Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yazılıyor profile bilemedim. Ama mesaj yazamıorum.
MESAJINI ALDIM AMA .
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
benim türkçem iyi degil. Inşallah anlatabilirim.
Ben tüp bebek yapmayı düşünüyorum.
O bayan doktor da tüp bebek işlemleri yapacak mi? Yani toplama ve transfer o yapabilir mi?
Ben bayanları tercih ediyorum. Erkeklerden utanıyorum. :kedi:
merhaba ben antalyadan yazıyorum Levent Şahin Antalyada görev yapıyor tanıyan ona tedaviye giden varsa bana bilgi verebilirmi şuan 3. tedavim için merkez seçmem gerekli acilllllllll
cnm slm ben tüp bebek yaptıracagım ama bir türlü karar v eremedim nerede yaptıracagıma.levent bey anadolu hastanesınde onamı gıdeyım dıye düşünüyorum ama bende senın gıbı pek bılgı sahıbı degılım onun hakkında.genel kontrollerıme anadoluda zekı salar var ona gıdıyorum.bi kac levent beyı gordum orada.eger bılgi edınırsen banada yazarmısın.diğer 2tedavını nerelerde oldun .
merhaba canım ben ilk tedavimi 4 yıl önce tıp fakültesinde oldum 2. tedavimi 1 ay önce gelecek tüp bebek merkezinde oldum aslında doktorum mete beyden çok memnundum ama kafamda soru işaretleri oluştu gelecek hakkında ve başka merkez araştırmaya karar verdim bir arkadaşım levent beyi çok methetti ona tedavi olmuş ve tutmuş şuan hamile levent beyden çok memnun kalmış.araştırmaya devam ediyorum birde antalyada memorial açıldı onunda tüp be4bk merkezi 1 ay sonra açılacakmış acaba onumu beklesem diyorum.sende araştırma sonucu bir karara varırsan banada haber ver