- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 35
- Konu Sahibi galadriel80
Rica ederim canım dediğim gibi benim çocuğum olduğu için karşılamadı rapor da alamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüp bebek yaparken insanın stressiz olabildiğince mutlu olması gerekiyor.ama otel köşelerinde kalarak stressiz olmak pek mümkün değil.ben başaramıyorum en azından.başka bir yatakta başka bir yastıkla uyumak bile çok zor benim için.o yüzden Allah bin kere razı olsun bu tüp bebek merkezini buraya açandan.bence başka Bi yere zahmet etmeye hiç gerek yok.infertilitenin en zoru erkek infertilitesidir biz bile memnun kaldık.ankarada eşimin doktoru olan profesörün önerisiyle gittiğimiz ünlü bir yerde bile burda kullanılan imsi tekniği yoktu ne gariptir ki.Merhabalar Bende mardin de yaşıyorum ıstanbul bahceciye gitmeyi düşünüyordum ama git gel dediğiniz gibi çok çok zor olacaktı burayı okuyunca diyarbakirdaki bahcecinin de iyi olduğunu düşünmeye başladım . İstanbul daki teknolojinin aynısı burada da var mi bunu çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim
Senin adına çok sevindim canım inşallah tedavi güzel.geçer olumlu sonuclar alırsın. Bende hafta içi gidicem bakalım imari. Herşey yolunda giderDoktor Zeki beye gittim, çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim. güzelce dinledi, not aldı, ilgilendi. Memorialdan sonra çok şükür dedim.
Senin adına çok sevindim canım inşallah tedavi güzel.geçer olumlu sonuclar alırsın. Bende hafta içi gidicem bakalım imari. Herşey yolunda giderDoktor Zeki beye gittim, çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim. güzelce dinledi, not aldı, ilgilendi. Memorialdan sonra çok şükür dedim.
Memorialde bir defa aşılama yaptırdım.doktor uğur bey di.tüm ignelerimi kullandım catlatma ignemide vuruldum.aşılama için uğur beyin karşısına geçtiğimde bir kağıda cinsel ilişkiye girmem gereken günleri yazdı verdi.uğur bey benim yumurta takibi değil aşılama olacaktı dememle haaa siz aşılama için mi gelmistiniz deyip üst katta catal a aldılar.bi 20 dk uğur beyin teşrif etmesini beklemistim sinirden ağlayarak.ve sonuçta o asilamadan sonuç alamamistim. Mavimli memorial deki ilgisizlik konusunda size tamamen katılıyorum.bi de uğur bey çok ilgili diyenler yokmu şaşırıyorum.zeki bey bu bolgede bir numara.başka doktor tanimamSenin adına çok sevindim canım inşallah tedavi güzel.geçer olumlu sonuclar alırsın. Bende hafta içi gidicem bakalım imari. Herşey yolunda gider
Gercekten iyi İstanbul git gel bir sürü masraf yollarda helak olman cabası mis gibi git gel Diyarbakıra hem yakında sana aynı kalite bideMerhabalar Bende mardin de yaşıyorum ıstanbul bahceciye gitmeyi düşünüyordum ama git gel dediğiniz gibi çok çok zor olacaktı burayı okuyunca diyarbakirdaki bahcecinin de iyi olduğunu düşünmeye başladım . İstanbul daki teknolojinin aynısı burada da var mi bunu çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim
Sağol canım bende diyarbakira gitmeye çekiniyorum ama başka şansım yok sanırım zeki bey den çok bahsediliyor çok iliğini ve bilgili diye umarım bende memnun kalırım . Hasta danışmanı ile görüştüm randevu almam için adet olmayı bekliyorum . Hakkımızda hayırlısı inşallahGercekten iyi İstanbul git gel bir sürü masraf yollarda helak olman cabası mis gibi git gel Diyarbakıra hem yakında sana aynı kalite bide
canım bende yarın zeki bey e gidicemde ilk kez inşallah herkese uygulanan metot farklı o yüzden fiyat da değişecek diye biliyorum yapılacak testler tetkikler neyse ona göre de fiyat artıyor dgm ila anlaşması yok yanlızca ilaçları başka bir hastanede yazdırıp az da olsa ucuza alınabiliyor diye biliyorum.Arkadaşlar iyi günler ben Batman da ikamet ediyorum burada özel medicalpark hastanesinde bir kez aşılama oldum sonuç negatif. Eşim ve benim burada gittiğimiz tüm hastanelerde SEBEPSİZ İNFERTİLİTE denildi. Diyarbakır da Zeki beye gitmek istiyorum tüp bebek konusunda TOPLAM güncel fiyatı ortalama ne çıkıyor ? hastane tüp bebek raporunu kabul ediyor mu ? bildiğiniz kadarıyla cevaplarsanız çok sevinirim.
Canım ben çok irdeledi m bu konuyu inanki bülent traş aret kamar mustafa bahceci ile görüştüm hepsi de çok iyi doktorlar ama bana dedikleri şey şuydu uzak memleketten gidiş beis yapanlar çok yıpranıyor psikolojik olarak buda olumsuz etkiliyor tedaviyi dediler bende araştırdım zeki beyle tedaviye başlamaya karar verdim en azından stresim azalicak diyerek inşallah güzel olur . Yarın gidebikirsem inşallah gördüklerimi düşündüklerimi yazarım burdan. İyi akşamlar sizedeTeşekkür ederim canım ben kararsızım İzmir yada Diyarbakır konusunda. Yarınki randevun iyi geçer inşallah tecrübelerini paylaş bizimle herkes faydalansın. iyi akşamlar
Teşekkür ederim canım ben kararsızım İzmir yada Diyarbakır konusunda. Yarınki randevun iyi geçer inşallah tecrübelerini paylaş bizimle herkes faydalansın. iyi akşamlar
inşallah sizinde tutar ben bana denk geldi sanıyordum ama zeki hocaya her muayeneye gidişimde benim gibi bir sürü hamileyle karşılaşıyorum,bide bunlar benim gibi göbüşü kocaman çıkanlar bide daha yeni hamilelerde vardır belli olmayan. şanslı hissediyorum kendimi 5.denemedede olsa benimde tuttu.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Canım ben çok irdeledi m bu konuyu inanki bülent traş aret kamar mustafa bahceci ile görüştüm hepsi de çok iyi doktorlar ama bana dedikleri şey şuydu uzak memleketten gidiş beis yapanlar çok yıpranıyor psikolojik olarak buda olumsuz etkiliyor tedaviyi dediler bende araştırdım zeki beyle tedaviye başlamaya karar verdim en azından stresim azalicak diyerek inşallah güzel olur . Yarın gidebikirsem inşallah gördüklerimi düşündüklerimi yazarım burdan. İyi akşamlar sizede
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizde artık kavusuruz hayallerimize. Herşeyden önce nasip işi bunlar ama benimde gördüğüm kadarıyla herkes çok memmun zeki bey hakkında henüz kötü birsey duymadım .ama bebek işi nasip tabiki. Sizin gayretinize de hayran kaldım hem maddi hem manevi yıpratır insanı . Sizin sıkıntımız neydi peki ?inşallah sizinde tutar ben bana denk geldi sanıyordum ama zeki hocaya her muayeneye gidişimde benim gibi bir sürü hamileyle karşılaşıyorum,bide bunlar benim gibi göbüşü kocaman çıkanlar bide daha yeni hamilelerde vardır belli olmayan. şanslı hissediyorum kendimi 5.denemedede olsa benimde tuttu.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Tabiki nasip işi ama merkezde ciddi anlamda farklı.bikaç sağda solda deneme yapınca insan aradaki farkı fark edebiliyor.hem hiçbir yerde görmediğim ilgi alakayı gördüm.hem hasta odaları bakımlı.hem ameliyathane donanımlı.hemde tüp bebek merkezinden beklediğim bütün teknolojiyi yakalamışlar.Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizde artık kavusuruz hayallerimize. Herşeyden önce nasip işi bunlar ama benimde gördüğüm kadarıyla herkes çok memmun zeki bey hakkında henüz kötü birsey duymadım .ama bebek işi nasip tabiki. Sizin gayretinize de hayran kaldım hem maddi hem manevi yıpratır insanı . Sizin sıkıntımız neydi peki ?
Canım ne diyeyim Allah yarfimcin olsun çok çaba gorstemissin gerçekten. Histereskopi nasıl yapılıyor ve ne için canım ? Transfer yapilamasada tüp bebek parası ödeniyor demi ? Genetik test falan yapılıyor mu bahceci de . Hangi testleri yapıyorlar acaba ? Benim yarın sabah randevum var 10 da ilk kez bakalım neler olacak.Tabiki nasip işi ama merkezde ciddi anlamda farklı.bikaç sağda solda deneme yapınca insan aradaki farkı fark edebiliyor.hem hiçbir yerde görmediğim ilgi alakayı gördüm.hem hasta odaları bakımlı.hem ameliyathane donanımlı.hemde tüp bebek merkezinden beklediğim bütün teknolojiyi yakalamışlar.
Sorma 5deneme,2hsg,1histereskopi,1era testi,1boşa gitmiş tedavi.canımı çıkarıp geri yerine yerleştirdiler desem yeridir ama çıkmayan candanda umut kesilmiyor demek ki.Esas eşim azospermi olduğu için tüp bebek yapıyoruz ama tutmadıkça ben kendimi didik didik muayene ettirdim,her testi yaptırdım.tutmama sebebini bulamadım fakat döllenip sonraki günlerde bekleyebilecek embriyo az oluyordu.ortalama 12-14yumurta toplanıyordu,4-5döllenip ikinci ggüne ancak 2tanesi kalabiliyordu.ilk defa genartta döllenen 12oldu bide sonra işte diyarbakırdaki bahçecide.bu embriyolardanda 2-3tanesi 4-5. günlere kalabildi.İkisi arasından kesinlikle Diyarbakır bahçeci,çünkü daha ilgililer,odaları ameliyathaneleri daha hijyenik ve donanımlı hem de evime yakın.
Canım tedavi protokolüne baglı değişir fiyat ama kesinlikle burayı tercih et derim en azından merkez merkez gezip yıpranmazsınArkadaşlar iyi günler ben Batman da ikamet ediyorum burada özel medicalpark hastanesinde bir kez aşılama oldum sonuç negatif. Eşim ve benim burada gittiğimiz tüm hastanelerde SEBEPSİZ İNFERTİLİTE denildi. Diyarbakır da Zeki beye gitmek istiyorum tüp bebek konusunda TOPLAM güncel fiyatı ortalama ne çıkıyor ? hastane tüp bebek raporunu kabul ediyor mu ? bildiğiniz kadarıyla cevaplarsanız çok sevinirim.