem, bu durumda bir şey yapamayacağımızı da biliyorsunuz o zaman. Gerçi ben de Diyarbakır'da ya da yakınında değilim ama orada olsam da ben de görüşelim diye aklımdan geçirmezdim elbette.
Yani burası size bu konuda bir çıkış yolu sunamaz. Hem biri çıksa size "Ben güvenilirim, gel görüşelim," dese bile siz görüşebilecek misiniz sahiden? Buranın 10 yıllık üyesi bile olsa nasıl güvenebilirsiniz? Güvenmeyin lütfen, ama takılın buralarda, konuları gezin, yorumlayın, bir sürü alt forum var, o şekilde sıkıntınızı biraz atarsınız belki.

Aslinda haklisiniz biri çıkip da hadi gel dese gitmiycegimden 100 de yuz eminim ama bilmiyorum gercekten bunaldim.
Ve çırpiniyorum hiç mi kolu komßun yok diye düsuneceksiniz belki elbett war açiklik getireyim.
Ama kafa yapilarimiz hiç mi hıç uygun degil sanirim kültür karmaşasi denen vaka ile sınanıyorum

Yanlış işler peşindesin gibime geldi o_O

Aslinda haklisiniz biri çıkip da hadi gel dese gitmiycegimden 100 de yuz eminim ama bilmiyorum gercekten bunaldim.
Ve çırpiniyorum hiç mi kolu komßun yok diye düsuneceksiniz belki elbett war açiklik getireyim.
Ama kafa yapilarimiz hiç mi hıç uygun degil sanirim kültür karmaşasi denen vaka ile sınanıyorum
Anlayabiliyorum ama ne yazık ki yapacak bir şey yok, insanın böyle dönemleri olur, siz iş arayın iyisi mi.
Şimdi buradan yine size kimse referans olamaz iş konusunda da, nasıl olsun, kimsiniz necisiniz güvenilir misiniz kim bilebilir? Vaktinizi iş aramaya harcayın derim. Onu da bulamazsanız kurs falan bir şeyler bakın artık kendinize, belki oyalar sizi..

Diyarbakırdayım ama sana nasıl güvenicem :63:sanalda kimsede güvenmez...

Doğru söluyorsunuz..
Niye açtim bilmiorumda zaten bu konuyu
Sıkıntıdan çatliyayim da patliyayim o da yetmiyormuş gibi kafayi yiydyim çünku bunu hak ediyorum ne isim vardiysa çikfim geldim buralara

Dbakr çok güzel memlekettir ben oraya gelin gittim bir yıl dolu dolu yaşadım
Giderken ayrı ağladım dönerken ayrı...
Eşiniz gezdirsin sizi boş vakitlerinde, kahvaltı mekanları keşfedebilirsiniz mesela kahvaltıcı kadri ye gidebilirsiniz meşhurdur kahvaltısı da harikulade yani :rolleyes:
Ceylan karavil de sıkıntı atıcak vakit geçiricek güzel dükkanlar var onun dışında kent ormana gidebilirsiniz dağın tepesinde miss gibi havasıyla menengiç keyfi yapabilirsiniz ...
Bak özledim şimdi ya ne güzel günlerdi..
İnsanlarıda çok iyidir aslında neden sıkıldınız anlamadım, konuşkan cana yakın aşırı misafirperverdirler.
Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değilki? Siz onları öyle kabul ettiğiniz takdirde onlarda sizin görüşlerinize saygı duyacaklardır
Mala te ava gibi güzel dualarıda var dilleri güzel kendileri iyi daha nolsun.. Bence siz biraz bulunduğunuz ortamı sevmeyi deneyin , yoksa bu karamsarlıkla gittiğiniz hiçbir yerde mutlu olamazsınız

Back
X