antep de özkan mı özcan leylek mi öyle bişeydi forumda vardı , bi de netten yazarsan da cıkar .. ünlü biri bayagı ..
yanlış bilgi vermek istemem sadece kendine güvenen bi doktor oldgunu biliyorm.
teşekkür ederim yardımın için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antep de özkan mı özcan leylek mi öyle bişeydi forumda vardı , bi de netten yazarsan da cıkar .. ünlü biri bayagı ..
yanlış bilgi vermek istemem sadece kendine güvenen bi doktor oldgunu biliyorm.
bu sayfada neden sadece mfp nin yazıları gözüküyor bana? kendi kendine yazmış gibi olmuş
canım inan bilgim yok olsa ya da hatırlarsam söylerim . ama o da dogudaymış o da antepdeki doktora amelyt olmus olabilir canım ..bilmiyor..
sen biliirsin burda hopicik adlı bırı vardı.. operasyonu bingölde yapmıştı ama doktorunun adını vermemişti.. ben ona özel mesaj atamıyorum belki size yazmıştır doktorunun adını acaba bu konuda bilgin varmı?
canım inan bilgim yok olsa ya da hatırlarsam söylerim . ama o da dogudaymış o da antepdeki doktora amelyt olmus olabilir canım ..
doğuda diyarbakır ve çevresinde operasyon yapan arkadaşlar doktor önerebilirmisiniz bana.. lütfen :2:
ne gibi sıkıntıların oluyor serap anlatırmısın.