Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci de tüp bebek tedavisi olan varmi

ikra_571

tek hayalim bebek
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
591
545
103
37
Merhaba ben defalarca tüp bebek denedim sonuç alamadım Diyarbakır düşünüyorum yakınma oraya orda tedavi olup pozitif sonuç alan askadaslar lütfen yardımcı olun karar asamasindayim

Canım Diyarbakır’da Bahçeci de denedim çok memnun kaldım doktor ve bütün ekip çok profesyonel ve son teknolojiyi kullanıyorlar. Kararsız isen Bahçeci ile bir görüş derim.

Bende bahceciye gitmeyi dusunuyorum..genelde olumlu yoruumlar var hic görüştunuz mu hastaneyle ikra_571 ikra_571

Allah anneli babalı buyutsun evlat kokusu size soruyorum daha önce deneme yaptınız mı nerde denemeye dusunuyorsunuz

Tedaviniz olumlumu oldu
Evet çok şükür bir oğlum oldu. Dondurulmuş embriyolarımız var ikinci deneme için ramazan ayından sonra tekrar başvuracaz. umarım Bahçeci ile tekrardan yüzümüz güler. Çok fazla dolaşmadan kafanız çok karışmadan bir gidip görüşün bence.

merhabalar evet benim de bahcecide bir tup bebek denemem oldu sonuc pozitif, gerçekten hakkını vererek çalısıyorlar o yuzden size tavsiyem oraya gitmeniz . Pismanlık duymayacagnzdan emin olabilirsizn .

Allah bahçeci Dr ve ekibinden razı olsun 3 denemem ilk ikisini vene vidi de yaptım hiç ama hiç memnun deyilim ama zeki bey ve ekibinden çok memnun kaldım rahat bi tedavi süreci geçirdim piskolojikmen son derece rahatım ve bana güven verdi sonucum ne olursa olsun test günüm 11 haziran kendisi için aynı şeyleri söylerdim

merhaba hanimlar ben 1 yillik evliyim cocuk istiyoruz ama esimin sperm sayisi cok dusuk tup bebek merkezi arastiriyorum genellikle bahceci ve memorial uzerine yorum yapilmis ikisinden birini dusunuyorum siz ne dersiniz

merhaba hanimlar ben 1 yillik evliyim cocuk istiyoruz ama esimin sperm sayisi cok dusuk tup bebek merkezi arastiriyorum genellikle bahceci ve memorial uzerine yorum yapilmis ikisinden birini dusunuyorum siz ne dersiniz
Dbakirda ki memorial de ben asilama yaptrmistim hastane iyi ama dr umdan hic memnun kalmamistim 2 kelime ediyodu soguk soguk bu işi gerçekten is gibi goruyodu halbuki empati cok onemli bahcecide tup bebege basliycam zeki beyde kontrole gittim herseyi cok guzel anlatti iletişim cok iyi insallah baslaycaz. Ama tedavisi bitmis ve olumlu sonuc alanlar daha iyi bilgi verebilir Allah yardimcimiz olsun.

Dbakirda ki memorial de ben asilama yaptrmistim hastane iyi ama dr umdan hic memnun kalmamistim 2 kelime ediyodu soguk soguk bu işi gerçekten is gibi goruyodu halbuki empati cok onemli bahcecide tup bebege basliycam zeki beyde kontrole gittim herseyi cok guzel anlatti iletişim cok iyi insallah baslaycaz. Ama tedavisi bitmis ve olumlu sonuc alanlar daha iyi bilgi verebilir Allah yardimcimiz olsun.

cevabiniz icin cok tesekkur ederim dediginiz gibi ilgi alaka ve doktorun size verdigi guven cok onemli zeki bey icin ovguyle bahsediliyor genelde Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah hayirlisiyla

cevabiniz icin cok tesekkur ederim dediginiz gibi ilgi alaka ve doktorun size verdigi guven cok onemli zeki bey icin ovguyle bahsediliyor genelde Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah hayirlisiyla
Amin ınsallah..Rabbim gonlunuze göre versın.bahcecıde baslarsanız yazarsınız surecı konuyla ılgılı paylasırız herseyı..hayırlısı olsun..

simdi 3 aylik bi ilac tedavimiz olacak eger sayı artmazsa o zaman baslayacagiz tup bebege Rabbim nasil uygun gorurse artik bakalim tabi ki yaptrnca burdan paylasirim sizinle

Back
X