- 11 Eylül 2014
- 467
- 199
- 53
- 38
- Konu Sahibi galadriel80
Canim rabbim ol dedikten sora olmayacak hic bisey yok kuru daldan yaprak meyve veren rabbim ins bizede tez vakitte nasib eder ol derde olur meleklerimiz ins hayirlisiyla tez vakitte yeterki ol desin bol bol dua edelim ins bu gunler yuzu siypco için inofolic diye bişey kullandıklarını duydum kadınlar kulübünde.o arkadaşlarla iletişime geçip hangi doktor önermiş falan Bi konuşun bence.kullanıp kendiliğinden hamile kaldığını anlatmış.
.kaan hocaya gittiğimizde hiç yoktu sonra şükürler olsun tüp deneyecek kadar çıkmaya başladı.
İnşallah Allah bizede isteyen tüm kadınlara da anne olmayı nasip etsin,güle oynaya büyütmeyi nasip etsin.
Canim rabbim yeterki ol desin sirun filan bahae hic bi sorunu olmayanlarinda olmuyo nasib meselesi bu cnm rabbimin ol demesini bekliyo her insanin sinavi farkli bizimkiside buymus demekki rabbim sinavini gecenlerden eylesin bizi ins guzel haberlerini bekliyorum cnm bol bol dua et bu guzel gunlerde emin ol bu guzel aylar hurmetine alacaksin o guzel haberi ins cift bebislerin olur canimpco için inofolic diye bişey kullandıklarını duydum kadınlar kulübünde.o arkadaşlarla iletişime geçip hangi doktor önermiş falan Bi konuşun bence.kullanıp kendiliğinden hamile kaldığını anlatmış.
.kaan hocaya gittiğimizde hiç yoktu sonra şükürler olsun tüp deneyecek kadar çıkmaya başladı.
İnşallah Allah bizede isteyen tüm kadınlara da anne olmayı nasip etsin,güle oynaya büyütmeyi nasip etsin.