Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci de tüp bebek tedavisi olan varmi

ben memorial e bugun gittim gorusmek icin ama yetisemedim haftasonu oldugu icin sonra bahceciye gittim ora acikti memorial de bi arkadasim yaptrdi o memnun kaldi ikinci denemesinde pozitif oldu sonuc onun disinda ben de sizin gibi burdan okudugum kadar biliyorum bence ayni degerdeler diye dusunuyorum memorial in da adi var kalitesi belli

ben memorial e bugun gittim gorusmek icin ama yetisemedim haftasonu oldugu icin sonra bahceciye gittim ora acikti memorial de bi arkadasim yaptrdi o memnun kaldi ikinci denemesinde pozitif oldu sonuc onun disinda ben de sizin gibi burdan okudugum kadar biliyorum bence ayni degerdeler diye dusunuyorum memorial in da adi var kalitesi belli
Benimde bi arkadaşım da istanbuldaki memorialde çocuğunu kucağına aldi evet eğer ayni teknoloji ise haklısınız aşağı yukarı ayni değerdeler. Bizim ufak tefek başka sıkıntılarimiz da var benim bi türlü iltihaptan kurtulamamam gibi. Hakan bey 'e de gıcık olmuştuk hiç vakit ayırmadığı ve başka problemimle ilgilenmediği için. Zeki bey için hem vakit ayırıp dinleyen ayrıntılı bilgi veren hem de iyi bi jinekolog da olduğunu duyduğumuz için orada başlayalım dedik. Memorial de düşünülebilirdi. Daha başladık sayılmaz ama kafamızı karistirmayiz sanırım. Sizin için de hayırlısı olsun. Sanırım her iki doktorla da görüşememişsiniz doğru mu anladim

evet ben sadece bahcecide sureyya hanimla konustum diger iki doktor da yoktu malesef bugun haftasonu oldugu icin belli bi saatten sonra

evet ben sadece bahcecide sureyya hanimla konustum diger iki doktor da yoktu malesef bugun haftasonu oldugu icin belli bi saatten sonra
Biz henüz süreyya hanim ile tanismadik :) ücreti falan konuşmadık yani daha. Siz daha iyi bilirsiniz tabii ama bence her iki doktor ile görüşün hangisi içinize sinerse onunla başlayın. Dediğiniz gibi merkez kalitesi aynı sayılır. En hayırlısı olur inşallah

insallah istediginiz gibi olur inanin her zaman sadece kendim icin degil evlat hasretiyle yanip tutusan ve isteyen herkese nasip et diye dua ediyorum Allaha insallah zamani gelince olacak :)

insallah istediginiz gibi olur inanin her zaman sadece kendim icin degil evlat hasretiyle yanip tutusan ve isteyen herkese nasip et diye dua ediyorum Allaha insallah zamani gelince olacak :)
Aynen etrafımda çocuğu olmayıp çocuk isteyen herkese ismiyle dua ediyorum ondan sonra da isteyen herkese ediyorum.

Bahçeci de doğum yapılıyor mu acaba? Memorial i düşünme sebebim eğer tutarsa orada doğumu da yaparım. Doktorumu değiştirmeden doğuma kadar giderim diye düşünüyorum. Sizce?

Bahçeci de doğum yapılıyor mu acaba? Memorial i düşünme sebebim eğer tutarsa orada doğumu da yaparım. Doktorumu değiştirmeden doğuma kadar giderim diye düşünüyorum. Sizce?
Evet zeki bey 'in doğuma girdiğini yaptırdığını duydum. Hatta son gidisimizde karnı burnunda birkaç bayan vardı doğum zamanlarini konusuyorlardi ama sormak lazım tabii

Dediğiniz gibi bi gidip görüşmek gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Kısmetten öte yol yok ;)

zeki hocada karar kildik gorumcemin tanidigi bi doktor var onunla konustuk zeki beyin cok iyi isinin ehli oldugunu soyledi burayi tavsiye etti artik hayirlisi bakalim :)

evet muayene oldum testleri daha once yaptrmistim sadece muayene oldum doktor bey hemen baslayalim isterseniz ddi ve basladik ilaclarimi aldim aksama baslicam igneye cok heyecanlandim bu arada zeki hocayi da cok sevdim cok guler yuzlu :)

evet muayene oldum testleri daha once yaptrmistim sadece muayene oldum doktor bey hemen baslayalim isterseniz ddi ve basladik ilaclarimi aldim aksama baslicam igneye cok heyecanlandim bu arada zeki hocayi da cok sevdim cok guler yuzlu :)
E hadi tekrar hayırlı olsun diyeyim :) evet çok şeker. Noktasina virgülüne her şeyi söylüyor

Back
X