Konuşma Problemleri Diyarbakırda Burun Estetiği Doktor Önerisi Acil...

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
Inss allah yardimcin olsun umarim hersey istedigimiz gibi olur.

Aleyküm selam bende bir rahatsızlık yok şeklini beğenmiyorum yüzüme yakışmıyo

kardeş özellıkle sordum eger biz begenmıyıor ve estetik yaptırıyorsak bu şirk oluyor sankı ALLAHIM SEN YAPTIN AMA YARATTIN AMA BEN BEĞEĞNMIYORUM DAHA GÜZELINI YAPTIRACAM demek oluyor ve Cenabı hakk şirki affetmiyor uyarmak istedim bence yapmayın öyle bişey

Benim Asil amacim nefes problemi burnumun bi tarafi tikali ameliyat gerekiyo ama yapmisken estetigide aradan cikartmak istiyorum yani bu eziyeti cekecem nasilsa seklide guzel olsun istiyorum :))

eğer hastalık sebebi ile yapılıyorsa bu sorun değil ama yınede estetk yaptırmayın burunda nefes almayı zorlaştıran seyı aldırıp başka türlüsüne baktırmayn

Sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum size yapıyım mı yapmıyayım mı diye bir şeyde sormadım.

ben sizin söylediklerinize kısmen katılmıyorum töbe haşa Allah'a şirk koşmak değil bu, ve onun yarattığını beğenmedim yeniden yaptıracağım gibi bir düşünceyede asla sahip değilim benim ameliyat olma sebebim en başta nefes alma problemim çünkü burnumun bir tarafı kapalı ve dürüst olmak gerekirse ameliyat olmuşken dışınada müdahele ettirmek istiyorum çünkü görüntü olarakta yıllardır beni epeyce rahatsız ediyo nefes problemim olmasa ameliyata cesaret edermiydim bilmiyorum. Bide şöyle birşey var kimi insanların burun yapısı gerçekten dışardan bakıldığında yüzünde kötü durabiliyo ve inanılmaz bir şekil bozukluğu vardır bu hal kişide kendine güvensizlik içine kapanıklık sosyal hayattan soyutlama gibi sonuçlara neden olabilir eğer bunlar estetik sonucunda giderilebilecekse kimse kalkıp buna Allaha şirk koştun diyemez yine bi günahı varsa bunu Allah bilir çünkü kişinin bu durumdan dolayı yaşadığı psikolojiyi herkesin anlaması mümkün değil.Yani demek istediğim burun gayet düzgünken ucunu kaldırıyım yada kavis yapıyım yüzüme daha yakışır gibi nedenlerden dolayı yaptırmıyor çoğu insan bu sebeplerden dolayı yaptıran illaki vardır ama bir çoğununda geçerli bi sebebi vardır yani yargılamadan önce empati kurmanızı öneririm.

kardeş yanlış anlamanı istemem tabi öyle aşırı bı psıkojk olarak rahatsızlık verıyorsa yapılır. ben eğer öyle düşünce varsa uyarmak istedim kırdmsa özür dilerim hakkını helal et

Merhabalar acaba İrfan beyde estetik oldunuz mu olduktan sonra bilgilendiricektiniz nasıl geçti memnun musunuz yardımcı olursanız

Heyecandan ve gerginlikten olecem bu basligida actim yazan yok offf ya diyarbakirda ameliyat olan yokmuu ((
merhaba bende diyarbakırda burun estetiği yaptırcam..dr.fuat bulutla görüştüm..ama 3500-4000 dedi..fakat bilgisayarda resim göstermeyecekmiş..birebir sonuçlar olmayacağı için hayalkırıklığına uğrayıp mutsuz olabilirmişim.
amide sen ameliyat oldun mu?? oldunsa kime oldun memnun musun? çok merak ediyorm kasımda olmayı düşünüyorm..lütfen iyi bir doktor tavsiye edin diyarbakırda<

İrfan erdem é ameliyat oldunuz mu arkadaşlar sonuç nedir benimde aklımda kendi ismi kaldı ona ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok tedirginim

Tartışmasız en iyi cerrah Recep güzel hem karakter olarak hem işine olan sevgisiyle beni kendine hayran bırakmiştır.burnumun estetik olduğunu hiçkimse anlamıyor bile,benim içinde önemli olan fonksiyonları kadar doğal bir görsellikti .yaptıgı burunları instagram sayfasındanda görebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, ben 2013 te burun ameliyatı oldum, kemerli bir burnum vardı ve daha önemlisi nefes sıkıntım vardı, internetten araştırma yaptım ve sitesindeki olumlu hasta yorumlarını okuyunca burhan özalp cok kafama yattı, yüzyüze görüşmeye gittim ve cok güven verdi, böylelikle ameliyat olacağım doktor belli olmuş oldu. Ameliyattan sonra hiç morluk olmadı şişimde sadece göz altlarımda ve cok az oldu, ama daha ikinci günde bi sıkıntı varmış gibi geldi, çünkü sağ burun deliğim tamponlardan dolayı tamamen kapalıyken sol burun deliğimde nefes alabildiğim küçük bir boşluk olduğunu farkettim, daha sonra tampon aldırmaya gittim ,soldaki tampon yukarı çıkmış ,yaklaşık birbuçuk saat alamadı, ciddi acı cektim, lokal anestezi yaptı yine alamadı, sonra amelyatla alacaz dedi allahtan son denemesinde alabildi,ucuz kurtardım, asıl sıkıntı şişlerim inince çıktı ortaya, burnum her göreninde söylediği üzere eğri, sağa doğru parantez, burun sırtımın sağ kemiği dıça çıkık c harfi gibi sol kemiği düz ama tırtıklı tırtıklı, ayrıca burun deliklerimden biri enini biri boyuna duruyor, elim burnuma her değişinde iğrenç kıkırdak sesleri çıkıyor, burnum sağ profilden başka, sol profilden başka duruyor, en berbat önden ve alttan duruyor tabi, en önemliside nefes problemimde en ufak bir düzelme bile olmadı, sol burun deliğimdede parça bırakmış kafamı kaldırınca net görünüyor içerde, ben 4 senedir mecburen bu halle yaşıyorum, cok istememe rağmen hem maddi hem manevi revizyon amelyatından korkuyorum çünkü, bir arkadaşım bana yine burhan özalpte amelyat olan arkadaşının resmini gönderdi onunda benimki gibi yamuk burnu, yani internet yorumlarına ve adamın ikna kabiliyetine ,eski burnum çok daha sorunsuzdu, keşke ameliyat olmasaydım, verdiği güvene aldanmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…