diyarbakırda burun estetiği olan yokmu ya neden kimse cevap vermiyor
esra özelden mesaj gelmedi bu arada ben irfan erdemle görüşmeye gittim 4000 TL fiyat verdi fiyat önemli değil sadece sonuç iiyi olsun yeter ama daha karar aşamasındayım kesin kararımı verirsem 10 haziranda ameliyat olabilecem sen gittinmi görüşmeye
seni çok iyi anlıyorum ama diyarbakırda çok fazla alternatifin yok irfan bey uzun zamandır diyarbakırda ve daha öncede genesis, universal hastanelerinde çalışmış tecrübeli en azından çok ameliyat yapmış biri o yüzden sanırım ben kendisine yapacağım ve kendisinin estetik ve güzellik salonu var dün gittim daha önce yaptığı estetik fotolarının olduğu bi katalog vardı ona bakmak için gerçi çoğu çok eskilerindi ama yinede eskide olsa bi kısmını görme şansım oldu istersen sende git hakkımızda hayırlısı olsun ama en azından şöyle düşün her halükarda şimdiki durumdan çok iyi olacak istediğimiz gibi olurmu bilmiyorum çünkü istenilen şeklin verilmesi için kemik yapısının, kıkırdak ve deri gibi şeylerin uygun olması gerekir umarım ikimiznde istediği gibi olur
tamam ameliyat olduktan sonra aşamaları mutlaka yazarım buraya
selamun aleykum kardeslr k.bakmayın özel değilse estetk yaptırma sebebiniz ne bi rahatsızlık mı var
Esraa agustosa erteledigini solemistin kesin agustostami olacaksin ameliyati
Arkadaşlar Diyarbakırda Burun Estetiği Olan varmı varsa hangi doktora olduğunuzu ve önerebileceğiniz doktorları yazabilirmisiniz acil doktor arayışı içerisindeyim..
Arkadaslar benim bi arkadasim irfan erdeme ameliyat oldu 3000 tlye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla memnun bi sikayetini duymadim bi bucuk ay anca olmustur .tabi sislikleri var ama onlarda gecer eskisinden mukemmel.oda tavsiye uzerine gitmis gorev yaptigi sehirde iki arkadasi dahs ona ameliyat olmus onlarin vasitasiyla bulmus zaten doktoru..umarim hersey ama hersry gonlumuzce olur..Irfan erdem haftanin 3 gunu ankarada bi hastanede 3 gunude diyarbakirda calisiyor arkadasin memnunmu yaptigi ameliyattan bende kismetse 10 haziranda olucam ama cok tedirginim inslh iyi olur hersey .
Valla memnun bi sikayetini duymadim bi bucuk ay anca olmustur .tabi sislikleri var ama onlarda gecer eskisinden mukemmel.oda tavsiye uzerine gitmis gorev yaptigi sehirde iki arkadasi dahs ona ameliyat olmus onlarin vasitasiyla bulmus zaten doktoru..umarim hersey ama hersry gonlumuzce olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?