Diyarbakır memorial da doğum yapan varmı

alpina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
31
1
86
Slm Diyarbakır Memorial da doğum yapan varmı
Hastane temiz ama ameliyathane nasıl acaba

memorial yeni bir hastane ortam nasıl bende bilmiyroum ben dünya doğum has doğum yapmıştım iyi sayılırdı bu defa olursa univercal düşünecem

Ben Genesiste doğum yapmıştım ama Memorial hastanesinde geçen ay doğum yapan arkadaşım çok memnun kaldı.hastane zaten çok temiz personel de çok ilgili.Hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerim.

Benim sezeryan doğum olması gerekiyor arkadasınız hangi doktora gidiyordu acaba doğum sezeryan mı

memorialde ağrısız normal doğum yaptırıyorlar mı acab ücreti ne kadar biliyormusunuz eğer sizin sezaryansa zeki akkumda çok iyi

Bu konuda bilgim pek yok ama sezeryan doğum 600 tl vip oda isterseniz 100 lira oda ona fark veriyorsunuz normal doğum daha uygundur muhtemelen
Zeki akkım çok yoğun olduğunu söylemişlerdi onun için gidemedim çalıştığı hastane nasıl hijyen bakımından

arkadaşım aydın ılgın a gidiyordu ve evet sezaryen doğum yaptı.ikinci sezaryendi...zeki akkum çok iyi çok tecrübeli bir doktor gerçekten ama onu her zaman bulamayabiliyosunuz.bi tanıdık gebelikte ona gidiyordu tam doğum zamanı adam şehir dışına çıktığından başka doktorda doğum yapmak zorunda kaldı.benim doktorum genesiste uğur değerdi.çokk ama çokkk memnundum.gebeliğim çok sıkıntılıydı çok ilgilendi gecenin bi vakti rahatsızlandığımda onu aramadığımda kızardı.

Aydın beye gidiyorum bir şikayetim yok aslında ama Diyarbakır'a yeni taşındığım ve kendi Dr gidemediğimdem çekincelerim var sadece

Yeni bir şehir yeni gebelik yeni bir doktor zor gercekten

Anlıyorum...haklısınız tabii.hoş geldiniz bu arada.
memorial diyarbakırın web sitesini ziyaret ettiniz mi hiç? Aydın Bey ile ilgili hastane personeliyle ilgili yorumlar var.bakmadıysanız bir bakın derim.
yardımcı olabileceğim bir şey varsa çekinmeden söyleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim evet bakmıştım öz geçmişle beraber ona göre kara verdim

Konuyla bir ilgısi yok ama çocuğunuzu hangi Dr götürüyorsunuz rahatsızlanınca

diyarbakıra hoşgeldiniz...bizimde 2 sene oldu taşınalıı..bendee düşünüyorumm 2. bebeği arkadaşım zeki beye gidiyor memnun ama çok yoğun olduğunu söylüyor..uğur beyindee ücreti pahalı diye duymuştumm

Konuyla bir ilgısi yok ama çocuğunuzu hangi Dr götürüyorsunuz rahatsızlanınca

çok doktor değiştirdik kafamıza tamadı hiçbiri.ama önerebilceğim Memorialda Ayhan Çeri.Genesiste Nebi Sincar.
Alman hast.de Nurettin Bey de iyi.yanında Abdülmelik Bey var o daha kalabalık oluyor bi dönem ona gittim ama biraz insanı paniğe sokuyor bıraktım.Nurettin Bey in iyi yanı gerçekten antibiyotik gerekmiyorsa vermiyor hemen.biraz bekliyor.gerekiyorsa yazıyor

Uğur Bey aslında diğerleri gibiydi ücret olarak ama artık özel bakıyor.bi ara düzelecek demişlerdi ama iki üç gün önce hemşiresine sordum böyle gidecek dedi insanlar daha memnunmuş böyle.sanırım eskiden çok yogundu ondan.

Uğur beyin muayenesi hem pahalı hemde çok sıra bekliyorsunuz randevu bile alınsa sanırım beklemek zorunda kalınıyor memorialda pek yoğunluk yok hastane temiz
Sanırım Diyarbakır'da hanımlar eskiden beri gittikleri Dr değiştirmek istemediklerden bu Dr Zeki ,Uğur gibi doktorlarda yoğunluk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…