Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır eurofertil tüp bebek merkezine giden var mı?

Merhaba,
ben de Eurofertil'e gitmeye düşünüyorum. Acaba bayan dokor var mi?

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Benim türkçem iyi degil. ınşallah anlatabilirim.
Ben Tüp bebek yapmayı düşünüyorum.
O Bayan doktor da tüp bebek işlemleri yapacak mi? Yani toplama ve transfer o yapabilir mi?
Ben bayanları tercih ediyorum. Erkeklerden utanıyorum. :kedi:

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
benim türkçem iyi degil. Inşallah anlatabilirim.
Ben tüp bebek yapmayı düşünüyorum.
O bayan doktor da tüp bebek işlemleri yapacak mi? Yani toplama ve transfer o yapabilir mi?
Ben bayanları tercih ediyorum. Erkeklerden utanıyorum. :kedi:

walla ben bilmıorum bayan doktorun neler yapabildiğini ama yapabiliyordur herhalde.

Kişisel fikrimi sorarsan tecrübeli olması herşeyden önemli. Bayan doktor yeni uzman diye biliyorum ama gidin bi görüşün, ben onun hastası olmadığımdan tam bilemıorum.
Ben ordaki profesor talip hocadan çok memnundum,
ama tabi tercih senin.

merhaba arkadaşlar.bende eurofertilde tüp bebek denemesi yaptım sonuç negatif.Levent beyin hastasıydım.personelden son derece memnundum ama Levent bey için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bilmiyorum kimsenin hakkını yemek istemem belkide sonuç olumsuz olduğundan düşüncelerimde olumsuzdur.Benim tüplerimin ikiside kapalı.biz ilk görüşmeye gittiğimizde bize direkt tüp bebek önerdi.(ben o sıralar laparakopiyide araştırıyordum).biraz apar topar oldu ama tüp bebeğe giriştik.Sonucun negatif olduğunu öğrendiğimiz gün Levent bey ikinci bir tüp bebek önerisinde bulundu.ben laparaskopiyi araştırmak istiyoruz deyince hemen onuda yapıyorum,laparaskopi yapalım o zaman gibi konuştu.Ben istanbulda bi kaç doktorla görüştüm,muayene oldum.kimisi ilk önce araştıralım dedi tahlil falan istedi,kimisi histeraskopi tavsiye etti,kimisi tüp bebek dedi ama hiç birisi onuda yapıyoruz,bunuda yapıyoruz demedi.Bu bana garip geldi.Sanki hangisini tuttursam kardır mantığı.İyi bir doktor bence hastasını yönlendirebilmeli.(tabi sadece bu da yetmiyor).İstanbulda da Levent beyle ilgili bi kaç olumsuz şey duydum.Gerçi ondan memnun olanlar muhakkak vardır ama benim düşüncelerim ve yaşadıklarım bunlar.Şimdi ise Laparaskopi için Hakan Yaralı,Tüp bebek için ise Ulun Uluğ beyi düşünüyorum.Uzun oldu biraz kusura bakmayın.Sağlıcakla kalın.

merhaba arkadaşlar.
EUROFERTıL DıYARBAKIR HASTANESıNDE
BAYANDA ERKEK DE ÇOK ıYı DR.LAR BULUNMAKTA. BıLGı ALMAK ıSTEYENLER ÖZELıMEYAZABıLıRLER. KENDıNıZE ÇOK ıYı BAKIN ...

merhaba ben antalyadan yazıyorum Levent Şahin Antalyada görev yapıyor tanıyan ona tedaviye giden varsa bana bilgi verebilirmi şuan 3. tedavim için merkez seçmem gerekli acilllllllll

merhaba ben antalyadan yazıyorum Levent Şahin Antalyada görev yapıyor tanıyan ona tedaviye giden varsa bana bilgi verebilirmi şuan 3. tedavim için merkez seçmem gerekli acilllllllll

cnm slm ben tüp bebek yaptıracagım ama bir türlü karar v eremedim nerede yaptıracagıma.levent bey anadolu hastanesınde onamı gıdeyım dıye düşünüyorum ama bende senın gıbı pek bılgı sahıbı degılım onun hakkında.genel kontrollerıme anadoluda zekı salar var ona gıdıyorum.bi kac levent beyı gordum orada.eger bılgi edınırsen banada yazarmısın.diğer 2tedavını nerelerde oldun .

cnm slm ben tüp bebek yaptıracagım ama bir türlü karar v eremedim nerede yaptıracagıma.levent bey anadolu hastanesınde onamı gıdeyım dıye düşünüyorum ama bende senın gıbı pek bılgı sahıbı degılım onun hakkında.genel kontrollerıme anadoluda zekı salar var ona gıdıyorum.bi kac levent beyı gordum orada.eger bılgi edınırsen banada yazarmısın.diğer 2tedavını nerelerde oldun .

merhaba canım ben ilk tedavimi 4 yıl önce tıp fakültesinde oldum 2. tedavimi 1 ay önce gelecek tüp bebek merkezinde oldum aslında doktorum mete beyden çok memnundum ama kafamda soru işaretleri oluştu gelecek hakkında ve başka merkez araştırmaya karar verdim bir arkadaşım levent beyi çok methetti ona tedavi olmuş ve tutmuş şuan hamile levent beyden çok memnun kalmış.araştırmaya devam ediyorum birde antalyada memorial açıldı onunda tüp be4bk merkezi 1 ay sonra açılacakmış acaba onumu beklesem diyorum.sende araştırma sonucu bir karara varırsan banada haber ver

merhaba canım ben ilk tedavimi 4 yıl önce tıp fakültesinde oldum 2. tedavimi 1 ay önce gelecek tüp bebek merkezinde oldum aslında doktorum mete beyden çok memnundum ama kafamda soru işaretleri oluştu gelecek hakkında ve başka merkez araştırmaya karar verdim bir arkadaşım levent beyi çok methetti ona tedavi olmuş ve tutmuş şuan hamile levent beyden çok memnun kalmış.araştırmaya devam ediyorum birde antalyada memorial açıldı onunda tüp be4bk merkezi 1 ay sonra açılacakmış acaba onumu beklesem diyorum.sende araştırma sonucu bir karara varırsan banada haber ver

cnm ben suan yurtdısındayım agustosta antalyaya gelıcem ozaman bı levent beyle gorusmeye gıdıcem ama kafamda hep anadolu hastanesı levent bey var. ekıp cok ıı dıye duydum .bıde hastane olarakta cok temız tıtız bıyer .bıraz ucretı dıger yerlere gore pahalı ama deger dıye düşünüyorum . arkadasın nezaman oldu tedavı yakın zamanlardamı. ya argokcum sımdı memorıal yenı acıldı nasıl olcak acaba tup bebek işinde bılmıyoruzkı .ama bız yıne arastırmalara devam edelım .yenı bısıler duyar ogrenırsem yazarım cnm sana .kaydirigubbakcemile5

merhaba biz 3 ay önce talip beye gelmiştik aşılama yapacaktık tedaviye başladık ve iğnelerın bitiminde kanamam oldu çünkü polikistik overlerim var.ben çok stresli olduğumdan talip beyde aşılama iptal dedi.iğneler sonunda bile yumurtlama olmamıştı.ben ebeyim.eşimdede varikosel vardı 9 ay once amelıyat oldu.aynı zamanda benım fazla kılolarım var dr bey bana 15 kılo ver sana tüp bebek yapalım dedi.ben 3 aydır dıyetteyım 5 kılo verdım.kılo vermedende tüp bebek yapmam çözüm vermezmı.bana yada daha hızlı kılo vermem için talip bey bana birşey önerebilirmi acıkcası kılo vermek bana çok zor geliyor şimdi siz bana ne yapmamı önerirsiniz.ayrıca ben 2 yıl önce düşük yaptım.29 yaşındayım..ilginize teşekkür

merhaba biz 3 ay önce talip beye gelmiştik aşılama yapacaktık tedaviye başladık ve iğnelerın bitiminde kanamam oldu çünkü polikistik overlerim var.ben çok stresli olduğumdan talip beyde aşılama iptal dedi.iğneler sonunda bile yumurtlama olmamıştı.ben ebeyim.eşimdede varikosel vardı 9 ay once amelıyat oldu.aynı zamanda benım fazla kılolarım var dr bey bana 15 kılo ver sana tüp bebek yapalım dedi.ben 3 aydır dıyetteyım 5 kılo verdım.kılo vermedende tüp bebek yapmam çözüm vermezmı.bana yada daha hızlı kılo vermem için talip bey bana birşey önerebilirmi acıkcası kılo vermek bana çok zor geliyor şimdi siz bana ne yapmamı önerirsiniz.ayrıca ben 2 yıl önce düşük yaptım.29 yaşındayım..ilginize teşekkür

Back
X