Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

Gittigm dr lardan en iyi enerjiyi ugur beyden aldim aslinda.bi kutu ilacla yollasa da beni.tüp konusunda cok iyi olmadgini ama cok iyi bi kadin dogumcu oldgunu biliyorum.bizim gibi hastalarda normal kadin dogumcu olmuyor ciddi bir infertilite dr u gerekiyor.benim problemim sebepsz infertilite.erken menopoz 27 yasindayim.3 yildr menopozla ugrasyorm.yumurta uretimi yok.bi kizim var aslinda.cok sukur ki erken yaptm.ama ikinci olmamasi ve bu yaşta menopoz sikintisi derdim.doktorum Ankara da var aslnda.devamli tahlil yapip yolluyorm bi umut gorunce cagiracak.ama yumurta takibi ve tedavinin kolaylgi acisindan bulundgum sehirde tüp yaptrmak bana daha kolay olcak diye düşündüm. Gerci tüp asamasina gelemiyorm bi turlu ama bi umut gelirsem burdaki dr lardan birine gitmek istiyorm..
Enerjisi iyi evet uğur beyin.. Aşılama ve tüp dede çok duyuyorum başarılı sonuç alan, bak şimdi içime kurt düşürdün:(

Merhaba kızlar, diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde aşılama veya tüp bebek işkemi yaptıranınız var mı? Zeki AKKUM hoca hakkında bilgisi olan var mı?
cnm ben senin bu topiğini yeni gördümm ben zeki hocayı tanıyorum Mustafa hocanın yanında çalışıkenden çok iyi bir doktordur en az Mustafa Bahçeci kadar iyidir çokta fazla hastası vardı ozamanlarda,başarı oranlarıda gayet iyiydi

cnm ben senin bu topiğini yeni gördümm ben zeki hocayı tanıyorum Mustafa hocanın yanında çalışıkenden çok iyi bir doktordur en az Mustafa Bahçeci kadar iyidir çokta fazla hastası vardı ozamanlarda,başarı oranlarıda gayet iyiydi
Canım eşim memorial de devam edelim diyor, orada başladık bir kere diyor... Sen ne yaptın sende aşılama yaptırmıştın dimi uğur hıcaya? Ben direk tüpe geçicem bu ay, bir kez deneyeceğim burada inşallah tutar! Tutmazsa da artık diyarbakır defterini kapatırım, Ankara yolları gözükür bize:(

Canım eşim memorial de devam edelim diyor, orada başladık bir kere diyor... Sen ne yaptın sende aşılama yaptırmıştın dimi uğur hıcaya? Ben direk tüpe geçicem bu ay, bir kez deneyeceğim burada inşallah tutar! Tutmazsa da artık diyarbakır defterini kapatırım, Ankara yolları gözükür bize:KK43:
hayırlısı olsun cnm sen içini ferah tut relax ol emin ol tutar tüp te şans çok daha fazla
ben dün aşılamamı yaptırdım benimde ilk aşılamam bakalım nolucak ben or-ahayim balat hastanesinde taner beye oldum aşılamamı 13 gün sonra belli olucak heycanlı bekleyiş başladı benim için:KK17:

hayırlısı olsun cnm sen içini ferah tut relax ol emin ol tutar tüp te şans çok daha fazla
ben dün aşılamamı yaptırdım benimde ilk aşılamam bakalım nolucak ben or-ahayim balat hastanesinde taner beye oldum aşılamamı 13 gün sonra belli olucak heycanlı bekleyiş başladı benim için:KK17:
Hayırlısı canım, inşallh olumlu sonuçlanır aşılamanda bir daha bu zahmetli işlerle uğraşmazsın:)

Merhaba insallah sonucun pozitif olur.dr onemli embriyolog da.bazi sekreterler kendilerini dr saniyolar bi hava bi tafra.bosver onlari.cnm senin problemin ne? Ayrica zeki bey nasil bir tedavi uyguladi dogal siklus uygulandgi dogru mu? Ayrica fiyat olarak bilgi verebilir misin
Tekrar merhaba canım doğal siklus derken yani normal tüp bebek prosedürünü uyguladı sürekli kontrollere çağırdı ilgilendi açıkladı osman beyde öyle uzun uzun açıklama yapıyorlar sıkılmadan işte dediğim gibi biraz diğer çalışanlarla sorun yaşadık fiyat olarak da diğer leriyle aynı nerdeyse devletle anlaşması yok ama bize isterseniz sizi yönlendirip rapor çıkarabiliriz dediler biz istemedik muayene ücreti 150 tl veriyorsun ama birkereye mahsus sonrasında bütün gitmelerin kontrol sayılıyor ilaçlar farklı zaten işlem için de 4.500 tl verdik

Tekrar merhaba canım doğal siklus derken yani normal tüp bebek prosedürünü uyguladı sürekli kontrollere çağırdı ilgilendi açıkladı osman beyde öyle uzun uzun açıklama yapıyorlar sıkılmadan işte dediğim gibi biraz diğer çalışanlarla sorun yaşadık fiyat olarak da diğer leriyle aynı nerdeyse devletle anlaşması yok ama bize isterseniz sizi yönlendirip rapor çıkarabiliriz dediler biz istemedik muayene ücreti 150 tl veriyorsun ama birkereye mahsus sonrasında bütün gitmelerin kontrol sayılıyor ilaçlar farklı zaten işlem için de 4.500 tl verdik
Fiyati iyiymis gayet.dogal siklustan kastim yumurtalara cok igne ilac yuklemedi degil mi baslangc asamasnda klomen mi verdi mesela.kimi dr lar cok yuksek dozda igne veriyor ya yumurta buyuyo ama kalitesi azaliyor.yumurtanin dogal buyumesi en dusuk doz igne ve ilacla destek almasi kalite acisindan daha iyi oluyor gordugum kadaryla.sen transfer yaptrdn sonuc bekliyosun degil mi? Ayrica problemin neydi

Yanlış yönlendirmek gibi olmasın Doktorum tüp bebek düşünüyorsan Istanbul veya Ankara demişti diyarbakırı tavsiye etmedi. Umarım hakkınızda hayırlısı olur

çok teşekkürler,,,bende bu akşam karar aldım ankaraya gidicem
Canimm benimm bilgilendirmek istedimmm buralarda tup bebek pek tercihh edilmiyorr Allahh saqlikli hayirli evlatlar nasip etsnn hakkinda hayirlisi olsnn hayirlii haberlerlee insaallah

Merhaba ben bu ay bahçecide tüp bebek yaptırdım zeki beyden ve embriyolog osman beyden çok memnunum ama bikaç hemşire ve sekreterden memnun kalmadım biraz sürtüştük şuan sonucumu bekliyorum yarın alacağız allahın izniyle
Merhaba gamze sonucun ne cikti diye bakiyim dedim.takvimini gordum.masallah.Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al.gamzecim senin problemin neydi??

Merhaba herkese,bende bu ay ınşallah tup bebek tedavisine baslicam ama cok kararsiziz hangi dr a gitmeliyiz,hangisi gercekten basarili,bilmiyoruz :(
Ankaraya gittik gecen yil cok iyi hastaneler var ancak oraya gidip gelmek problem,kalacak yer sorunumuz yok,ancak esim calisiyor ben ogrenciyim,cok zor cok.

Back
X