• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır yada güneydoğu da kızlık zarı operasyonu yapan yok mu? yardım edın lütfen.

antep de özkan mı özcan leylek mi öyle bişeydi forumda vardı , bi de netten yazarsan da cıkar .. ünlü biri bayagı ..
yanlış bilgi vermek istemem sadece kendine güvenen bi doktor oldgunu biliyorm.

teşekkür ederim yardımın için

nasıl olur gerçekten gitmiş mi? şansa bak tek bildiğim oydu şuan.. daha fazla sıkıntı olucak sanırım

peki aynı hastanede başka yapan doktor varmıydı? sordun mu onu acaba

bu sayfada neden sadece mfp nin yazıları gözüküyor bana? kendi kendine yazmış gibi olmuş

:) yok bana mesaj atıp bılgı edınen bır arkadaş var buraya yazamıyor benımde mesaj hakkım dolmadığı için özel mesaj atamıyordum.. o yüzden böyle görünüyor..:))

bilmiyor..
sen biliirsin burda hopicik adlı bırı vardı.. operasyonu bingölde yapmıştı ama doktorunun adını vermemişti.. ben ona özel mesaj atamıyorum belki size yazmıştır doktorunun adını acaba bu konuda bilgin varmı?

bilmiyor..
sen biliirsin burda hopicik adlı bırı vardı.. operasyonu bingölde yapmıştı ama doktorunun adını vermemişti.. ben ona özel mesaj atamıyorum belki size yazmıştır doktorunun adını acaba bu konuda bilgin varmı?
canım inan bilgim yok olsa ya da hatırlarsam söylerim . ama o da dogudaymış o da antepdeki doktora amelyt olmus olabilir canım ..

mfp acaba doktor buldunuz mu. sonuç ne oldu merak ettim

Evet ben de merak ediyorum umarım bulmuş tur

doğuda diyarbakır ve çevresinde operasyon yapan arkadaşlar doktor önerebilirmisiniz bana.. lütfen :2:

Kayseri'de daraltma işlemi yapacak doktor arıyorum. Bilgisi olan yaptıran varsa yardım etsin lütfen

ben pazartesi günü ankara atatürk eğitim ve araştırma hastanesine gittim.doğum yapalı 3 buçuk ay oldu benim dış dikişlerde problem var doktor muayene ettikten sonra istediğin zaman gel yaparım içerden ve dışardan daraltırım dedi ben ankara nın ilçesin de oturuyorum burda daha önce özel bir hastanede muayene olduğum da doktor 7-8 aydan önce yapmam dokular yenilensin demişti.şimdi kafam çok karıştı hangisine yaptırmalıyım bilemedim burda ki doktor yaşlı ve deneyimli ankara daki doktor genç ve deneyimi hakkında hiç bir fikrim yok kafam çok karıştı.

Back
X