Aşılama diyarbakırda aşılama yapan bayanlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fese
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burhan bey gerçektende hastalarıyla çok ilgili bir hekim.zaten bize orada söylenen 1.laboratuar 2.dr 3.hasta önmliymiş aşılama için ben gittiğimde burhan bey aşılama yapmıştı bir hastasını ben aşılama olacağım zamnda aşılamanın tutuğu haberi gelmişti ben çok umutlanmıştım:))) inş bebişimde bana tutunmuştur...:emir_bebek:

ay inşallah canım ya birde değerler nasıl olursa aşılama yapıyorlar yani bir alt sınırı varmı hadi bakalım seninki inşallah tutarda bende burhan beye giderim bu arada bütün ücretler ne kadar tutuyor toplamda ilaç hastahane vs

ay inşallah canım ya birde değerler nasıl olursa aşılama yapıyorlar yani bir alt sınırı varmı hadi bakalım seninki inşallah tutarda bende burhan beye giderim bu arada bütün ücretler ne kadar tutuyor toplamda ilaç hastahane vs

valla bende bilmiyorum, bende bu süreçte yeniyim sadece eşimin spermioğram sonucunun düşük olduğunu biliyorum, proxeed den sonra sayı biraz iyileşti ama eşim kullanmayı bırakalı4 ay falan oldu ama 4 aydırda keçiboynuzu kürü kullanıyor, önümüzdeki hafta tekrar spermioğram yapıp üroloji ile görüşmeyi düşünüyoruz, o yüzden tecrübeli bir ürolojist arıyorum ve sonrasıda nurten akdenize gideceğim aşılama için, nevbahar sizdeki problem nasıl?

yumrtaların boyutuna ve eşinin sperm sayısının aşılama için yeterli olması gerekir benim iğnelerim 900 tl +hastane 630tl inş senn yumurtların erken olgunlaşır da o kadar tutmaz.....

valla bende bilmiyorum, bende bu süreçte yeniyim sadece eşimin spermioğram sonucunun düşük olduğunu biliyorum, proxeed den sonra sayı biraz iyileşti ama eşim kullanmayı bırakalı4 ay falan oldu ama 4 aydırda keçiboynuzu kürü kullanıyor, önümüzdeki hafta tekrar spermioğram yapıp üroloji ile görüşmeyi düşünüyoruz, o yüzden tecrübeli bir ürolojist arıyorum ve sonrasıda nurten akdenize gideceğim aşılama için, nevbahar sizdeki problem nasıl?

ne istersen: ileri hız, yerinde hareket, morfoloji sadece sayıda sıkıntı yok oda ameliyat sonrası yarı yarıya düştü ileri hız yüzde sıfır yani bu değerle aşılama yapılabilirmi hoş yapılsada tutmaz gibi geliyor bana ama artık beklemek istemiyorum birşeyler yapmak istiyorum çok sıkıldım:18:

ne istersen: ileri hız, yerinde hareket, morfoloji sadece sayıda sıkıntı yok oda ameliyat sonrası yarı yarıya düştü ileri hız yüzde sıfır yani bu değerle aşılama yapılabilirmi hoş yapılsada tutmaz gibi geliyor bana ama artık beklemek istemiyorum birşeyler yapmak istiyorum çok sıkıldım:18:
yılların sağlıkçısı olarak tavsiyem şudur ki: direkt tüp bebek:40:

yılların sağlıkçısı olarak tavsiyem şudur ki: direkt tüp bebek:40:

zaten altıncı ayı bekliyorum 2 ay kaldı son testi de yaptırıp artma gözlenmezse hiç bekemiyecez ama biraz dahi artma olursa belki bekleyebiliriz diy düşünüyoruz nasip tabi.. şimdilik kendimi tüpe dahi hazır hissediyorum.herkez normal yolla ister ama onu bekleyecem diye çok yıpranacam tabi tüp te tutmayabilir ama insanoğlu işte bişeyler yapmak istiyor.halbuki Rabbimin bir hesabı var ve o zaman gelmeyene kadar da ne yaparsam yapayım olmayacak onuda biliyorum

slm canım bende d.bakırdayım,doktorum da uğur değer..hsg yi bende çektirdim çok şükür tüpleri açıkmış,fakat perde varmış laparoskopi+histeroskopi oldum 2 hafta önce...doktorumuz zaten öncesinde aşılama yaparız diyodu çünkü eşimde sperm hreketsizliği var şimdi laparoskopi oldum ya acaba aşılamayı ertelermi ki doktor,ben zaman kaybetmek istemiyorum

mrb canım bende 28 aydır bebek için çaba gösteriyorum aşılama için uğur beye gidicektim ama randevu alamadım.şimdi zeki beye gidiyorum.zeki bey hakkında bilgisi olan varmı.formu tam bilmediim için nereye yazacağımı bulamadım.sana cvp şeklinde yazdım.memorial ile üniversal hastaneleri arasında kararsız kaldım.ikisindede aşlama fiyatı aynı ama öncelikle fiyat dışında hijyen önemli benim için.bana hiç bir tedavi uygulanmadı.eşimdede bendede sorun yok.sebepsiz olmuyor :( aşılama yapanlar nelere dikkat etmeli bununla ilgilide yardımcı olursanız sevinirim

nurten akdenizin klinik bilgilerinin iyi olduğunu duymuştum, alman hastanesindeydi... ya bende deneyimli bir üroloji uzmanı arıyorum, eşimin sperm düşüklüğü var, bi ara proxeed kullanmıştıkta arttırmıştı spermleri ama eşim kokusunun kötü olduğundan dolayı bıraktı, bu yüzden ürolojist arıyorum, galiba bende aşılamaya gideceğim...lütfen deneyimli iyi bir üroloji doktoru varsa diyarbakırda bana yazın.

canım bende genesiste tedavi görüyorum elif hocada benle çok ilgileniyor 10 günde 8 kere çağırdı fakat e2 yükselmediği için içine sinmedi ve aşılamam iptal oldu ve eşimde o ay varikosel çıktı veli şimşek adında bir ürolog var yine genesiste eşimi ameliyat etti microcerrahi yöntemiyle çok ilgili bir doktor ve de çok tecrübeli yıllık 800 operasyonu var ve laporaskopık cerrahi sertifikasını gatada almış bir doktor. ameliyattan 10 gün sonra herşey normal görünüyor dedi.3 ay sonra tahlil dedi tahlili bekliyoruz.tavsiye edebilirim umarım yardımcı olmuşumdur :)

merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılamaya başlıyorum 2buçuk yıllık evliyim.bebeğimiz tutunamıyor :( .zeki beye aşılama olan kimse varmı alman hastanesinde.çok heycanlıyım.aşılama genelde sperm hareketliliği düşük olanlara yapılıyo sanırım yazdıklarınızdan öyle anladım ama bizde öyle birşey yok.tutar değilmi allahın izniyle dua edin ne olur.allah razı olsun.anne olmak istiyorum.tabi eşimde baba ama ben üzülmeyeyim diye o hiç ağzını açamıyo bu konuda :(

canım alman hastanesinde zeki beyi bende çok duydum çoook iyi bi doktormuş bi arkadaş ilk gittiği ay hamile kaldı benim de eşimde varikosal var ameliyat sonrası biz de zeki beye gitmeyi düşünüyoruz

canım alman hastanesinde zeki beyi bende çok duydum çoook iyi bi doktormuş bi arkadaş ilk gittiği ay hamile kaldı benim de eşimde varikosal var ameliyat sonrası biz de zeki beye gitmeyi düşünüyoruz[/QUO

amin canım rabbim sana bana bizim gibi isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah.bende tavsiye üzerine gittim ama ormal yola gebe kalamadım aşılama önerdi.bakalım son 2 iğnem 2 gün sonra kontrolüm var.tutunur inşallah bebeğim. arkadaşın normal yollamı aşılamaylamı gebe kaldı.çok heyecanlıyım.inşallah bu ay anne olurum

canım alman hastanesinde zeki beyi bende çok duydum çoook iyi bi doktormuş bi arkadaş ilk gittiği ay hamile kaldı benim de eşimde varikosal var ameliyat sonrası biz de zeki beye gitmeyi düşünüyoruz[/QUO

amin canım rabbim sana bana bizim gibi isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah.bende tavsiye üzerine gittim ama ormal yola gebe kalamadım aşılama önerdi.bakalım son 2 iğnem 2 gün sonra kontrolüm var.tutunur inşallah bebeğim. arkadaşın normal yollamı aşılamaylamı gebe kaldı.çok heyecanlıyım.inşallah bu ay anne olurum

inşallah canım arkadaşım klomenle kaldı 1,5 yıllık evliydi Rabbim hepimize nasip eder inşallah bu arada geç yazdım kusura bakma eşim ameliyatlı onunla ilgileniyorum:)

canım alman hastanesinde zeki beyi bende çok duydum çoook iyi bi doktormuş bi arkadaş ilk gittiği ay hamile kaldı benim de eşimde varikosal var ameliyat sonrası biz de zeki beye gitmeyi düşünüyoruz

bende zeki beye gittim.ilk gittiğim ay hamile kaldım.oğlum 2 yaşında.bu ay ikinci bebek için gidecem.

Back
X