Kuaförleri bilmiyorum da geç deil endişe etmeyin. :) Ama madem bilmiyorsunuz muhakkak provoya gidin...
Diyarbakır ofiste bir çok kuaför var veya her yerde kuaför bulabilirsin Rezervasyon yapmak için geç kaldığını sanmiyorum bir iki önceden bile rezervasyon yapabilirsin endişelenme Diyarbakırı iyi biliyorum
teşekkür ederim oraların numaralarını aldım akşama doğru iş çıkışı arayacağm :) önerilerin için teşekkürler. sen gittin mi nasıllar? aralarından hangisini daha çok önerirsin?Kırık Tarak,Mustafa Asoğlu ve Metin Kendir.
Buranın ilk kadın kuaförü Mustafa'dır.teşekkür ederim oraların numaralarını aldım akşama doğru iş çıkışı arayacağm :) önerilerin için teşekkürler. sen gittin mi nasıllar? aralarından hangisini daha çok önerirsin?
önerin için teşekkürler :) akşam arayacağım. gönül abla dedigin başka bir kuaför mü yoksa mustafanın gönül çalışanı mı :)Buranın ilk kadın kuaförü Mustafa'dır.
En çok onu tavsiye eder herkes. Sonra Metin Kendir ve Kırık Tarak.
Mustafa'ya gidin bence.
Valla ben artık Gönül ablaya gidiyorum
Yok Gönül abla annemlerin orda mahalle kuaförüönerin için teşekkürler :) akşam arayacağım. gönül abla dedigin başka bir kuaför mü yoksa mustafanın gönül çalışanı mı :)
ARKADAŞLAR MERHABA
5 EYLÜLDE DİYARBAKIR MERKEZDE DÜĞÜNÜM OLACAK.
ORAYI HİÇ BİLMEDİĞİM İÇİN KUAFÖRLERİ HAKKINDA DA BİR BİLGİM YOK
REZERVASYON İÇİN GEÇ KALDIĞIMI HİSSEDİYORUM
ACİLEN İYİ BİR KUAFÖR BULMAM GEREKİYOR
DENEYİMLERİNİZ VE YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
LÜTFEN YARDIM.....
aynen aynenKafana kocaman bir kuş yuvası, gözlerine mavi simli far uygulamayacak herhangi bi kuaföre gidebilirsin :) nerede yaptırırsan yaptır aşırı simden puldan uzak durmanı öneririm o makyajla gencecik gelini koca kadına dönüştürüyolar.
yaaa süpersinYok Gönül abla annemlerin orda mahalle kuaförü
Napalım çoluk çocuk olunca böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?