Diyarbakır Zeki akkum'da tüp bebek yaptıranlar

Bizim erkek faktörüydü eşimde tek tük sperm çıkıyordu .
bende bir sıkıntı yoktu .
12 yumurtam oluştu .
Erkek faktörü olunca malesef embryo kaliteleri çok düşüyor 5. Güne götürmeyi bile doktor aslinda tereddütle yaklaştı .
2 tanesini 3. Gün transfer yapti geri kalanini götürmeye calistik malesef öldüler 1 tane dondurulmuş 3 bb embryo kaldı geriye 🙈.
Taze transfer yapsa bile geride embryo kalirsa dondururlar .

Öğretmen evinde kalabilirsiniz şuan yaz sezonu olduğu için belki dolu olabilir .benim transferim mayıs sonu olmuştu o zaman sakindi ve boştu .
Transfer sonrası ben 2 gün yattım sadece diğer günler günlük işlerimi yaptim yemek,bulaşık , yavaş yavaş camaşir astım sadece yer süpürmedim vileda yapmadim .
Dışarıya hava almaya ,yürüyüşe de çıktım yavaş yavaş.yatmanın bence bir faydası yok kan akışı da olmalı rahimde 2 saate bir ev içinde gezebilirsin kendini yormadan ☺️
Çok teşekkür ederim Zeki Hoca'dan da memnun kaldınız anlaşılan değil mi :) Diyarbakır da ilaçları bulmak zor mu peki gonalf falan her yerde bulunuyor mu

Çok teşekkür ederim Zeki Hoca'dan da memnun kaldınız anlaşılan değil mi :) Diyarbakır da ilaçları bulmak zor mu peki gonalf falan her yerde bulunuyor mu
Çok memnun kaldım zeki hocadan. çalışanlardan da çok memnun kaldım .
Bu arada embryo yapiştirici önerirse yaptırmani tavsiye ederim ben faydasi olduğuna cok inaniyorum onunda.

İlaçları hemen yan tarafindaki eczaneden aldık kolay bulduk .
Merkezle anlaşmalı olduğunu söylüyor indirim falan yapıyor ☺️
Bu arada benim zeki hocada 2. Yumurta toplamam dı ilkte kimyasal gebelik yaşadım embryo kalmayinca sil baştan tekrar başladık.

Cevabınız için çok teşekkür ederim sizinki dondurulmuş muydu yoksa taze transfer miydi acaba bu arada ben de 2.5 saatlik yol gidicem transfer sonrası. O yüzden en azından bi 2 saat uzanmak istiyorum mümkün mü izin verirler mi
Evet benim dondurulmuş embriyoydu. Bana 5 saatlik yolculuk yapabilirsin demişlerdi yolculuk sorun olmaz canım ama 2 saat dinlenmene müsade edeceklerini pek sanmıyorum. 1 saat arayla transferler oluyor diye biliyorum. Yarım saat gayet yeterli zaten. Arabada da ayaklarını uzatır rahatça gidersin.

Evet benim dondurulmuş embriyoydu. Bana 5 saatlik yolculuk yapabilirsin demişlerdi yolculuk sorun olmaz canım ama 2 saat dinlenmene müsade edeceklerini pek sanmıyorum. 1 saat arayla transferler oluyor diye biliyorum. Yarım saat gayet yeterli zaten. Arabada da ayaklarını uzatır rahatça gidersin.
Belki bir gün Diyarbakır da kalırız o zaman bu arada canım ben bişey merak ediyorum hani bikac gün yatıyoruz ya dinleniyoruz ya sağa sola dönerek uyumak sıkıntı mı acaba yani dümdüz sırtüstü mü yatmak gerekiyor sence

Belki bir gün Diyarbakır da kalırız o zaman bu arada canım ben bişey merak ediyorum hani bikac gün yatıyoruz ya dinleniyoruz ya sağa sola dönerek uyumak sıkıntı mı acaba yani dümdüz sırtüstü mü yatmak gerekiyor sence
Bir gün istirahat etsen hepsinden iyi. Ben ilk 3 gün hiç bir şey yapmadan uzandım, oturdum ama onun dışında yatma şeklime falan hiç dikkat etmedim. Olacağı varsa oluryor canım ya. İstediğin kadar dikkat et istediği kadar kaliteli embriyo olsun olmayacaksa olmuyor. İnstagram da tuğba sever isimli bir bayanı takip ediyorum belki biliyorsundur. Dördüncü denemesinden de negatif aldı yakın zamanda. Maddi durumu olanakları çok iyi. Embriyo güle ekstra serumlar herşey yapıldı. Yediği içtiği sebzeleri yemekleri takviyeleri hep paylaşıyordu. Kusursuz bir süreç gibi görünüyordu neredeyse aldığı nefese dikkat ediyordu. Ama olmadı ne yazık ki 🤷‍♀️ nasibinde varsa gelir seni bulur hiç tasalanma biz elimizden geleni yapalım gerisi tevekkül 🌸

Bir gün istirahat etsen hepsinden iyi. Ben ilk 3 gün hiç bir şey yapmadan uzandım, oturdum ama onun dışında yatma şeklime falan hiç dikkat etmedim. Olacağı varsa oluryor canım ya. İstediğin kadar dikkat et istediği kadar kaliteli embriyo olsun olmayacaksa olmuyor. İnstagram da tuğba sever isimli bir bayanı takip ediyorum belki biliyorsundur. Dördüncü denemesinden de negatif aldı yakın zamanda. Maddi durumu olanakları çok iyi. Embriyo güle ekstra serumlar herşey yapıldı. Yediği içtiği sebzeleri yemekleri takviyeleri hep paylaşıyordu. Kusursuz bir süreç gibi görünüyordu neredeyse aldığı nefese dikkat ediyordu. Ama olmadı ne yazık ki 🤷‍♀️ nasibinde varsa gelir seni bulur hiç tasalanma biz elimizden geleni yapalım gerisi tevekkül 🌸
Evet gerçekten nasip bu iş. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın çok teşekkür ederim cevaplar için:))

Back
X