- Konu Sahibi galadriel80
Hadi ya ama varya doktorun da hatasi var sana diyecekti 12. Gun test yap diyeYok sadece test yapti ama kanama yogun oldu icinde bi parca dustu fimdik kadar et gini dustu jeralde can olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya ama varya doktorun da hatasi var sana diyecekti 12. Gun test yap diyeYok sadece test yapti ama kanama yogun oldu icinde bi parca dustu fimdik kadar et gini dustu jeralde can olmadi
Ne zaman dustuuHadi ya ama varya doktorun da hatasi var sana diyecekti 12. Gun test yap diye
Canim bak incir kurunu bir bardak ictim yumurtam 7 mm buyumusBen ağlıyorum artık hüngür hüngür, o nasıl bir andır yaaa
Ya ben mesaj attim dedim boyle bisey var die test yap dedi dusuk olabilir pembe akinti dikkatli olmak lazim filan demedi bugun diyo pembe akinti yerlesme olabiliyo once gelseydin bisey olmazdi belki dio nide bana hic ilac vermedi butun kizlar igne hap kullanmislar asidan sora pembe akinti oldugunda bile gitseydim yine duserdi cunku sanci coktu ilk gunden beri kullansaydim bisey olmazdi belki kismet herseyHadi ya ama varya doktorun da hatasi var sana diyecekti 12. Gun test yap diye
Saol canim ins ama garibim bu kanamaya dayanamaz parca dusuyo uc oldu Evt verseydi ilk gunden beri kullanilsaydi belki bisey olmazdi. hayirli olsun canim ins tutar senkide sorunsuz bi sekilde kismeti olsaydi hic bisey olmazdi kismeti yokmus demek ama inanmazsin belki bi defa dusuk olan cocuklarla ilgili bi islami konu duymustum olen dusuk olan cocuklar cennetin kapisinda bi agac olurmus onun uzerindede o cocuklar bekletmis kiyamete kadar ve kiyamet kopunca cennet cehenneme konulunca insanlar o cocuklar dermis rabbim biz annemiz babamiz olmadan girmeyiz cennete dermis bi sehit gibi sana sefaatci olurmus onu duydugumdan beri hep derdim beni bekleyende bi bebegim olsun sefaatci olacak derdim aslinda burukbi sevinc yasiyorum cok sukur saglikli sihatli ins tez vakitte bu dunyadada anne baba diyecek evlatlarimiz olurDoktor hatasi olmus canim ama direncli bir be ek se tututacak annesine sen karnini oksa sev konus dua et canim
Insallah cnm sen yarin da test yap amaSaol canim ins ama garibim bu kanamaya dayanamaz parca dusuyo uc oldu Evt verseydi ilk gunden beri kullanilsaydi belki bisey olmazdi. hayirli olsun canim ins tutar senkide sorunsuz bi sekilde kismeti olsaydi hic bisey olmazdi kismeti yokmus demek ama inanmazsin belki bi defa dusuk olan cocuklarla ilgili bi islami konu duymustum olen dusuk olan cocuklar cennetin kapisinda bi agac olurmus onun uzerindede o cocuklar bekletmis kiyamete kadar ve kiyamet kopunca cennet cehenneme konulunca insanlar o cocuklar dermis rabbim biz annemiz babamiz olmadan girmeyiz cennete dermis bi sehit gibi sana sefaatci olurmus onu duydugumdan beri hep derdim beni bekleyende bi bebegim olsun sefaatci olacak derdim aslinda burukbi sevinc yasiyorum cok sukur saglikli sihatli ins tez vakitte bu dunyadada anne baba diyecek evlatlarimiz olur
Pazartesi ignem var bitane vurulacak salida dr cagirdi test yapacak dusuk olmussada muayene edecek heralde sali gel dediInsallah cnm sen yarin da test yap ama
Kanaman devan ediyormu cnm birde bugun test yap sen nolmarde testler gun asirj yapilir bugun hadi yap ta gelPazartesi ignem var bitane vurulacak salida dr cagirdi test yapacak dusuk olmussada muayene edecek heralde sali gel dedi
Var az oluyo ama cok deyil kan vermekten halim kalmadi yarin ignem var sali gunude dr gel dedi orada yapilacak o gunu bekliyorum ilaclarida kullaniyorum bugun bi ruya gordum saat ucte uyandim ruyamda annemlerdeyiz kalabalik misafir var kelle varxsofrada koparip herkeze veriyorum normalde sevmem ben tam hatirlamiyorum ama yemiyorum heralde ben orada bi erkek cocugu var 5. 6 yaslarinda dolasiyo saga sola godiyo ama kimse tanimiyo ilgilenmiyo bi ben taniyomusum sanki cocugun uzerinde benim su an yattigim beyaz bi pike ortulu ustumde o cocugun ustundecsili kiyafet yok yanilmiyosam cocuk geliyo bir den sariliyo bana ondan sora uyandim cok tuafima gitti ne bunun amlami senceKanaman devan ediyormu cnm birde bugun test yap sen nolmarde testler gun asirj yapilir bugun hadi yap ta gel
Canim bebek sana tutunmaya calisiyor tutunacak ta bak simdi asilama yaptiranlar yazdim google bu siteden bir yazi cikti. Kadinjn senin gibi kanamasi olmis adet sanmis yerlesmeymis adi da su morphange diye birisi bi konus istrrsen yada o sayfaya gel hadiVar az oluyo ama cok deyil kan vermekten halim kalmadi yarin ignem var sali gunude dr gel dedi orada yapilacak o gunu bekliyorum ilaclarida kullaniyorum bugun bi ruya gordum saat ucte uyandim ruyamda annemlerdeyiz kalabalik misafir var kelle varxsofrada koparip herkeze veriyorum normalde sevmem ben tam hatirlamiyorum ama yemiyorum heralde ben orada bi erkek cocugu var 5. 6 yaslarinda dolasiyo saga sola godiyo ama kimse tanimiyo ilgilenmiyo bi ben taniyomusum sanki cocugun uzerinde benim su an yattigim beyaz bi pike ortulu ustumde o cocugun ustundecsili kiyafet yok yanilmiyosam cocuk geliyo bir den sariliyo bana ondan sora uyandim cok tuafima gitti ne bunun amlami sence
Canim konu basligi da sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen bi oku istersenVar az oluyo ama cok deyil kan vermekten halim kalmadi yarin ignem var sali gunude dr gel dedi orada yapilacak o gunu bekliyorum ilaclarida kullaniyorum bugun bi ruya gordum saat ucte uyandim ruyamda annemlerdeyiz kalabalik misafir var kelle varxsofrada koparip herkeze veriyorum normalde sevmem ben tam hatirlamiyorum ama yemiyorum heralde ben orada bi erkek cocugu var 5. 6 yaslarinda dolasiyo saga sola godiyo ama kimse tanimiyo ilgilenmiyo bi ben taniyomusum sanki cocugun uzerinde benim su an yattigim beyaz bi pike ortulu ustumde o cocugun ustundecsili kiyafet yok yanilmiyosam cocuk geliyo bir den sariliyo bana ondan sora uyandim cok tuafima gitti ne bunun amlami sence
Tmm canim bulabilirsem bakayimCanim konu basligi da sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen bi oku istersen
Cnm ya benim surekli idrarim geliyo ve birde canim cok sekerli seyler istiyo neden kiTmm canim bulabilirsem bakayim
Adet olunca insanin cani tatli cikolata ceker derler bilmiyom bende pek olmaz tatli sevmedigim icin heralde idrari bilmiyom canim cok sivi tuketiyosan ondandir sorun deyil oCnm ya benim surekli idrarim geliyo ve birde canim cok sekerli seyler istiyo neden ki
Gunaydin cnm doktora gittin miPazartesi ignem var bitane vurulacak salida dr cagirdi test yapacak dusuk olmussada muayene edecek heralde sali gel dedi
Kan verdim sonucu bekliyoruz ins iyi cikar sen ne yaptinGunaydin cnm doktora gittin mi
Cikacak canim allahin izniyle bende hastanedenyim 12 de asilama yapilacak kismetse doktor bana idrara sikisik ol dedi ne alakaKan verdim sonucu bekliyoruz ins iyi cikar sen ne yaptin
İns canim yukselmis olur ever sikisik olman lazim yumurtalari gorebilmesi icin karindan bakiyo ultrasonla oradan goruyo yumurtayi cunkuCikacak canim allahin izniyle bende hastanedenyim 12 de asilama yapilacak kismetse doktor bana idrara sikisik ol dedi ne alaka