Merhaba! 5.5 yıllık evliyim Ali Emre hocayla tanışmamız 1.5 yıl oldu. Öncesinde kaçtane doktora gittiğimi bilmiyorum ama hiçbiri böyle ilgili ve olumlu konuşmamıştı benimle. Ali Emre hocaya gittiğimde psikolojik olarak çok güzel rahatlattı beni. İlk 3 ay sadece bir ilaç kullandım sonrasında 1 aylık normal tedavi 2. Ay aşılama önerdi kabul ettik. Ve bütün tedavi tamamlanınca 15 günlük bekleme süresi başladı. Gidip test yaptım sonuç POZİTİF! Hayatımın en güzel haberini aldım hemde ilk denemede 4 yıl sonra. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım önce Allah sonra onun sayesinde… Arkadaşlar bir doktor öncelikle psikolojik destek vermeli sonra hastalık tedavisi. Böyle birşey arıyorsanız Ali Emre hoca en doğru adres. Gebelik takibinde her gittiğimizde sanki hastaneye değilde evine gitmişiz gibi hissettik. Asistanları Gülşah ve Güler en az doktorumuz kadar ilgili ve Güler yüzlü.. kadın hastalıkları ve çocuk düşünenler için gözüm kapalı önereceğim bir doktordur kendisi. Biz ondan razıydık Allah’ta ondan razı olsun.