• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Umarım içinizden diyarbakirda yaşayan bilgisi olan birileri çıkar arkadaşlar. Oraya tayinimin çıkıyor ve henüz hangi semtte yasayacagimiz belli değil.2.5 yaşındaki oğlumu birakabilecegim güvenilir düzgün temiz bir kreş arıyorum evide ona göre tutmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Diclekent, 75. cadde gibi semtleri iyidir
Çeysa yapılarının dairesini kiralarsanız rahat edersiniz
Elit yerleridir buralar
Ofis dağkapı gibi kalabalık eski ve boğucu yerleri önermem
Kreş için bir şey diyemeyeceğim hiç Bilgin yok çünkü
Ama dediğim yerlerde araştırın
Güvenilir bir yer bulursunuz inşallah

Maddi durumunuza bagli. 1000 tl kira odeyebilirseniz nezih guzel bir semtte oturabilirsiniz. Diclekent villalarinin oldugu yerde 5-6 tane kres var. Cogu da temiz guvenilir... dert etmeyin rahat edersiniz. Bu arada hangi kuruma atandiniz.

Konuyla ilgisi yok ama ben diyette olduğum icin aklımda kalmış Algida seçici lik denilen şey sanırım.
Kilo verebildiniz mi ? Motive edilmem lazım da

Iyi bir kreş arıyorum güvenilir temiz.Teşekkür ederim

Semt olarak Diclekent çok nezih , kuzenim bir ara kreşte abla olarak çalışıyordu , üniversiteyi kazanınca işi bıraktı ama en iyi kreşi o bilir önceden çalıştığı için soriyim ona göre yazarım :KK50:

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzenime sordum gün ışığını öneriyor . Şunu yazdı kuzenim : Gulbeyaz gulbahce cemaatin birakmasin ofisteki ilk adimdada ben calismistm memnun degildim cucuklari dovduklerine sahit oldm bu ofis semttindeymiş. Diclekentte ki kreşlerde çalışan arkadaşları da varmış istiyorsan soralım ön bilgin olur en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzenime sordum gün ışığını öneriyor . Şunu yazdı kuzenim : Gulbeyaz gulbahce cemaatin birakmasin ofisteki ilk adimdada ben calismistm memnun degildim cucuklari dovduklerine sahit oldm bu ofis semttindeymiş. Diclekentte ki kreşlerde çalışan arkadaşları da varmış istiyorsan soralım ön bilgin olur en azından.
Çok teşekkür ederim neee dovuyorlarmiymis:( ben zaten diclekentte istiyorum sana zahmet.çok sagol

Çok teşekkür ederim neee dovuyorlarmiymis:KK43: ben zaten diclekentte istiyorum sana zahmet.çok sagol

İnsan olan küçük bir çocuğu nasıl döver ! Bizim iş yerinde ki arkadaşa sordum geçen yıl yeğenini neşe erbekin kreşine yollamışlar çok memnun kalmışlar o kreşte diclekentte aklında bulunsun canım :)

Çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun onlarida ben aradimdatelefonda fiyat bilgisi alamadım sanki yüzyüze olunca fiyat degisecek☺

D Derinee kreş bulabildinmi acaba ve memnun musun bende kreş arıyorum ama bebeğim bir yaşında henüz bir yaşını her kreş kabul etmiyo bilgisi olan varsa yardım

Back
X