Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

[QUObra_571, post: 44240293, member: 673453"]Daha önce tüp bebek denemeniz oldumu[/QUOTE]
tup bebek tedavisine mi başlayacaksin canim bende diyarbakirda denedim zeki beyde ben hamileyim memnun kaldim kaliteli bi yer ariyosan oneririm sana

Bnde oraya gitmeyi dusunuyorum ama istanbul tup bebek merkezinde de kararsz kaldım.
Bahceci labratuvar i iyimidr birde ne kadar odedinz hastaneye.

Sizdeki sorun nedir dıyarbakırda denemeyi düşünüyormusunuz
Canim görünürde sorun yok sebepsz 4 yil olacak evleneli bir asilama yaptrdik memorial de dbakirda olmadi..
Istanbulu dusunuodum hep sonra evin oldugu yerde gitmek daha stressiz olacak galiba o yuzden yorum okuyorum ama kararszm
Sizin sorun nedir sizdemi bahçeci dusunuosunz

Canim görünürde sorun yok sebepsz 4 yil olacak evleneli bir asilama yaptrdik memorial de dbakirda olmadi..
Istanbulu dusunuodum hep sonra evin oldugu yerde gitmek daha stressiz olacak galiba o yuzden yorum okuyorum ama kararszm
Sizin sorun nedir sizdemi bahçeci dusunuosunz
Bizdeki sorun erkek infertilitesi benim7negatif tüp bebek denenem var istanbulda denedim çok yorucu ve stresli oluyordu bu defa dıyarbakırı düşünüyorum bakalım

Bizdeki sorun erkek infertilitesi benim7negatif tüp bebek denenem var istanbulda denedim çok yorucu ve stresli oluyordu bu defa dıyarbakırı düşünüyorum bakalım
Allah yardimcimiz olsun canim cok zor olur bencede kalma sorunu yol sorunu fln..hayırlısı olsun cnm dbakirda pek secenek yok ama bende dusunmeye basladim..
Bide istanbul tup bebek merkezini arastriom

Allah yardimcimiz olsun canim cok zor olur bencede kalma sorunu yol sorunu fln..hayırlısı olsun cnm dbakirda pek secenek yok ama bende dusunmeye basladim..
Bide istanbul tup bebek merkezini arastriom
Ben istanbul tüp bebektede bir denemem oldu ilgi alaka çok güzel aret kamar çok pozitif bir doktor allah yardımcın olsun ben bahçeci dıyarbakırı düşünüyorum

Ben istanbul tüp bebektede bir denemem oldu ilgi alaka çok güzel aret kamar çok pozitif bir doktor allah yardımcın olsun ben bahçeci dıyarbakırı düşünüyorum
Yaa emre bey varmis orda onu dusunuyodum en basindan hastane fln nasil cnm
Sizin tutmama sebebi ne peki ne soyluyo doktorlar bide istanbul tup bebkte ne kdr odednz ..
Cnm bahceci yede sicak bakiyorum guzel yorumlar var.. ne zaman basliycaksn tedaviye

Yaa emre bey varmis orda onu dusunuyodum en basindan hastane fln nasil cnm
Sizin tutmama sebebi ne peki ne soyluyo doktorlar bide istanbul tup bebkte ne kdr odednz ..
Cnm bahceci yede sicak bakiyorum guzel yorumlar var.. ne zaman basliycaksn tedaviye
Benim eşimde globozosperm var tutmama sebebi bu birde istanbul tüp bebek 5 6bin arası bir para tutuyor yol konaklama derken bir tedavi 10 bini buluyor hastane ve tedavi çok güzel ama aalah vermedimi vermiyor

Benim eşimde globozosperm var tutmama sebebi bu birde istanbul tüp bebek 5 6bin arası bir para tutuyor yol konaklama derken bir tedavi 10 bini buluyor hastane ve tedavi çok güzel ama aalah vermedimi vermiyor
Evet canm haklısın Rabbimin takdiri dbakirda ne zman basliycksn peki

Bnde oraya gitmeyi dusunuyorum ama istanbul tup bebek merkezinde de kararsz kaldım.
Bahceci labratuvar i iyimidr birde ne kadar odedinz hastaneye.
bahceci labaratuvar açısından çok iyi canim. bizde ona güvenerek gittik zaten. istanbul git gel zor oluyor masraf artiyo bide yol parasi konaklama derken o yuzden bulunduğun yerde ni yer olmasi cok iyi

Canım merhaba bahçeci istanbuldaki merkezinin aynısını diyarbakırda kurmuş teknoloji olarak çok ileriler cihazlar istanbulun aynısı ve zeki bey de gerçekten diyarbakırın en iyisi. Embriyologları da istanbuldan gelmiş ve eğitimlerini orda almışlar bu da çok önemli bence . Bence değerlendirin derim. Veni vidi zaten düşünülmez bile, memorial desen çok ilgissizler ve başarı oranları düşük. Ben herkese öneriyorum bahçeciyi ve zeki beyi. Allah herkese gönlüne göre versin inşallah

Back
X