- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
- Konu Sahibi galadriel80
Bende zeki akkumda yaptım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım. Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.Zeki akkum da kacinci denemeleriniz tuttu pko olup ilk denemede tutan var mı
Ben varım canım. Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.
[/QUOTENasil bi tedavi uygulandi kistin var miydi?
Ben bahceci zeki akkum da yaptim ilk deneme pozitif sukur canimdiyarbakırda tüp bebek yapan arkadaşlar hangi dr.tüp bebek yaptınız ve tedavi için
kimi önerirsiniz
Amin canım sağol sen doğumu nerde yapmaya karar verdin hala zeki hocaya mı devam ediyorsunBende pkoluyum ilk deneme sukur kızım geliyor33 haftalık olduk ınsllah sag salim kavuşuruz Rabbım herkese nasip etsin
![]()
Hayır canım eşim görevde yanımda yok annemlerdeyım nasıpse kayseri hüma hastanesinde yapcaz ınslalahAmin canım sağol sen doğumu nerde yapmaya karar verdin hala zeki hocaya mı devam ediyorsun
Iki yıldır kalamadım doktorlar pek engel değil dedi çünkü basit kist her pkolu da onlan kistler yine de kafama takılıyor işte acaba ondan mi olmuyor diyeCanım benimde 8 mm kistim vardı şuanda hala var kistlede hamile kalabiliyorsun
Merkezi ara sor canımMerabalar, bende zeki hocada tedavi görüyorum çarşamba günü yumurta toplandı, dondurup bi ay sonra transfer yapacağız dedi, adetimin ilk günü kullanmaya başlayacağım bir ilaç verdi 13.günü kontrole gel dedi henuz adet olmadım ilaca bu adetimde mi başlayacağım yoksa bu ay geçip digerinde mi
Bize verilmediArkadaşlar bahceci fatura veriyor mu