Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır eurofertil tüp bebek merkezine giden var mı?

sultan49

ben geldim :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
2.406
10
116
Muş
arkadaşlar ben tedavime diyarbakırdaki eurofertilde başladım giden ve orda yaptıran varsa bilgilerine ihtiyacım olucak şimdilik eşime iğne verdiler eşim azolu bir ay o iğneleri kullanacak...

mrb arkadşlar ben de bugün oraya muayeneye gidicem biz tüp bebeğe karar vermiştik bir iki ay sonra yaptıracaktık eşim bu ay bi de aşılama deneyelim dedi 2 ay önce diyarbakırda bir negatif aşılama tecrübemiz var benim eşimde varikosel vardı aralıkta ameliyat oldu kısmen düzelme yaşadık ama sonuç elde edemedik

merhaba canım bende adeti bekliyorum benimde 2 negatif aşılamam var. sorun bende yumurtam yeteri kadar olgunlaşmıyor.

:Saruboceq:
ya arkadaşlar nerdesiniz bizim kafamız çok karıştı durumlar sürekli değişiyor tüp bebeği yaptıranlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

merhaba arkadaşım ben diyarbakır eurofertilde tüp bebek yaptım ve çok şükür üç buçuk aylık hamileyim darısı sizlerin başına ne sormak istiyorsanız seve seve yardımcı olurum rabbim yardımcınız olsun

:Saruboceq:

merhaba arkadaşım ben diyarbakır eurofertilde tüp bebek yaptım ve çok şükür üç buçuk aylık hamileyim darısı sizlerin başına ne sormak istiyorsanız seve seve yardımcı olurum rabbim yardımcınız olsun

cevabına çok sevindim heja nick ini hatirlıyorum erkek infertilitesi topiğindemiydin?öncelikle hamileliğin hayırlı olsun:nazar:olumlu olan her sonuçta umudumuz artıyor.

bizim aklımız şöyle karışık eşimin kuzeni memorialda dr oraya yeni girdi şuan hemüz asistan. eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu sonucumuzda 3. ay yaptırdığımız testte ileri hzlımız %15 idi ve biz diyarbakır eurofertilde aşılama yaptırdık tutmadı ,3 ay daha bekledik bir daha aynı merkezde yaptırdık bu kez doktorumuz talip gül hocaydı ama bugün adet oldum eşimin kuzeni bizi istanbulda tüp bebek yaptırın diye kendi evine çağırıyor ama çok yeni evli onları rahatsız etmek istemiyorum diyarbakır eurofertilin başarı grafiğini bilmiyoruz şuan eşimin ileri hızlı hareketlisi %6 ya düşmüş sayı 76 milyon ama aşılamamız tutmadı sizin probleminiz neydi merkezden memnun kaldınız mı tedavi süreciniz nasıldı doktorunuz kimdi ilk tüp bebek dememeniz miydi heja camım kader ortağım olarak bu kadar çok soruyu anlayışla karşılamanı diliyorum vereceğin cevaplar için şimdiden teşekkür ederima.s.

kızlar bende diyarbakır da yaptırdım tutmadı.tek olumlu yönü çalıştığım şehre yakın olması. bana ne teşhis için ilk görüşmede nede tedavi sürecinde hiç tahlil yapılmadı herşey ezbere yapıldı. eğer ki fazla paranız ve vaktiniz varsa yaptırın derim ya tutarsa!!!!!!!!!!!!!!! ben 2.yi maya veya memorial has düşünüyorum. sorunum pcos ama yumurtlamamda sorun yok daha önce kendiliğimden gebe kalıp düşük yapmıştım bu yüzden umutluydum olmadı. eşimde sonradan morfoloji bozukluğu çıktı %3 morfoloji ama sayı ve hız iyi allah hayırlısını versin hepimize

kızlar bende diyarbakır da yaptırdım tutmadı.tek olumlu yönü çalıştığım şehre yakın olması. bana ne teşhis için ilk görüşmede nede tedavi sürecinde hiç tahlil yapılmadı herşey ezbere yapıldı. eğer ki fazla paranız ve vaktiniz varsa yaptırın derim ya tutarsa!!!!!!!!!!!!!!! ben 2.yi maya veya memorial has düşünüyorum. sorunum pcos ama yumurtlamamda sorun yok daha önce kendiliğimden gebe kalıp düşük yapmıştım bu yüzden umutluydum olmadı. eşimde sonradan morfoloji bozukluğu çıktı %3 morfoloji ama sayı ve hız iyi allah hayırlısını versin hepimize

canım sana özelden de msj attım diyarbakırdan vazgeçtik memorialda karar kıldık dr iki ay dinlenin dedi hayırlısı olsun değerli paylaşımın için teşekkür ederim siz ne zaman 2. tüpe geçeceksiniz inşallah bu sefer sonucun pozitif olacak kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben de eurofertilde tedavi olmayı düşünüyorum. görev nedeniyle izin almam zor. o nedenle bana en yakın yer olan d.bakıra gidicem. görüşlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar... ben diyarbakır eurofertil de çalışıyorum .Her gün onlarca bayan erkek hastamızla karşılaşıyorum ve inanın Bir çoğunun yüzü hep gülerek ayrılıyor.İstanbul yada başka şehir hiç farketmiyor. Kullanılan teknikler ve cihazlar yurtdışından geldiğinden ve yurtdışındaki tekniğin aynısını kullandığımızdan kesinlikle hiç bir fark yok ve çalışan arkadaşlarımız gerçekten çok iyi çalışıyor. Ben içiniz rahat olsun doktorlarımıza, ekibimize sonsuz güvenin diyorum . Uzman doktorlarımız ve ekibimiz tarafından tüm tahlil , gerekli testleriniz ve takipleriniz titizlikle yapılmaktadır.Bir çok adı duyulmuş yerden çok daha iyi teknik donanıma sahip eurofertil ailesine katılmanızı bekliyorum .Sevgiyle ve sağlıkla kalın ...Görüşmek dileğiyle..Gülden Uzala

merhaba arkadaşlar... ben diyarbakır eurofertil de çalışıyorum .Her gün onlarca bayan erkek hastamızla karşılaşıyorum ve inanın Bir çoğunun yüzü hep gülerek ayrılıyor.İstanbul yada başka şehir hiç farketmiyor. Kullanılan teknikler ve cihazlar yurtdışından geldiğinden ve yurtdışındaki tekniğin aynısını kullandığımızdan kesinlikle hiç bir fark yok ve çalışan arkadaşlarımız gerçekten çok iyi çalışıyor. Ben içiniz rahat olsun doktorlarımıza, ekibimize sonsuz güvenin diyorum . Uzman doktorlarımız ve ekibimiz tarafından tüm tahlil , gerekli testleriniz ve takipleriniz titizlikle yapılmaktadır.Bir çok adı duyulmuş yerden çok daha iyi teknik donanıma sahip eurofertil ailesine katılmanızı bekliyorum .Sevgiyle ve sağlıkla kalın ...Görüşmek dileğiyle..Gülden Uzala

merhaba arkadaşlar... ben diyarbakır eurofertil de çalışıyorum .Her gün onlarca bayan erkek hastamızla karşılaşıyorum ve inanın Bir çoğunun yüzü hep gülerek ayrılıyor.ıstanbul yada başka şehir hiç farketmiyor. Kullanılan teknikler ve cihazlar yurtdışından geldiğinden ve yurtdışındaki tekniğin aynısını kullandığımızdan kesinlikle hiç bir fark yok ve çalışan arkadaşlarımız gerçekten çok iyi çalışıyor. Ben içiniz rahat olsun doktorlarımıza, ekibimize sonsuz güvenin diyorum . Uzman doktorlarımız ve ekibimiz tarafından tüm tahlil , gerekli testleriniz ve takipleriniz titizlikle yapılmaktadır.Bir çok adı duyulmuş yerden çok daha iyi teknik donanıma sahip eurofertil ailesine katılmanızı bekliyorum .Sevgiyle ve sağlıkla kalın ...Görüşmek dileğiyle..Gülden Uzala

arkadaşlar ben de eurofertilde tedavi olmayı düşünüyorum. görev nedeniyle izin almam zor. o nedenle bana en yakın yer olan d.bakıra gidicem. görüşlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan

Canım,ben sana eurofertile değil Dr.Levent Şahin e gitmeni öneririm..Levent bey 1 ay öncesine kadar diyrbkr eurofertilde çalışıyodu,şimdi Diyarbakır Dünya doğum hastanesinde..

Sevgili arkadaşım çalıştığın yerin reklamını güzel yapmışsın ama ben ordaki doktorlara tek tek muayene olmuş,merkezde defalarca ve yıllarca tedavi denemiş biri olarak teknik donanım,tahlil test vs eurofertil standartlarında muntazam yapılmakta olsada asıl önemli olan şeyin yani doktor bilgi-ilgi ve yardımcı üreme teknikleri konusunda tecrübe ve yeterliliğinin çok çok az olduğunu söylemek istiyorum..Orda yüzü gülerek ayrılan hastalar sadece Dr.Levent Beyinkilerdi,o da artık orda çalışmıyor...
Mesela bi Talip Gül e ''sonsuz güvenin'' diye kefil olurken için gerçekten rahatmı,böyle bi cümle kurmak için elinde yeteri kadar delil varmı?
Buraya yazan arkadaşları eurofertil ailesine katılmak değil,artık çoluğuyla çocuğuyla kendileri aile olmak tatmin edecek..
Lütfen tavsiye ederken biraz daha düşünelim,bize soran kendi kardeşimiz akrabamızmış gibi samimi olalım..

Canım,ben sana eurofertile değil Dr.Levent Şahin e gitmeni öneririm..Levent bey 1 ay öncesine kadar diyrbkr eurofertilde çalışıyodu,şimdi Diyarbakır Dünya doğum hastanesinde..

canım dünya doğum hastanesinde tüp bebek yapılıyor mu? iki ay önce ömer yalınkayanın hastasıydım. öyle bir şeyden haberim yok. cihazlar falan aklım karışık açıkcası :uhm: veni vidi de yeni açıldı tüp bebek merkezi orayı hiç bilemiyorumm. bir de canım senin dediklerin benim de dikkatimi çekti hamile kaldım diyenler levent beyin hastaları. gerçi alim topçu var ürolog. ben ve eşim onun tatlı sözleri ve gönül rahatlatıcı konuşmaları için gidiyoruz. dünyalar harikası bir insan. erkek infertilisinde de çok iyi. onnu gördüğümde aileden birini görmüş kadar rahatlıyorum. talip bey bana samimi gelmedi. kapısında çok fazla sıra var. 5 dakikadan fazla ilgilenmiyor. kendisine en küçük bir soru sormak için saatlerce bekliyorsunuz. telefonla falan da ulaşamıyorsunuz. açıkcası ben biraz caydım.
üstelik 3750 ilaçsız fiyat hiç te az değil. offf offf ne yapacağımı şaşırdım :sm_confused:

Son düzenleme:
Back
X