Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedaviniz olumlumu olduCanım Diyarbakır’da Bahçeci de denedim çok memnun kaldım doktor ve bütün ekip çok profesyonel ve son teknolojiyi kullanıyorlar. Kararsız isen Bahçeci ile bir görüş derim.
Olumlu olmuş canim masallah bi oglu olmusTedaviniz olumlumu oldu
Yok canim hic deneme yapmadik bahcecide yaptirmayi dusunuyoruzAllah anneli babalı buyutsun evlat kokusu size soruyorum daha önce deneme yaptınız mı nerde denemeye dusunuyorsunuz
Evet çok şükür bir oğlum oldu. Dondurulmuş embriyolarımız var ikinci deneme için ramazan ayından sonra tekrar başvuracaz. umarım Bahçeci ile tekrardan yüzümüz güler. Çok fazla dolaşmadan kafanız çok karışmadan bir gidip görüşün bence.Tedaviniz olumlumu oldu
Dbakirda ki memorial de ben asilama yaptrmistim hastane iyi ama dr umdan hic memnun kalmamistim 2 kelime ediyodu soguk soguk bu işi gerçekten is gibi goruyodu halbuki empati cok onemli bahcecide tup bebege basliycam zeki beyde kontrole gittim herseyi cok guzel anlatti iletişim cok iyi insallah baslaycaz. Ama tedavisi bitmis ve olumlu sonuc alanlar daha iyi bilgi verebilir Allah yardimcimiz olsun.merhaba hanimlar ben 1 yillik evliyim cocuk istiyoruz ama esimin sperm sayisi cok dusuk tup bebek merkezi arastiriyorum genellikle bahceci ve memorial uzerine yorum yapilmis ikisinden birini dusunuyorum siz ne dersiniz
Dbakirda ki memorial de ben asilama yaptrmistim hastane iyi ama dr umdan hic memnun kalmamistim 2 kelime ediyodu soguk soguk bu işi gerçekten is gibi goruyodu halbuki empati cok onemli bahcecide tup bebege basliycam zeki beyde kontrole gittim herseyi cok guzel anlatti iletişim cok iyi insallah baslaycaz. Ama tedavisi bitmis ve olumlu sonuc alanlar daha iyi bilgi verebilir Allah yardimcimiz olsun.
Dbakirda ki memorial de ben asilama yaptrmistim hastane iyi ama dr umdan hic memnun kalmamistim 2 kelime ediyodu soguk soguk bu işi gerçekten is gibi goruyodu halbuki empati cok onemli bahcecide tup bebege basliycam zeki beyde kontrole gittim herseyi cok guzel anlatti iletişim cok iyi insallah baslaycaz. Ama tedavisi bitmis ve olumlu sonuc alanlar daha iyi bilgi verebilir Allah yardimcimiz olsun.
Amin ınsallah..Rabbim gonlunuze göre versın.bahcecıde baslarsanız yazarsınız surecı konuyla ılgılı paylasırız herseyı..hayırlısı olsun..cevabiniz icin cok tesekkur ederim dediginiz gibi ilgi alaka ve doktorun size verdigi guven cok onemli zeki bey icin ovguyle bahsediliyor genelde Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah hayirlisiyla