diyarbakır'da burun ameliyatı olanlar lütfen yardım edin

simurg211603

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
187
213
103
hanımlar çocukluğumdan beri en büyük hayallerimden biriydi başımdan büyük burnumu ameliyat ettirebilmek ama imkanlarım yoktu şimdi çok şükür birikim yaptım ama hangi doktora ameliyat olmam gerektiğine karar veremiyorum. iki doktor arasında kaldım biri irfan erdem diğeri baran kul. bu mayıs/haziran gb ameliyat olacağim inşallah lütfen bilgisi olan yardım etsin

Merhaba ben de eylül ayinda ameliyat olmayi düşünüyorum daha gorusmedim hiçbir doktorla fakat haluk bilekin ismini cok duydumv

Evet canım ben de duydum onun adını devlete muayene ye gitmiştim bana diyarbakırda haluk bilek dışında başka birine estetik ameliyatı olma dedi. Alanın da çok iyiymiş ama kbb ci olduğu için içim rahat değil plastik cerahlar estetik alanında daha tecrübeli dir diye düşünüyorum

çok yorum sevmiyorum ama hem size yardımı olur belki hemde tşk etmiş olayım kendisine :=)). ismi lazım değil diyarbakırdan giden bir hoca ameliyat etmisti 4 yıl önce burnumu. ucunda eğrilik vardı birde üst tarafında kemik kalmıştı. doktor olduğum için baya araştırmadan sonra özgeçmişinide görünce baran kula karar verdim,ve geçen sene düzeltirmek için ameliyat oldum . alnım geride diye yağ dolgusuda yaptı alnıma. keşke daha önce yaptırsaydım :)) çok memnunum. fotolar harika artık :)) bir yakınım için aradığım geçenlerde ,"ingiltereye gitti" dediler. şansına artık..

Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımın için .ben baran kul ile görüştüm mayisin sonunda londradan geleceğim dedi ama sanırım suan istanbul da, gelmekten vaz mi geçti yoksa gelecek mi bilmiyorum .

Eger baran kul diyarbakir a gelmez ise irfan erdem e ameliyat olacağım arastirmalariniz sırasında irfan erdem hakkında da bilgi edindiniz mi acaba ? Biliyorum mesaj yazmayı sevmiyorsunuz ama yardimci olursaniz çok mutlu olurum

Eger baran kul diyarbakir a gelmez ise irfan erdem e ameliyat olacağım arastirmalariniz sırasında irfan erdem hakkında da bilgi edindiniz mi acaba ? Biliyorum mesaj yazmayı sevmiyorsunuz ama yardimci olursaniz çok mutlu olurum
merhaba ameliyat oldunuz mu acaba memnun musunuz sonuçtan?

Arkadaşlar Diyarbakır da burun estetik ameliyat için önerebileceğiniz doktor var mı? yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…