Diyarbakır memorial da doğum yapan varmı

ismini yazdığınız dok gerçek çok tecrübeliller çocuk dok olarak kızım ilk doğduğunda nebi beye götürüyodum şimdi belli bir dok yok

evet olabilir.mesela ben de geçen hafta Aydın Beye gittim.baktım ıı ııhh hrahat edemedim.sanırım Uğur Beye gidicem yine.gebelik yok bu arada başka bir rahatsızlık için

Hakan Onur evet çok iyi bir doktordur ama ben de değmez diye düşünüyorum.saydığım diğer doktorlar da iyi çünkü.aşıları sağlık ocakları yapıyor doktorlar da oraya yönlendiriyor zaten.sadece rotavirüste doktora gitmiştik özel aşı diye.sizin ikinci bebeğiniz galiba.ilki kaç yaşında? :)

İlk çoçuğum 6 yasında bütün aşıların Dr yapmıştı mesela sağlık ocaklarında yapılan bazı aşılarda ateş yapıyor demişti oyuzden bütün aşıları Dr yaptı açıkçası O bakımdan sordum

Son düzenleme:
hangi doktora gitmeye karar verdiniz.memorıal 50 tl diyor para tuzagı 3 sene önce kızıma hamilelegimde bedavaymış...giriş ücreti 12 tl verip tahlıllerede para vermiyorduk

hangi doktora gitmeye karar verdiniz.memorıal 50 tl diyor para tuzagı 3 sene önce kızıma hamilelegimde bedavaymış...giriş ücreti 12 tl verip tahlıllerede para vermiyorduk

Ben Aydın beye gidiyorum memnunum hastane temiz Dr da bence iyi muayene ücreti 50 tl ama diğer hastanede genesiste mesala. Uğur bey in 100 tl gönül hanımın 47 tl diye biliyorum ve birde randevu alsan bile çok bekliyorsunuz diye biliyorum

eger 1 .5 ile 2.5 yas aralıgında cocuklarınız var ise facebook diyarbakır oyun klubü üzerinden bana ulaşabilirsiniz amacım tanısmak ve cocuklarımızı akranlarıyla beraber guzel kaliteli ve dolu dolu zaman gecırmelerıne yardımcı olmak....

Allah bağışlasın.aşının ateş yapıp yapmaması kimin yaptığına bağlı değildir bence.sonuç olarak aynı içerik zerk ediliyor.

facebookta ne diye aratıcaz?bahsettiğiniz şekilde aratınca çıkmadı

arkadaslar benim ilk dogumum olcak asker hastanesine gidiyorum ama dogumu orda yapmayı dusunmuyorum cok bilgisiz ve kararsızım bu konuda daha doguma cok ama bunun telaşeşi simdiden sardı beni hangi hastanede normal ve sezaryan dogum ne kadar bılıyormusunuz ve ilgili olan yer ? .. rabbim saglıklı acısız dogumlar nasıp etsın cumlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…