Aşılama Diyarbakır memorial da aşılama yaptıranlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ama gercekten cok inaniyorum biz melegim icin bugun ilk adimi attik
İnşallah canım inşallah... Sağlıkla inşallah, tüm adımlarını paylaş lütfen benimle, ekimde aynı yolda yürüyeceğiz[/QUOTE]
Cnm seni en ince ayrintisina kadar bilgilndirecegim

Evet cnm biraaz daha iyiyim idrara cok sikistim ya o yuzdenmis agri olmasi. Olsun agrim olsunda melegim karnima dussun. Yeter ki. Uyuyunca birsey kalmiyo su an ayaklarimin altina yastik koydum sirt ustu yatiyorum
Evt canim idrardanda oluyo insan cok sikisik durunca kasik agri yapiyo bide asida yipraniyo insan onunda agrisi oluyo ins emeklerimiz bosa cikmaz canim surekli dinlen

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Back
X