Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci mi memorial mi ?

Ya bine bileyim arkadaşlarım ikincileri bile doğurdu sanki çok geç kalmışım gibi geliyor 🤭 eşimin bir kızı var zaten önceki evliliğinden yine de sperm testi vermişti her şey normal dna değişmez heralde kendiliğinden ? Allah yardımcınız olsun canım inşallah tez zamanda nasip olur sana da anne olmak ♥ Diyarbakır merkezde misin
Merkezde değilim canım .O zaman sıkıntı yoktur heralde olur inşallah merak etme bu kadar stres yapma herşey normalse:) İnşallah Allah isteyen herkese versin beklemek çok zor 😔Aman boşver doğuran doğursun bitane olsun benim olsun şimdilik başka birşey istemiyorum ama ikizde çok istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:

Merkezde değilim canım .O zaman sıkıntı yoktur heralde olur inşallah merak etme bu kadar stres yapma herşey normalse:) İnşallah Allah isteyen herkese versin beklemek çok zor 😔Aman boşver doğuran doğursun bitane olsun benim olsun şimdilik başka birşey istemiyorum ama ikizde çok istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:
Bende ikiz istiyorum hemde çok istiyorum ya inşallah nasip olur 😍 aslında öyle aşırı stresli de değilim ama çok istiyorum sanki hiç olmayacakmış düşüncesi beliriyor kafamda 🥺

Bende ikiz istiyorum hemde çok istiyorum ya inşallah nasip olur 😍 aslında öyle aşırı stresli de değilim ama çok istiyorum sanki hiç olmayacakmış düşüncesi beliriyor kafamda 🥺
O bende de var kuzum malesef .Bazen hiç anne olamayacakmışım hissi .Ama böyle düşünerek evrene negatif enerji veriyoruz , hatta dua yerine bile geçebilir .Biz olumlu düşünelim , dua edelim güzel olur inşallah herşey .Sırf ikiz istiyorum diye Uğur Değer e tüp bebek yaptıracağım .Çünkü bir tek o şartlar uymadan çift embriyo koyuyormuş .Benim içimde aslında kötü bir his yok , sanki ilk deneme de tutacakmış gibi geliyor ama kendimi de çok kaptırmıyorum çünkü olmama ihtimali de var .Nasip neyse o olur , olana kadar gücüm yettiğince denerim inşallah .Ha bide bazen unutuyoruz biz ne kadar uğraşsak ta Allah istemedikten sonra olmaz hiç birşey ..

O bende de var kuzum malesef .Bazen hiç anne olamayacakmışım hissi .Ama böyle düşünerek evrene negatif enerji veriyoruz , hatta dua yerine bile geçebilir .Biz olumlu düşünelim , dua edelim güzel olur inşallah herşey .Sırf ikiz istiyorum diye Uğur Değer e tüp bebek yaptıracağım .Çünkü bir tek o şartlar uymadan çift embriyo koyuyormuş .Benim içimde aslında kötü bir his yok , sanki ilk deneme de tutacakmış gibi geliyor ama kendimi de çok kaptırmıyorum çünkü olmama ihtimali de var .Nasip neyse o olur , olana kadar gücüm yettiğince denerim inşallah .Ha bide bazen unutuyoruz biz ne kadar uğraşsak ta Allah istemedikten sonra olmaz hiç birşey ..
Doğru söylüyorsun canım işte insan zihnine bazen sahip çıkamıyor istemesemde düşünüyorum olması içinde gece gündüz dua ediyorum rabbim nasip eder inşallah 🙏 yaaa öyle mi Uğur değere giderim bende o zaman 😍 canım peki aşılama hakkında sen ne düşünüyorsun sence önce aşılama denemeli miyim yoksa direkt tüp bebek mi demeliyim ?biz elimizden geldiği kadarını yapalım da artık Allah nasip eder inşallah

Doğru söylüyorsun canım işte insan zihnine bazen sahip çıkamıyor istemesemde düşünüyorum olması içinde gece gündüz dua ediyorum rabbim nasip eder inşallah 🙏 yaaa öyle mi Uğur değere giderim bende o zaman 😍 canım peki aşılama hakkında sen ne düşünüyorsun sence önce aşılama denemeli miyim yoksa direkt tüp bebek mi demeliyim ?biz elimizden geldiği kadarını yapalım da artık Allah nasip eder inşallah
Canım benim aşılama şansım yok ama olsa denerdim bir kere .Sebepsiz infertilite de tutma şansı var bence

Kesinlikle Bahçeci ❤❤❤

Herşeyi ile 5bin TL yi rahatlıkla bulur fark.. Ama dikkanizi çekeyim, ilk aldiginiz fiyatları karsilastirmayin sadece.. Bahçeci bazı detayları söylemiyor baştan. Embriyo dondurma gibi mesela.. dahil etmiyorlar , sonra işlemden sonra aaa şu da var, aaa bu da var. E yapmışsın işlemi artık, yok deme lüksün yok..
Tavsiyem Memorial ile konusn ve pakete neler dahil diye tek tek sorun. Sonra bahceciye neler dahil diye sorun

Bizim erkek infertilitesi canım kadına göre çok daha zor .bende 27 oldum ama İnan yaşımız daha çok genç yaşı dert etme :) 40 yaşında anne olan kadınlar var evlatlarımıza kavuşalım da varsın geç anne olalım
Allah'tan dileyin . . Gerçekten rabbim en hayırlı zamanı bilir. Öyle bir zamanda nasip eder ki, belki en sıkıntılı zamanda size ilaç olur. Zor, bende yaşadım o süreci , ve sizi çok iyi anlayabiliyorum ama dua edin... 27 çok da geç degil. Benim 4yil çocuğum olmadı. Ama denildiği gibi sebebi yok. Madden yok tabi.. mana aleminde sebepler çok. 30 yaşında anne oldum şükürler olsun.. ve bebeğim 3 ayina yakın. Virüslü günler... Ne gelen ne giden ve sadece bebeğime adapteyim, onunla vakit geçiyorum .. rabbim sizlere en tezinden, ama en hayırlı zamanda nasip etsin

Bahçeci de çok iyi sadece daha Pahalı diye memoriale yöneliyorum şu hastalık bi bitse ikisiyle de görüşmeye gidicem inşallah
Maddi olarak bahceciye gücünüz yetmiyorsa , ki bende aynı sebepten Memoriali tercih ettim. Gayet memnun kaldım, tavsiye ederim... Bahçecide çok ilgileniyor, gittim 1 defa.. ama bana bahçeci daha paragöz ve para tuzağı gibi geldi. Yoksa çok ilgileniyorlar

canım ben diyarbakır bahçeciyi bilmiyorum ama umutta tedavi oldum her adımla o kadar çok ilgileniyorlar ki aldıkları para sonuna kadar helal. Evet fiyatları başka yerlere göre bir tık yüksek ama kaliteleri de oralarla aynı değil

Maddi olarak bahceciye gücünüz yetmiyorsa , ki bende aynı sebepten Memoriali tercih ettim. Gayet memnun kaldım, tavsiye ederim... Bahçecide çok ilgileniyor, gittim 1 defa.. ama bana bahçeci daha paragöz ve para tuzağı gibi geldi. Yoksa çok ilgileniyorlar
Bende bi ön görüşme için gitmiştim bahçeciye aşılama istiyorum dedim daha çok erken deneyeli bir sene olmuş daha yaşın da küçük en iyi bebek evde yapılan bebektir evde denemeye devam et dedi bana Zeki akkum bana pek paragöz gibi gelmemişlerdi aslında 🤷🏻‍♀️ Şuan hiç bişey yapamıyoruz zaten bi önümüzü görelim de inşallah birine gideriz

Siz tüp bebek mi denemiştiniz

Bende bi ön görüşme için gitmiştim bahçeciye aşılama istiyorum dedim daha çok erken deneyeli bir sene olmuş daha yaşın da küçük en iyi bebek evde yapılan bebektir evde denemeye devam et dedi bana Zeki akkum bana pek paragöz gibi gelmemişlerdi aslında 🤷🏻‍♀️ Şuan hiç bişey yapamıyoruz zaten bi önümüzü görelim de inşallah birine gideriz
Onu bize de söyledi evet.. Allah var. Zaten 1 defa gittik..
Hastane zeki beyin değil tabi, şahsi iyi biri ve iyi bir doktor.. ama sürece orda başlarsanız hastanenin kosullari anlamında soyledim.

Onu bize de söyledi evet.. Allah var. Zaten 1 defa gittik..
Hastane zeki beyin değil tabi, şahsi iyi biri ve iyi bir doktor.. ama sürece orda başlarsanız hastanenin kosullari anlamında soyledim.
Evet cnm.. ama Memorialde yaptım ben..
Doğrudur ya zaten Memorial de iyiyse ne gerek var fazladan para vermeye. Söyledin mi daha önce bilmiyorum kusura bakma canım tekrar sorucam söylediysen de hangi doktor yaptı Memorial de tüp bebeğini. Rabbim sana bağışlasın inşallah

Doğrudur ya zaten Memorial de iyiyse ne gerek var fazladan para vermeye. Söyledin mi daha önce bilmiyorum kusura bakma canım tekrar sorucam söylediysen de hangi doktor yaptı Memorial de tüp bebeğini. Rabbim sana bağışlasın inşallah

Aslında tüm süreci yunus bey ile yürüttük. Transfer günü yunus bey'in önemli bir mazereti oldu ( sonradan özür de diledi ) ve transferi Uğur bey yaptı. Ve besmele ile başladı transfere.. Allah razı olsun. İkisi de çok iyi doktor rahatlıkla ikisine de gidebilirsiniz.

Bu arada şunu da söyleyeyim. İlaçlar malum pahalı.
Ama eczanelerle mutlaka pazarlık yapın. Ciddi indirimler yaptırabilirsiniz. Hatta sorsaniz bile direkt 100 lira indirim yapıyorlar başka yere gitmeyin diye. Pazarlık yapın uzerine.. Hatta Selçukecza deposunda bir tanidigimiz vardı, sağolsun aracı oldu, yani o zaman 2000 liralık ilk parti ilacı 1400 filan aldık..

Back
X