Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar diyarbakır eurofertilde tüp yaptırıp başarılı olan birileri varmı çevrenizde..
ya arkadaşlar nerdesiniz bizim kafamız çok karıştı durumlar sürekli değişiyor tüp bebeği yaptıranlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
:Saruboceq:
merhaba arkadaşım ben diyarbakır eurofertilde tüp bebek yaptım ve çok şükür üç buçuk aylık hamileyim darısı sizlerin başına ne sormak istiyorsanız seve seve yardımcı olurum rabbim yardımcınız olsun
heja yanıtını sabırsızlıkla bekliyorum cnm
kızlar bende diyarbakır da yaptırdım tutmadı.tek olumlu yönü çalıştığım şehre yakın olması. bana ne teşhis için ilk görüşmede nede tedavi sürecinde hiç tahlil yapılmadı herşey ezbere yapıldı. eğer ki fazla paranız ve vaktiniz varsa yaptırın derim ya tutarsa!!!!!!!!!!!!!!! ben 2.yi maya veya memorial has düşünüyorum. sorunum pcos ama yumurtlamamda sorun yok daha önce kendiliğimden gebe kalıp düşük yapmıştım bu yüzden umutluydum olmadı. eşimde sonradan morfoloji bozukluğu çıktı %3 morfoloji ama sayı ve hız iyi allah hayırlısını versin hepimize
arkadaşlar ben de eurofertilde tedavi olmayı düşünüyorum. görev nedeniyle izin almam zor. o nedenle bana en yakın yer olan d.bakıra gidicem. görüşlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar... ben diyarbakır eurofertil de çalışıyorum .Her gün onlarca bayan erkek hastamızla karşılaşıyorum ve inanın Bir çoğunun yüzü hep gülerek ayrılıyor.İstanbul yada başka şehir hiç farketmiyor. Kullanılan teknikler ve cihazlar yurtdışından geldiğinden ve yurtdışındaki tekniğin aynısını kullandığımızdan kesinlikle hiç bir fark yok ve çalışan arkadaşlarımız gerçekten çok iyi çalışıyor. Ben içiniz rahat olsun doktorlarımıza, ekibimize sonsuz güvenin diyorum . Uzman doktorlarımız ve ekibimiz tarafından tüm tahlil , gerekli testleriniz ve takipleriniz titizlikle yapılmaktadır.Bir çok adı duyulmuş yerden çok daha iyi teknik donanıma sahip eurofertil ailesine katılmanızı bekliyorum .Sevgiyle ve sağlıkla kalın ...Görüşmek dileğiyle..Gülden Uzala
Canım,ben sana eurofertile değil Dr.Levent Şahin e gitmeni öneririm..Levent bey 1 ay öncesine kadar diyrbkr eurofertilde çalışıyodu,şimdi Diyarbakır Dünya doğum hastanesinde..