Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci mi memorial mi ?

Bende Yunus beye gittim ilk ama Uğur değeri de çok duyuyorum gerçi Allah verecek olduktan sonra kişinin çok da önemi yoktur heralde 🤷🏻‍♀️ İlaç alma işini bende ecza deposundan yapayım madem çok iyi fikir

Bende Yunus beye gittim ilk ama Uğur değeri de çok duyuyorum gerçi Allah verecek olduktan sonra kişinin çok da önemi yoktur heralde 🤷🏻‍♀️ İlaç alma işini bende ecza deposundan yapayım madem çok iyi fikir

Amenna orası öyle.. nasip hersey.
İlaç olayını yanlış anladiniz sanırım, direkt ecza deposundan alamazsiniz. Tanıdık bulursaniz, eczanelere yönlendiriyorlar ordan uygun aliyorsunuz. Aralarında biseyler yapıyorlar artık

Amenna orası öyle.. nasip hersey.
İlaç olayını yanlış anladiniz sanırım, direkt ecza deposundan alamazsiniz. Tanıdık bulursaniz, eczanelere yönlendiriyorlar ordan uygun aliyorsunuz. Aralarında biseyler yapıyorlar artık
Ben Adana’da görev yaparken direkt alabiliyodum aslında ama diyarbakırda nasıl yaparım bakarım artık o günler bi gelsin de 😊

Doğru söylüyorsun canım işte insan zihnine bazen sahip çıkamıyor istemesemde düşünüyorum olması içinde gece gündüz dua ediyorum rabbim nasip eder inşallah 🙏 yaaa öyle mi Uğur değere giderim bende o zaman 😍 canım peki aşılama hakkında sen ne düşünüyorsun sence önce aşılama denemeli miyim yoksa direkt tüp bebek mi demeliyim ?biz elimizden geldiği kadarını yapalım da artık Allah nasip eder inşallah
Tüp bebek yaptırmak çok ağrılı bir işlem. Aşılama daha az diye biliyorum sebepsizse ilk önce aşılama deneseniz

Bende diyarbakırdayım kızlar bahçecide transfer işlemi yaptırdım ama malesef tutmadı. İkinci sefer deneyeceğiz. Bu vrüs çıktı bekleyişlerdeyiz 🥺

Galiba önce aşılama deniycm canım bende öyle düşünüyorum
Cidden tüp bebek çok zorlu bi işlem. Yani benim canım çok acımıştı ama aşılama ın o kadar teferruatlı değil. Aşılama ilk dene allah hayırlısını nasip etsin

Back
X