Diyarbakır burun estetiği (revizyon) doktor önerisi acil....

diclemm21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
3
0
39
Merhabalar daha önce geçirmiş olduğum başarısız burun estetiğinin ardından tekrar ameliyat olmak istiyorum..lütfen diyarbakırda doktor önerisinde bulunun çok acil..

:-(Merhaba diclemm21 daha önceki ameliyatını kim yaptı acaba bende Diyarbakırda doktor arayışı içerisindeyim fakat malesef ne yeterince ilgilenen var ne yeterince bilgi var bu konuda

Merhabalar daha önce geçirmiş olduğum başarısız burun estetiğinin ardından tekrar ameliyat olmak istiyorum..lütfen diyarbakırda doktor önerisinde bulunun çok acil..
Daha önceki operasyonun Diyarbakırda mı olmuştu acaba bende ilk ameliyatmı olmak istiyorum birkaç doktor ile görüştüm ama bilmiyorum tam emin değilim

Diyarbakırda doktor önerisinde bulunan yokmu arkadaşlar??
Bana kimse yardımcı olmadı bende arayış içindeydim sonunda kararımı İrfan Erdem den yana kıldım şuanda gayet memnunum kendisiyle görüşmeni öneriyorum yüzüne uygun sana yakışan bir burun yapıcaktır benim bir sorun yoktu sadece kemerliydi ama şuan gayet güzel oldu tavsiye ediyorum kendisini

Bana kimse yardımcı olmadı bende arayış içindeydim sonunda kararımı İrfan Erdem den yana kıldım şuanda gayet memnunum kendisiyle görüşmeni öneriyorum yüzüne uygun sana yakışan bir burun yapıcaktır benim bir sorun yoktu sadece kemerliydi ama şuan gayet güzel oldu tavsiye ediyorum kendisini
Merhaba. Lütfen fotoğraf paylaşır mısıınızz? Öncesi sonrası ya da son hali. Özelden de olur. Çok yardımcı olursunuz.

X