Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci de tüp bebek tedavisi olan varmi

Kızlar ne zamandir d.bakirda iyi bi doktor arastiriyodum denk geldi gordum topigi. Fiyatları nedir ? hangi dokorda oldunuz ? Yanlış anlamayin pek bilgim yok o yuzden soruyorum sadece tüp bebek mi yapılıyor yoksa aşılama yum geliştirme dahil mi?

Kızlar ne zamandir d.bakirda iyi bi doktor arastiriyodum denk geldi gordum topigi. Fiyatları nedir ? hangi dokorda oldunuz ? Yanlış anlamayin pek bilgim yok o yuzden soruyorum sadece tüp bebek mi yapılıyor yoksa aşılama yum geliştirme dahil mi?

bende yenı baslıycam canım.ama hastaneyle konustugumda 5bın hastaneye gıdıo dendı ılaclarla ılgılı fıyat bellı olmuyo kısıye uygulanan tedavıye göre degısıo.
ama muayene ucretı 200 tl
testler yapılcak ona göre degısır fıyat..

bu arada aşılama ve dıger tedavılerıde yapıyor hastane bahcecı tup bebek zekı akkuma gıdıyorum ben

bende yenı baslıycam canım.ama hastaneyle konustugumda 5bın hastaneye gıdıo dendı ılaclarla ılgılı fıyat bellı olmuyo kısıye uygulanan tedavıye göre degısıo.
ama muayene ucretı 200 tl
testler yapılcak ona göre degısır fıyat..

Aynı yerde mi baslicaksiniz ? Kaç yıllık evlisiniz sorununuz nedir ? Direk tüp bebek mi yapacaksınız yoksa ilaçlar iğneler aşılama falan yapıldı mı?

Aynı yerde mi baslicaksiniz ? Kaç yıllık evlisiniz sorununuz nedir ? Direk tüp bebek mi yapacaksınız yoksa ilaçlar iğneler aşılama falan yapıldı mı?

oncesınde asılama yaptrrdık ama baska bı hastanede 4 buck yıllık evlıyız hıc hamılelık olmadı sebepsız ınfertılıte dıyor drlar.
direkt tüp bebek olacak cnm bahcecıde yaptrcz. yanı uzak ama tek otobusle gıdılır galerıa yı bılıosan orda ınınce arka tarafta kalıo..

siz kac yıllık evlısınz sebep varmı tahllılerı yaptrdnzmı

oncesınde asılama yaptrrdık ama baska bı hastanede 4 buck yıllık evlıyız hıc hamılelık olmadı sebepsız ınfertılıte dıyor drlar.
direkt tüp bebek olacak cnm bahcecıde yaptrcz. yanı uzak ama tek otobusle gıdılır galerıa yı bılıosan orda ınınce arka tarafta kalıo..

siz kac yıllık evlısınz sebep varmı tahllılerı yaptrdnzmı

Canım ben de 2011 temmuzda evlendim 24 yaşındayım şimdiye kadar doktorlar sebepsiz infertilite dediler buraya geldik genesiste ilacşiz ignesiz aşılama denedik negatif. Sonra Fuat zaman hocaya gittik çok tavsiye ettiler gerçekten infertilite konusunda iyi bir doktor fakat aşırı derecede kalabalık coook fazla hem de... ona bütün raporlarimi gorurdum hiç birşey sebepsiz değil dedi direk laparoskopi istedi ben de kabul ettim ameliyat oldum iki tupum de kapaliymis açtı çok sukur. Ustelik hsg da iki tupum de açık gözüküyordu. 4 kutu gonal f var evde 2. Ve 3. Asilamadan sonra tup bebek dusunuyorum araştırıyorum yine de belli olmaz tüp te yaptirabilirim

Canım ben de 2011 temmuzda evlendim 24 yaşındayım şimdiye kadar doktorlar sebepsiz infertilite dediler buraya geldik genesiste ilacşiz ignesiz aşılama denedik negatif. Sonra Fuat zaman hocaya gittik çok tavsiye ettiler gerçekten infertilite konusunda iyi bir doktor fakat aşırı derecede kalabalık coook fazla hem de... ona bütün raporlarimi gorurdum hiç birşey sebepsiz değil dedi direk laparoskopi istedi ben de kabul ettim ameliyat oldum iki tupum de kapaliymis açtı çok sukur. Ustelik hsg da iki tupum de açık gözüküyordu. 4 kutu gonal f var evde 2. Ve 3. Asilamadan sonra tup bebek dusunuyorum araştırıyorum yine de belli olmaz tüp te yaptirabilirim
Evet hep bi sebep var ama araki bulasin.
Actiktan sonra hamilelik olusmadi mi

Evet hep bi sebep var ama araki bulasin.
Actiktan sonra hamilelik olusmadi mi

Nisan ayında ameliyat oldum zaten bir ay ilişki yasaktı ikinci ay da yumurtlama dönemi ne denk getiremedik haziranda birseyler denedik ama maalesef 10 gün önceden adet oldum bu ay da denicez doğru düzgün olmazsa bir dahaki ay aşılama :)

Nisan ayında ameliyat oldum zaten bir ay ilişki yasaktı ikinci ay da yumurtlama dönemi ne denk getiremedik haziranda birseyler denedik ama maalesef 10 gün önceden adet oldum bu ay da denicez doğru düzgün olmazsa bir dahaki ay aşılama :)
Hayirlisi olsun canim Rabbim emeklerimizin karsiligini tez zamanda versin.

Hanımlar ne durumdasınız? Benim aklımda da iki yer var. Memorial ve Bahçeci. Ekim gibi gidip başlamayı düşünüyorum. Buradan takip edeceğim sizleri. Hayırlı haberleri alırız inşallah hep birlikte.

bugun bahceci den bi bayanla gorustuk ptesi baslamam gerekiyor tedaviye adetin 3. gunu olacak ama henuz tamamen karar verebilmis degilim memorial a da gidip konussam mi aklimda kalmasin :s

bugun bahceci den bi bayanla gorustuk ptesi baslamam gerekiyor tedaviye adetin 3. gunu olacak ama henuz tamamen karar verebilmis degilim memorial a da gidip konussam mi aklimda kalmasin :s
Tedaviye hemen nasıl başlanıyor ki? Yani öncesinde bi görüşme falan olmuyor mu? Tahlilleri falan gösterirsin ne bilim apar topar nasıl başlıyorlar. Öncesinde Vitamin verirler diye düşünüyordum ben. Bilemedim..

pazartesi adetimin 3. gunu olacak dedim baslayabiliriz dedi bilemiyorum biz zaten dusunuyorduk bikac aydir ama esimin ilac tedavisi vardi bugun yeni bi test sonucunu aldik doktor hic beklemeyin yaptrn deyince bahceciye gidip konustuk

Benimde bayramda düşük oldu. Adetken gittik önümüzdeki ay baslayabiliriz dedi. Zaten iltihap var saniyorum , simir yapıldı arada onun sonucu gelir falan dedi zeki bey. Biz zaten beklemek istemiyoruz açıkçası. Adetim uzun sürdü umarım önümüzdeki ay zamanında gelir de hayırlısı ile biran önce başlarız. Biz doktoru sevdik merkezin başarısı da ortada. Tabii önceki denemelerimizi yaptığımız yer fiyasko olduğu için burasi bize güven verdi

memorial i hiç dusundunuz mu peki ya da arastirdiniz mi ben ikisi icin cok kararsizim su an
İnanın orası ile ilgili hiçbir olumlu ya da olumsuz bişey duymadim. Neden bilmiyorum araştırmadim da :) sadece burda okumuştum bir arkadaş uğur bey 'in çok ilgilenemedigini yazmıştı başka bişey ne duydum ne okudum ne de araştırdim. Biz ilkinde çok acele ettik arastirmadan giriştik telaştan. İkincisinde dondurulmuş vardı diye yine mecbur veni vidi 'de yaptik (aslında çok memnun kalmasak da ). Bahçeci' yi secmemizin sebebi laboratuarinin iyi olmasından ve zeki bey 'in ilgili vakit ayiran bi doktor olduğunu duymamizdan dolayi. Herkes istanbuldaki merkezlerinde kullanilan teknolojinin aynisin burda olduğunu söylüyor. Siz memoriali arastirdiniz mi peki ya da görüştünüz mü?

Back
X