Diyarbakır Ali Emre Tahaoglu tüp bebek

Valla canım ben de hiç güvenmiyorum doğum için bulunduğun hastanede bütün imkanların olması lazım iyi düşün öyle karar ver
Mardin de zaten hastane yok dogru düzgün tek seçenek diyarbakir yakin oldugu icin memorial dicle imkanlar açısından daha iyi başka hastane bilmiyorum da ole dusunuyorum simdi gittigim doktorda dicleyi onerdi imkanlar açısından

Mardin de zaten hastane yok dogru düzgün tek seçenek diyarbakir yakin oldugu icin memorial dicle imkanlar açısından daha iyi başka hastane bilmiyorum da ole dusunuyorum simdi gittigim doktorda dicleyi onerdi imkanlar açısından
Bi sıkıntın yoksa takma bu kadar doğum için bi doktor seç ona git

Merhaba arkadaslar Diyarbakir da Ali emre tahaoglun da tüp bebek tedavisi olan bilgisi olan var
Sen gittin mi bu doktora cnm
Merhabalar bi yakınımın tavsiyesi üzerine gitmiştik gercekten meslegıne aşık bir doktor ve bunu biz hastalarada yansıtıyor. İlgisi alakası guler yuzu dogru bılgılendırmesı her sorumuza sabır ve anlayısla cevap vermesı ıle çok memnun kaldık..

Doktorum Ali Emre Tahaoglu’na minnettarım .. guler yuz ıle karsılaması, muayene ;bilgi dolu acıklamaları ve tedavı sürecimizden çok memnun kaldık..Diyarbakırda herkese tavsiye ediyorum

Merhaba arkadaslar Diyarbakir da Ali emre tahaoglun da tüp bebek tedavisi olan bilgisi olan var mi?
Ali Emre Bey'in hastasıyım. Ondan once 3 doktora gittim. Hemde şanlıurfa ve Diyarbakır ilinin en meshur dr lari sozde. Biri Anestezi yapmadan Büyük acılar içinde Sis sulu ultrason yapti. Allah düşmana vermesin. Diger meshur dr Rahim filmi cekmeden lakaraskopi histereskopi vs yapacakti. Ama geçte olsa doktorumu buldum. Ali hoca işinde cok iyi bilgili ve dürüst. Anestezili rahim filmi cekildi. Polip ameliyatı oldum. Iki işlemde 15 dk surdu. Her şeyi tum açıklığıyla önümüze koydu. Ustelik pozitif bir insan. Aşılama yapti dün sonuç bekliyorum.

Merhaba! 5.5 yıllık evliyim Ali Emre hocayla tanışmamız 1.5 yıl oldu. Öncesinde kaçtane doktora gittiğimi bilmiyorum ama hiçbiri böyle ilgili ve olumlu konuşmamıştı benimle. Ali Emre hocaya gittiğimde psikolojik olarak çok güzel rahatlattı beni. İlk 3 ay sadece bir ilaç kullandım sonrasında 1 aylık normal tedavi 2. Ay aşılama önerdi kabul ettik. Ve bütün tedavi tamamlanınca 15 günlük bekleme süresi başladı. Gidip test yaptım sonuç POZİTİF! Hayatımın en güzel haberini aldım hemde ilk denemede 4 yıl sonra. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım önce Allah sonra onun sayesinde… Arkadaşlar bir doktor öncelikle psikolojik destek vermeli sonra hastalık tedavisi. Böyle birşey arıyorsanız Ali Emre hoca en doğru adres. Gebelik takibinde her gittiğimizde sanki hastaneye değilde evine gitmişiz gibi hissettik. Asistanları Gülşah ve Güler en az doktorumuz kadar ilgili ve Güler yüzlü.. kadın hastalıkları ve çocuk düşünenler için gözüm kapalı önereceğim bir doktordur kendisi. Biz ondan razıydık Allah’ta ondan razı olsun.

Back
X