Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci mi memorial mi ?

Kusura bakmayın da ben öyle bise demek istemedim siz yanlış anladiniz herşey yapılmak zorunda ve sadece 15 bin herşey yapıyorlar zaten fiyat çıkıyor demek istedim

özür dilerim yanış anlamışım ....

Biz yarın zeki beye gidiyoruz bahçeci'de. Adetin 3. günü oluyor yarın. Daha önce 1 deneme yaptık olumsuz sonuçlandı. Bu ikinci deneme olacak.
Nasıl geçti ilk denemeniz memnun kaldınız mı ?İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır.Bizde 2 aya tedaviye başlayacağız inşallah..

Nasıl geçti ilk denemeniz memnun kaldınız mı ?İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır.Bizde 2 aya tedaviye başlayacağız inşallah..

Zeki hocadan ve bahçeci şubesinden memnun ayrıldık. Her konuda detaylı bilgi veriyorlar. İlgi üst düzey. Bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısının az ve hareketi düşük olması. İlk denemede tutmadı. Geçen sene gitmiştik. Bu 2. olacak. Yarın yeniden başlıyoruz. Umarım bu kez mutlu son olur. Çok yıpratıcı bu süreç.

Zeki hocadan ve bahçeci şubesinden memnun ayrıldık. Her konuda detaylı bilgi veriyorlar. İlgi üst düzey. Bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısının az ve hareketi düşük olması. İlk denemede tutmadı. Geçen sene gitmiştik. Bu 2. olacak. Yarın yeniden başlıyoruz. Umarım bu kez mutlu son olur. Çok yıpratıcı bu süreç.
Bizim sorunumuzda eşimle alakalı zaten tüp bebekte sperm sayısı ve hareketi çok önemli değilmiş kalitesi DNA sı önemliymiş herhalde ama oda nasip tabi bilemiyorsun ki .Dondurulmuş embriyo ile mi deniyeceksiniz yoksa yeniden mi yumurta toplanacak

Bende istanbul bahçecide çift embriyoyu çok zorladım ama koymuyolar, anne ve bebek sağlığını riske attığı ve yasal olmadığı için. 35 yaşından küçüklerde iki başarısız denemeden sonra çift koyabiliyolarmış. Fiyat konusunda bende yorumlardan ötürü otursak kalksak faturalanacak diye hissetmiştim ama size başlangıçta herşeyi anlatıyolar ve onun üzerinde bi rakam çıkmıyor. Malesef masraflı bi süreç laboratuvar olarak hangisi iyi ise oraya gidin bence doktor kadar embriyologlar da çok önemli

Bende zeki beyin hastasiyim yasa göre çift koyuyorlar ilk denemede hamile kaldım şuan kızım çok şükür kucağımda rabbim sizede nasip etsin fiyata bakıp aldanmayın önemli olan sonuç hayırlısı halkınız da

Bende istanbul bahçecide çift embriyoyu çok zorladım ama koymuyolar, anne ve bebek sağlığını riske attığı ve yasal olmadığı için. 35 yaşından küçüklerde iki başarısız denemeden sonra çift koyabiliyolarmış. Fiyat konusunda bende yorumlardan ötürü otursak kalksak faturalanacak diye hissetmiştim ama size başlangıçta herşeyi anlatıyolar ve onun üzerinde bi rakam çıkmıyor. Malesef masraflı bi süreç laboratuvar olarak hangisi iyi ise oraya gidin bence doktor kadar embriyologlar da çok önemli
Bende çift embriyo çok istiyordum ama yapacak birşey yok , bahçecide başlayacağız inşallah :)

Bende zeki beyin hastasiyim yasa göre çift koyuyorlar ilk denemede hamile kaldım şuan kızım çok şükür kucağımda rabbim sizede nasip etsin fiyata bakıp aldanmayın önemli olan sonuç hayırlısı halkınız da
İnşallah canım hayırlısıyla olur inşallah. :)

Bizim sorunumuzda eşimle alakalı zaten tüp bebekte sperm sayısı ve hareketi çok önemli değilmiş kalitesi DNA sı önemliymiş herhalde ama oda nasip tabi bilemiyorsun ki .Dondurulmuş embriyo ile mi deniyeceksiniz yoksa yeniden mi yumurta toplanacak
1.denemede taze transfer olmuştu bakalım şimdi doktor neyi önericek

1.denemede taze transfer olmuştu bakalım şimdi doktor neyi önericek
Bide canım daha önceki konuşmalarında görmüştüm de Zeki beyle ilk tedavinde rahim filmi çektirmemişsin .Herkese gerekli görmüyor mu acaba .Ben ona göre çektirmeden gideyim ilk başta .

çok özür dilerim ama hangi merkez bunu yapar ? Merkezler ilaç mı satıyor ? Sizden para çıktıkça sizce merkezler çok mu mutlu oluyor.

Siz bu kafayla sakın tüp bebek tedavisine filan gitmeyin. İlaçta rakamlar bünyenizin ve embriyonuzun gelişimine göre değişkenlik gösteriyor.

Kiminde hiç ilaç gerekmezken kiminde kutu kutu ilaç gidiyor.

Yapmayın Allah aşkına merkezleri de bu kadar gömmeyin. Sağlık problemlerinin faturasını merkezlere yüklemeyin.

Allah bilir bilerek birincide başarılı da olmuyor diyenlerdensiniz. Tabii adam 2. kez gelin diye birde bilerek tutturmadı.

Adamın başarı oranı düşüyor bunu düşünen yok ... Negatif sonuç alan illa birilerine saldırıyor. Sorun merkezlerde değil sorunun esası bünyenizde... Artık bunu kabullenin.

Bunu kabullenmez her şeyi karşıdan beklerseniz sonuç alamazsınız.
Saçmalıyorsun ! Sorun bunyedeyse bunu tespit edemeyen doktor ne oluyor pardon? Peki labaratuvar başarısını neden hesaba katmiyorsunuz. Kusura bakma nasip olmadı deyip körü körüne ikinciye başlamak hiç akla mantığa sığmıyor.

Biz yarın zeki beye gidiyoruz bahçeci'de. Adetin 3. günü oluyor yarın. Daha önce 1 deneme yaptık olumsuz sonuçlandı. Bu ikinci deneme olacak.
Olumsuz deneme sonrası nedenlerini araştırdı mi canım. Yoksa benim gibi nasip değilmiş deyip ikinciye mi başlayacaksın. Eğer öyleyse naçizane tavsiyem yapma ikinci de aynı sonuçlanıyor.

Saçmalıyorsun ! Sorun bunyedeyse bunu tespit edemeyen doktor ne oluyor pardon? Peki labaratuvar başarısını neden hesaba katmiyorsunuz. Kusura bakma nasip olmadı deyip körü körüne ikinciye başlamak hiç akla mantığa sığmıyor.

sen okuduğunu anlamıyor musun ? Anlamamışız konu sahibi ile birbirimizi sonra özür diledim ! Saçmalayan sensin hadsiz...

Merhaba.Bizim sorunumuz erkek infertilitesi .Mayıs gibi tüp bebeğe başlayacağız .Diyarbakırda bahçeci mi memorial mi ?ben Bahçeciyi düşünüyorum ama memorial in fiyatları daha uygun geldi bu arada ikisi de rapor kabul etmiyormuş .Birde bilgisi olan varsa ilk denemede çift embriyo koyuyor mu bahçeci veya memorial ?

canım selam ben diyarbakır bahçeciden de zeki hocadan da çok memnun kaldım kesinlikle öneririm

Back
X