Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burhan bey gerçektende hastalarıyla çok ilgili bir hekim.zaten bize orada söylenen 1.laboratuar 2.dr 3.hasta önmliymiş aşılama için ben gittiğimde burhan bey aşılama yapmıştı bir hastasını ben aşılama olacağım zamnda aşılamanın tutuğu haberi gelmişti ben çok umutlanmıştım:))) inş bebişimde bana tutunmuştur...![]()
ay inşallah canım ya birde değerler nasıl olursa aşılama yapıyorlar yani bir alt sınırı varmı hadi bakalım seninki inşallah tutarda bende burhan beye giderim bu arada bütün ücretler ne kadar tutuyor toplamda ilaç hastahane vs
ay inşallah canım ya birde değerler nasıl olursa aşılama yapıyorlar yani bir alt sınırı varmı hadi bakalım seninki inşallah tutarda bende burhan beye giderim bu arada bütün ücretler ne kadar tutuyor toplamda ilaç hastahane vs
valla bende bilmiyorum, bende bu süreçte yeniyim sadece eşimin spermioğram sonucunun düşük olduğunu biliyorum, proxeed den sonra sayı biraz iyileşti ama eşim kullanmayı bırakalı4 ay falan oldu ama 4 aydırda keçiboynuzu kürü kullanıyor, önümüzdeki hafta tekrar spermioğram yapıp üroloji ile görüşmeyi düşünüyoruz, o yüzden tecrübeli bir ürolojist arıyorum ve sonrasıda nurten akdenize gideceğim aşılama için, nevbahar sizdeki problem nasıl?
yılların sağlıkçısı olarak tavsiyem şudur ki: direkt tüp bebekne istersen: ileri hız, yerinde hareket, morfoloji sadece sayıda sıkıntı yok oda ameliyat sonrası yarı yarıya düştü ileri hız yüzde sıfır yani bu değerle aşılama yapılabilirmi hoş yapılsada tutmaz gibi geliyor bana ama artık beklemek istemiyorum birşeyler yapmak istiyorum çok sıkıldım:18:
yılların sağlıkçısı olarak tavsiyem şudur ki: direkt tüp bebek![]()
slm canım bende d.bakırdayım,doktorum da uğur değer..hsg yi bende çektirdim çok şükür tüpleri açıkmış,fakat perde varmış laparoskopi+histeroskopi oldum 2 hafta önce...doktorumuz zaten öncesinde aşılama yaparız diyodu çünkü eşimde sperm hreketsizliği var şimdi laparoskopi oldum ya acaba aşılamayı ertelermi ki doktor,ben zaman kaybetmek istemiyorum
nurten akdenizin klinik bilgilerinin iyi olduğunu duymuştum, alman hastanesindeydi... ya bende deneyimli bir üroloji uzmanı arıyorum, eşimin sperm düşüklüğü var, bi ara proxeed kullanmıştıkta arttırmıştı spermleri ama eşim kokusunun kötü olduğundan dolayı bıraktı, bu yüzden ürolojist arıyorum, galiba bende aşılamaya gideceğim...lütfen deneyimli iyi bir üroloji doktoru varsa diyarbakırda bana yazın.
canım alman hastanesinde zeki beyi bende çok duydum çoook iyi bi doktormuş bi arkadaş ilk gittiği ay hamile kaldı benim de eşimde varikosal var ameliyat sonrası biz de zeki beye gitmeyi düşünüyoruz[/QUO
amin canım rabbim sana bana bizim gibi isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah.bende tavsiye üzerine gittim ama ormal yola gebe kalamadım aşılama önerdi.bakalım son 2 iğnem 2 gün sonra kontrolüm var.tutunur inşallah bebeğim. arkadaşın normal yollamı aşılamaylamı gebe kaldı.çok heyecanlıyım.inşallah bu ay anne olurum
canım alman hastanesinde zeki beyi bende çok duydum çoook iyi bi doktormuş bi arkadaş ilk gittiği ay hamile kaldı benim de eşimde varikosal var ameliyat sonrası biz de zeki beye gitmeyi düşünüyoruz[/QUO
amin canım rabbim sana bana bizim gibi isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah.bende tavsiye üzerine gittim ama ormal yola gebe kalamadım aşılama önerdi.bakalım son 2 iğnem 2 gün sonra kontrolüm var.tutunur inşallah bebeğim. arkadaşın normal yollamı aşılamaylamı gebe kaldı.çok heyecanlıyım.inşallah bu ay anne olurum
inşallah canım arkadaşım klomenle kaldı 1,5 yıllık evliydi Rabbim hepimize nasip eder inşallah bu arada geç yazdım kusura bakma eşim ameliyatlı onunla ilgileniyorum:)
inşallah canım arkadaşım klomenle kaldı 1,5 yıllık evliydi Rabbim hepimize nasip eder inşallah bu arada geç yazdım kusura bakma eşim ameliyatlı onunla ilgileniyorum:)
çok geçmiş olsun canım sorun değil.aşılama oldum inş tutar.ama feci kasık ağrılarım var.ilaçlardan olyımuş
canım alman hastanesinde zeki beyi bende çok duydum çoook iyi bi doktormuş bi arkadaş ilk gittiği ay hamile kaldı benim de eşimde varikosal var ameliyat sonrası biz de zeki beye gitmeyi düşünüyoruz