merhaba canım, hiç problem değil tabiki yazarım, belki kafanda şekillenir birşeyler

2 yıldır evliyiz, evlendiğmizden beri hiç korunmadık. 6 ay bekledik olmayınca dr.a gittik. öncelikle beni incelediler, herhangi bir şey çıkmadı. Sonrasında eşimden sperm örneği aldıklarında sperm hızının düşük olduğu ve varikosel teşhisi kondu. Ameliyat olmasında karar kıldık. Diyarbakır Dicle Memorial de ameliyatını oldu. Ameliyatını olalı 8 ay oldu, ancak hala sperm hızı istenilen düzeye gelmedi. Aynı hastanede tüp bebek servisi sorumlusu Uğur beyi tavsiye ettiği üroloğumuz. Bu arada ben Bahçeciyide araştırdım. Fiyatları aynıydı ancak Bahçeci SGK ile anlaşmalı olmadığı için ilaçlarada para ödemek zorundaydık. Üstelik Memorial in başarı oranının da yüksek olduğu, labaratuarının gelişmiş olduğu bilgisini de alınca memorial de kararımızı verdik. Tedavi sürecim de çok da memnun kaldım Uğur hoca ve ekibinden. Bir kere çok dakikler, asla bekleme olmuyor. Hemşireler çok yardımcı, her türlü sorunu cevaplıyorlar.Uğur hocada gayet bilgili, sabırlı bir insan. Aşama aşama ne olacağı hakkında hep bilgilendirildim. fiyatlara gelirsek aşılama 750 tl., tüp bebek 4500 tl....tabi ilaçlara SGK sayesinde daha az ücret ödedim. 360 kadar tuttu ilaçlarım. dr un muayene ücreti normalde 150 tl. ama SGK lılara 110 tl., Bahçecinin Türkiye çapında ün yaptığınıbiliyorum ancak Diyarbakır şubesinde görevli personelin çok ilgisiz olduğunu, dr un yoğunluktan pek de ilgilenemediği gbi yorumlar aldım. bu topikde gamze arakdaşım orada tüp apıyor. transfer bekliyor istersen onada sorabailirsin,umarım açıklayıcı olmuştur, çok mu yazdım ne?Hakkında hayırlısı olsun....