Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :) çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :) pkos mu vardı sizde? Bir de ne kadara mal oldu acaba? Bu arada gebeliğinin hayırlı olsun inşallah kucağınıza alırsınız sağlıklaMerhaba.
Ben Diyarbakirda ilk aşilamami yaptirdim ve tuttu.
Memorial Dicle Hastanesi Ugur degerde.
Daha önce 2 sene denemiştik olmuyordu.
Merhaba :) çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :) pkos mu vardı sizde? Bir de ne kadara mal oldu acaba? Bu arada gebeliğinin hayırlı olsun inşallah kucağınıza alırsınız sağlıkla
Evet bayağı yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :) benim yaşım 25 heralde ssk karşılayabilir benimkini yani inşallah :) bakalım inşallah benim de tutar ilk denemedeNedemek önemli degil :)
Teşekkür ederim darisi insallah size..
Bizde herhangi bir sorun yoktu, eşimde hafif hiz problemi vardi ama engel degildi gebe kalmaya.
Biz zaman kayip etmeden aşilama deneyelim dedik cok şükür ilkinde tuttu.
Özel hastane oldugu icin biraz pahali...
Muayene ücreti 215 tl birkere ödüyorsunuz sonra 10 gün boyunca bişey almiyorlar.
Ilaclar icin 400 tl ödedik.
Aşilama ücretide 1000 tlydi.
Diyarbakirda iki tane doktor var iyi olan Bahcecide Zeki Akkum ve Memorialda Ugur Deger.
Benim yaşim 21 oldugu icin herşeyi biz karşiladik 23 yaşinda olunca ssk karşiliyormus ücretleri tabi doktorlan konuşmak lazim.
Umarim yardimci ola bilmişim :)
Evet bayağı yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :) benim yaşım 25 heralde ssk karşılayabilir benimkini yani inşallah :) bakalım inşallah benim de tutar ilk denemede![]()
Çok teşekkür ederim canım inşallahInsallah cnm nekadar zor bir sürec oldugunu biliyorum rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.
Canım birşey sorabilir miyim ben dün Uğur bey e muayene oldum fakat çok suratsızdı pek ilgilenmedi gibime geldi moralsizdi ne bileyim hiç beklediğim gibi geçmedi sende de böyle miydi acaba akşama doğru gittim yorgun olduğu için mi öyle olmuştur genel tavrı mı böyleInsallah cnm nekadar zor bir sürec oldugunu biliyorum rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.
Canım ilk muayene etti rahim ağzında yara var dedi smear testi için örnek aldı yaradan.sonra görüşme masasına geçtik ben daha önce hem rahim filmi çektirdim hem de eşimin spermiogram testini yaptirmistim onları gösterdim tekrar spermiogram istedi ama bana hiç birşey sormuyordu acelesi var gibiydi hep ben sordum hangi ilaçları kullandım hangi aşamalardan geçtim..hep kalkar gibi oldu ben durdurdum aklıma takilanlari sordum ne biliyim bir tuhaftı..Merhaba canim cok yogun oldugu icin genel tavri öyle, aslinda cok ilgisiz degil. Ilgilenmedi derken sadece muayenemi etti hormon tahlil spermiogramm rahim filmi vs istemedimi sizden...
Canım ilk muayene etti rahim ağzında yara var dedi smear testi için örnek aldı yaradan.sonra görüşme masasına geçtik ben daha önce hem rahim filmi çektirdim hem de eşimin spermiogram testini yaptirmistim onları gösterdim tekrar spermiogram istedi ama bana hiç birşey sormuyordu acelesi var gibiydi hep ben sordum hangi ilaçları kullandım hangi aşamalardan geçtim..hep kalkar gibi oldu ben durdurdum aklıma takilanlari sordum ne biliyim bir tuhaftı..
Anladım canım genel tavrı bu demek ki neyse zamanla anlaşılır zaten inşallah bana hayırlı olur bu doktor ne diyimHmm canim genelde fazla konusmaz soru soruna cevap verir birde tahlilere baktiktan sonra karar verir tedaviye.
Genelde cok yogun oluyor bazi günler bende gittigimde ilgisizdi ama gereken şeyleri söylüyordu.
Anladım canım genel tavrı bu demek ki neyse zamanla anlaşılır zaten inşallah bana hayırlı olur bu doktor ne diyim
İnşallah canım sağolInsallah canim ben tedaviye basladigimiz ay hamile kaldim sendede umarim hemen gebelik gercekleşir.
Merhaba canım bebeğin hayırlı olsun.bende 2 yıldır evliyim. 21 yaşındayım. Artık aşılama istiyoruz. Lakin ben rahim filmi cekilmedim hiç. Yine aşılama yaparlar mı. . Cevabını bekliyorum canımMerhaba canim cok yogun oldugu icin genel tavri öyle, aslinda cok ilgisiz degil. Ilgilenmedi derken sadece muayenemi etti hormon tahlil spermiogramm rahim filmi vs istemedimi sizden...
Merhaba canım bebeğin hayırlı olsun.bende 2 yıldır evliyim. 21 yaşındayım. Artık aşılama istiyoruz. Lakin ben rahim filmi cekilmedim hiç. Yine aşılama yaparlar mı. . Cevabını bekliyorum canım
Ne güzel. Darısı bana ve tüm olmayanlara ..:))Merhaba canim tsk ederim...
Yaparlar tabi ama tüplerin tikali olsa aşilamayi boşuna yapmiş olursunuz.
Bende 21 yaşindayim aşilamadan önce rahim filmi cektirmistim cok sükür temiz cikmisti.
Canım merhaba nasılsın :) bugün aşılamamı oldum bana önerebileceğin birşey var mı nelere dikkat ettin ne yedin mesela :) kanamam var benim şu an doktor normal dedi rahim ağzındaki yaradan sanırım sende de oldu muMerhaba.
Ben Diyarbakirda ilk aşilamami yaptirdim ve tuttu.
Memorial Dicle Hastanesi Ugur degerde.
Daha önce 2 sene denemiştik olmuyordu.
Canım merhaba nasılsın :) bugün aşılamamı oldum bana önerebileceğin birşey var mı nelere dikkat ettin ne yedin mesela :) kanamam var benim şu an doktor normal dedi rahim ağzındaki yaradan sanırım sende de oldu mu
Benim tutmadı maalesef canım sağol cevabın için:)Merhaba canim,
Kusura bakma siteye coktandir girmiyorum mesajini yeni gördüm.
Insallah olumlu bir sonuc almişsin.
Bende aşilamadan sonra kanama hic olmadi, yeme icmedede degişiklik yapmadim, normal akişina biraktim herşeyi ümitsizdim aşilamanin normal iliskiden farki yoktu benim icin belkide ondan tutmuştur allah bilir.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda.